Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De miért érdekli? Én magasról nem érdekel, hogy a madridistán mi folyik....Ezért nem is megyek oda még olvasgatni se.Zsolti írta:Colin jó fej.őt ne bántsátok.mellesleg sztem ő nem egy divatdrukker,csak érdekli,hogy mi folyik a rivális klub körül és ez teljesen normális.
Eddig fékeztem magam. És próbálom továbbra is...Rivaldinho írta:Taibi, azé' kicsit fékezdd magad, Colin semmit rosszat nem tett, és csak építő kritikát kapunk tőle!
az viszont már nem, hogy a legnagyobb rivális csapata honlapján küldd napi 10-20 nem is rövid hsz-t. nem tudom mennyi szabad ideje lehet, ha emellett a madridistárais jár legalább ennyit. ha van nem szóltam...Zsolti írta:Colin jó fej.őt ne bántsátok.mellesleg sztem ő nem egy divatdrukker,csak érdekli,hogy mi folyik a rivális klub körül és ez teljesen normális.
Mert te vagy itt a legtöbbet a reálosok közül. Mert neked van kint egy owen képed, és az aláírásod is undorító...Colin írta:Taibi: Meg kell jegyeznem, anélkül h 'nyalni akarnék' h tényleg sok reálos jött mostanság.. gondolom ez idegesítő lehet.. én se örülnék ha a madridistát ellepnék a bárkások... de miért pont rajtam kell levezetni?
Amikor a reál 4-2 nyert a Barca akkor is első volt, és biztos volt a bajnoki cím.(inkább te gondolkozzál, hülye reálos)Colin írta:<--- átlag esetben dühítene az emberi butaságnak ez a fokú megnyilvánulása... De mivel rólad van szó most még szemet hunyok a dolog fölött és beérem annyival h megjegyzem: Nem ismersz, nem tudod kivagyok/mi vagyok, ne vonj le ilyen gyorsan következtetéseket... ja: akkor voltam itt előszö mikor a reál 4-2re verte a bárkát.. Akkor bajnok volt ? gondolkozáál mielőtt írsz! vagy ha azt nem tudsz, legalább járj utána a dolgoknak...Taibi írta:Te is csak egy csicska divatmajom lehetsz!Colin írta:Majd ha Zsolti, Boixos, Rivaldinho és Enrique fogják mondani h zavarom őket és távozzak akkor elmegyek.. Én ugyani miattuk és nem miattad vagyok itt...
Ha egy barcás fórumon ennyire jól érzed magad, akkor biztos "nagy reálos" vagy....
Vagy most mivel a barca a király, ezért most itt nyalsz...
nah most igyekezz felfogni amit írtam
<--- átlag esetben dühítene az emberi butaságnak ez a fokú megnyilvánulása... De mivel rólad van szó most még szemet hunyok a dolog fölött és beérem annyival h megjegyzem: Nem ismersz, nem tudod kivagyok/mi vagyok, ne vonj le ilyen gyorsan következtetéseket... ja: akkor voltam itt előszö mikor a reál 4-2re verte a bárkát.. Akkor bajnok volt ? gondolkozáál mielőtt írsz! vagy ha azt nem tudsz, legalább járj utána a dolgoknak...Taibi írta:Te is csak egy csicska divatmajom lehetsz!Colin írta:Majd ha Zsolti, Boixos, Rivaldinho és Enrique fogják mondani h zavarom őket és távozzak akkor elmegyek.. Én ugyani miattuk és nem miattad vagyok itt...
Ha egy barcás fórumon ennyire jól érzed magad, akkor biztos "nagy reálos" vagy....
Vagy most mivel a barca a király, ezért most itt nyalsz...
Te is csak egy csicska divatmajom lehetsz!Colin írta:Majd ha Zsolti, Boixos, Rivaldinho és Enrique fogják mondani h zavarom őket és távozzak akkor elmegyek.. Én ugyani miattuk és nem miattad vagyok itt...
barcafan írta:és nem miattam?! -hogy fogok én ma aludni...Colin írta:Majd ha Zsolti, Boixos, Rivaldinho és Enrique fogják mondani h zavarom őket és távozzak akkor elmegyek.. Én ugyani miattuk és nem miattad vagyok itt...
<--- Tudod amíg csak 2töket zavar addig maradok.. ha nem tetszik a hozzászólásom nem kell olvasni... Kben meg veled még nem is beszélgetem, és nyugodj meg, nem is fogok/akarokMr. Master írta:Engem is zavar ez a Colin meg Nazario, és a többi ilyen gyereknek a hozzászólásai. Zavarnak, de nagyon.
Nyugi, nálunk is szoktak lenni barcások, pl.:Enrique, ZsoltiMr. Master írta:Engem is zavar ez a Colin meg Nazario, és a többi ilyen gyereknek a hozzászólásai. Zavarnak, de nagyon.
mint ahogy ez az oldal is az anti-madridhoz...Zsolti írta:ühüm,a madridista erre is szolgál.Colin írta:<--- azért biztos ami biztos eírtam h ide nemnagyon kéne felrakni cuccokat... azért IS van a madridistaZsolti írta:olvasso tt vissza egy pár oldaslt.sztem meg fogod találni.amugy meg egyáltalán nem fontos sztem.voltak már itt ilyen képek figo10barátunknaK köszönhetően.engem nagyon nem tud foglalkoztatni.