Tivornya írta:Feast4 írta:Mondjuk belőle talán lehetne játékost csinálni... Csak az a baj, jogyegy kó meccsre jön neki három ahol se ize se bűze annak amit csinál...
Xavit és Iniestat is el akarta üldözni a népharag ilyen idősen...
Ini azért ilyen idősen már elég komoly szintet képviselt. Mondjuk Denis a Villarrealban standard játékos volt és elég jó teljesítményt hozott hétről hétre. A B-ben is az egyik legjobb volt.
Tegnap a gólja szerintem csak pont volt az i-n, sokkal inkább tetszett a játéka. Nem szívbajos és az 1vs1-ben sem elveszett.
Mondjuk kicsit megijedtem, hogy Ini összeszedett valami sérülést és azért küldte be őt Valverde. Bár még ez sem zárható ki, lehet, hogy érzett valami gikszert. Egy első félidős csere után, nem nagyon szoktak ok nélkül cserélni, főleg hátrányban a csapat egyik legjobb játékosát.
Remélem tudja ezt a szintet hozni a továbbiakban és tartósan AG elé kerül. A portugál talán egy vagy két alkalommal hozott hasonló teljesítményt az egész tavalyi szezonban. Lehet, hogy kevesebb passza fog ülni, de az biztos, hogy tökösebb és képes pluszt adni a csapatnak.
Ennek ellenére én még mindig kicsit szkeptikus vele kapcsolatban, a tudásával nincs gond, az látható, de hogy rendszeresen ki tudja ezt majd hozni magából az még a jövő kérdése.
Mindenesetre bizakodásra ad okot, reméljük tudja ezt majd hozni konstansan és nem Gomest kell majd néznünk.