Biztos valami nővel voltRajminho írta:Erre én is kíváncsi vok!Chris írta: a tegnapról nem tudni valamit, hogy merre volt![]()

Z. Iván írta:Nyugodjatok meg, semmi gond nincs vele. Tegnap nem tudom mi lehetett, hol volt, de most ott van a többiekkel rendben.
egyre jobban aggódok, hogy mi lehet vele.Charlie írta:Roppant érdekes Messi esete...Remélem nincs semmi komoly dolog a háttérben!
C.
Silvanus írta:...nem kellene őt játszatni a döntőben, veszélyes lehet... MAJD JÖVŐRE!!!
Nem egészen!Los Banditos írta:Olvastam egy cikket az fcbarcelona.com-on bemásolom az egyik részletét ami talán érdekes lehet a BL-döntőre![]()
"One of the most positive notes was watching Leo Messi complete a large part of the training with his teammates having previously warmed up with fitness coach Juanjo Brau."
Ez valami ilyesmit jelenthet hogy:"Az egyik legnagyobb pozitív feljegyzés nézni Leo Messi komplett edzését a csapattársakkal és elöbbi külön edzését Juanjo Brau edzővel."De azért ne vegyetek rá mérget hogy pontos a fordítás
Ezek szerint játszat a BL fináléban?
Meg Henke rutinjában is bízhatunk, 2 ilyen fiatal csapat osszecsapásánál sokat számíthat.Bodi írta:Szerintem egyértelmű,hogy Larssonnak kell kezdenie,valószínűleg elég nagy erőkkel fog védekezni az Arsenal,Giuly-nek nem lenne sok területe!Lyonel írta:2% esélye van Messinek, hogy ott lesz a BL-döntőn, ami szinte semmi, de ő mindig hisz benne, hogy ott lesz, de úgy néz ki, Giuly vagy Larsson kezd majd az Arsenal ellen.
Larsson viszont felállt védelem ellen is hatásos,a fejjátékával okozhat gondot az angoloknak bőven!
Én azért még Messiben is bízom,hátha összedrótozzák annyira,hogy csereként beállhasson,ha gond van!
Szerintem egyértelmű,hogy Larssonnak kell kezdenie,valószínűleg elég nagy erőkkel fog védekezni az Arsenal,Giuly-nek nem lenne sok területe!Lyonel írta:2% esélye van Messinek, hogy ott lesz a BL-döntőn, ami szinte semmi, de ő mindig hisz benne, hogy ott lesz, de úgy néz ki, Giuly vagy Larsson kezd majd az Arsenal ellen.