2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szegény jueszéj kikapott...pedig inkább értük szorítottam álmomban#Neymar# írta:Neymar-tól elég jó kezdés volt a brazil válogatottban,remélem hasonlóan folytatja továbbra is
Azért ez elég szomorú eset, h ilyenek megtörténnek...Lionel85 írta:Órási! Ezt nézzétek meg! Hajrá Dél-Amerika!:D:D
Remélem az év végi WATTS-összefoglalóban benne lesz!![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... en-2040553
Ez miért meglepő? Olaszország.visca el barca írta:persze h nem együttFernando írta:Visca el Barca: Azért ők finoman szólva nem együtt fociztak ott.És nem igazán a fénykorukban, inkább mint tehetségek.
![]()
akkor ütöttek volna mindenkit.
azért mondjuk a 99-es nyertes uefa kupa idején elég erosek voltak (pont a masik kedvencet, a marseille-t utotték...) buffon, thuram, cannavaro, kis baggio, veron, chiesa, crespo.... elég utos garda volt, kar, hogy szétkapkodták. én at nem értettem soha ott, hogy évente eladtak 2 klasszist kumma sok pénzért, helyére nem hoztak senkit, a rohadt sok lové ellenére mindig csodbe akartak menni...
persze h nem együttFernando írta:Visca el Barca: Azért ők finoman szólva nem együtt fociztak ott.És nem igazán a fénykorukban, inkább mint tehetségek.
Teljesen igazad van!!! Azonnal megkövezni és 10 botütés a Hősök terén nagy nyilvánosság előtt.S.Agüero írta:És akkor miért nem írja oda, mert előtte kb. mindenki úgy írta ahogy Én gondolkodtam.
És akkor miért nem írja oda, mert előtte kb. mindenki úgy írta ahogy Én gondolkodtam.FtcSikiHun írta:Ha észreveszed, neki így van:S.Agüero írta:Szajko te meg nem a Zenálnak szurkolsz?Sztem megcserélted az angol bajnokságban a bajnokot és akinek szurkolsz!
![]()
bajnokság-kedvelt csapat-véleménye szerint a bajnok
Ha észreveszed, neki így van:S.Agüero írta:Szajko te meg nem a Zenálnak szurkolsz?Sztem megcserélted az angol bajnokságban a bajnokot és akinek szurkolsz!
![]()
Ja, bocs csak így kicsit félreérthető volt nekem, mert már meg van szokva, hogy melyik csapat az FCB.FtcSikiHun írta:FC Bayern?S.Agüero írta:nem is tudtam Miihii, hogy a Barca német csapat...
Pedig ott is van egy,csak ők FC Bayern Münchennek írják a teljes nevétS.Agüero írta:nem is tudtam Miihii, hogy a Barca német csapat...
FC Bayern?S.Agüero írta:nem is tudtam Miihii, hogy a Barca német csapat...