Barca és a Bajnokok Ligája

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 23:02:57

Charlie, tudhatnád, hogy ha esik, ha fúj Oleguer akkor is szerepet fog kapni a Barcában amíg abba nem hagyja a focit, és ez így is van rendjén... mivel a katalán szíve kipótolja azt a kis hiányosságot ami tudásban van nála:)
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 23:00:58

antiimperialista írta:Valaki mondja már meg, miért kell ennyire a szezon elején rotálni erős csapat ellen, akkor, amikor még nagyon kellenek a pontok? Tudjátok, hogy nem szeretem rijkaardot, de ez akkor is bődületes nagy hülyeség volt. Majdnem oda lett a hosszú veretlenségi sorozat...
Azért, hogy ne járjunk úgy, mint szerencsétlen Eto'oval... :? Egyik ember sem sérülhetetlen... Samu most fázott rá az elmúlt évekre... (Emlékezz arra, hogy Puyol is szépen lesérült hasonló terhelés után...)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.27. 22:59:35

haze71 írta:Nagyon elfogultak és elnézőek vagytok. Ezzel a játékos kerettel - még ha idény eleje is van - sokkal jobb játékra számítok. Ez eddig egy nagy szenvedés. Most jön jópár fontos meccs, amin nem lehet taktikázni. Ha behúzzuk ezeket a meccseket, akkor meghajlok előttetek. Csak nehogy nekem legyen igazam, és ráfázzunk erre az alibi játékra.
:?: :?:

Hát, sztem a Te véleményedet hangoztatja itt mindenki per pillanat. Nem értjük mi se ezt a helyzetet.
C.
Andris
Adminisztrátor

2006.09.27. 22:57:55

Én azért meghalgattam volna, h mit mond frank arról, h nem lehet-e, h a rotáció az oka a bajnak.

más: nem értek egészen egyet veled, rhynn
Thuram nálam jobb osztályzatot kapott volna.
Alig alig tudtak csak elmenni mellett, és abbó se lett baj.

Off: 500-nál vagyok, köszönöm nektek eurobarca team, h itt lehetek, és hozzászólhatok. 8)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
haze71
Entrenador del Barça

2006.09.27. 22:57:47

Nagyon elfogultak és elnézőek vagytok. Ezzel a játékos kerettel - még ha idény eleje is van - sokkal jobb játékra számítok. Ez eddig egy nagy szenvedés. Most jön jópár fontos meccs, amin nem lehet taktikázni. Ha behúzzuk ezeket a meccseket, akkor meghajlok előttetek. Csak nehogy nekem legyen igazam, és ráfázzunk erre az alibi játékra.
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.27. 22:57:36

antiimperialista írta:Valaki mondja már meg, miért kell ennyire a szezon elején rotálni erős csapat ellen, akkor, amikor még nagyon kellenek a pontok? Tudjátok, hogy nem szeretem rijkaardot, de ez akkor is bődületes nagy hülyeség volt. Majdnem oda lett a hosszú veretlenségi sorozat...
Hát ez nagyon jó kérdés. Passsz, de ha rotál akkor ne 6embert, hanem max 1-2-t.

Thuram,Iniesta,Giuly,Belletti :arrow: Ezeket az embereket lenne érdemes betenni, az állandó kezdők helyére. De nem egyszerre.

Oleguert meg Mottát meg elfelejteném egy jóidőre! Nagyon felbosszantottak most.
C.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:56:34

Az még hagyján hogy a veretlenségi sorozat, de a csoportból való továbbjutás is kérdésessé válhatott volna..... most azért már biztos vagyok benne, hogy legalább 2. helyre odaérünk.
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.09.27. 22:55:12

Valaki mondja már meg, miért kell ennyire a szezon elején rotálni erős csapat ellen, akkor, amikor még nagyon kellenek a pontok? Tudjátok, hogy nem szeretem rijkaardot, de ez akkor is bődületes nagy hülyeség volt. Majdnem oda lett a hosszú veretlenségi sorozat...
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.27. 22:53:14

Én is ezen az állásponton vagyok hogy nem rossz eredmény, egy ilyen csapattal, amelyben nálam több nulla teljesítmény is volt.
C.
gejzy10
Jugador del Barça

2006.09.27. 22:53:04

ja..amúgy én rijkárod sosem tartottam egy nagy taktikusnak!van egy szisztémaja( ami mellesleg tényleg be vállt) azt ennyi...
rotácoi meg amúgy nem rossz dolog, de sztem nem szabad egyszerre 6embert rotálni... 1-2nél többet nem nagyon szabad...
én mondjuk ronit kicsit középen is kipróbánám:mondjuk elől messi-etoo-saviola- azt mögöttök roni :roll:
húú mekkora edző lennék :shock:
menedszer játékokba má király vagyok :P
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:50:07

Áhhh, egy ilyen félresikerült kezdő illetve az idény eleji forma tudatában(hol van még a tavasz???), na meg annak hogy a Werder nem piskóta hazai pályán, nem tulajdonítanék nagy szerepet ennek a meccsnek...

mintha a margit úgy állna fel, hogy Bekem-Raúl kezdőben, Diarra helyett Helguera vkp-ben és Ramos helyett meg Raul Bravo....:) na kb ilyen volt ez a mai kezdőnk:)
szoa ahhoz képest sztem ez az 1-1 még jó is:)
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:49:39

redmiller írta:
rhynn írta:"Szokásos" meccs utáni értékelés

Valdés (6) - Nem állt a helyzet magaslatán, a gólról igazából nem tehet, senki sem gondolta volna, hogy Puyol lövéseit is védeni kell.
Oleguer (4) - Mikulás ma este borzasztó volt. Lehet, hogy a gazdasági pálya tényleg jobb lenne neki. Csak ne a Barcánál.
Puyol (5) - Volt néhány mentése, de gólja sokat ront teljesítményén.
Thuram (6) - Sokszor mentett, de látszik, hogy még nem az igazi.
Sylvinho (6) - Többször láttuk elől, mint hátul. Amíg jönnek a gólok, ezzel nincs is gáz.
Motta (5) - Végre elhagyta kedvenc otthonát, a rehabilitációs központot. Bár ne tette volna!
Iniesta (7) - Látszott, hogy ő akar, hajtana, de a Valencia elleni mérkőzésen kihajtotta magát, átütő ereje nem sok maradt erre az estére.
Deco (5) - Ott folytatta, ahol a Valencia ellen abbahagyta. Mindent ellő, mintha a fizetését a leadott lövések száma alapján kapná. Pihennie kellene pár hetet.
Giuly (6) - A Szezon elején nagyszerű volt, gólokat lőtt, mintha jó magyar focistákat utánozva élete végéig ebből akarna megélni. Egyetlen pozitívum, hogy átadta helyét Messinek.
Ronaldinho (6) - Továbbra se találja tavaszi formáját.
Eto'o (6) - Sérüléséig próbálkozott, kicsit enerváltnak tűnt.
Messi (Cool - Megmentette a mostmár 15 mérkőzéses veretlenségi sorozatot. Új színt vitt a csapatban, ő volt a mai nap Messiása. Kelelen még 10 ilyen belőle a Barcába. Valaki, aki hajt, robotol, megy előre.
Zambrotta (6) Sok mindent nem tudott csinálni
Gudjohnsen (7) Legalább próbálkozott, volt egy helyzete is.
Ne haragudj, de melyik meccset nézted???
Ronaldinho 3-as vagy 4-es... Passzív, rengeteg rossz passz....
Guily sem jobb 4-5nél...
Eto'o max. 5
Gundjohnesn 6
Zabrotta nem értékelhető...
Iniesta max.6, de csak éppen...
Sylvinho 5, te is leírtad miért.... Ő védő
FM pontozása alapján pontozok, ott általában elég magasak a pontok. 6os az, amikor nem csinált semmit egész meccsen csak fenn állt. 5-öt akkor kap vki, ha nem csinált semmit, feleslegesen kapott sárgát, miatta kaptunk gólt, a négyes meg már tényleg [auto_cenzúra].

Egyébként ez személyes vélemény, lehet szeretni, meg nemszeretni :)
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:48:48

Dehát könyörgöm miért egy ilyen meccsen kell rotálni???
majd,ha már biztos a továbbjutás akkor rotáljon,de ne egy ilyen fontos meccsen..
Chris
Capitá del Barça

2006.09.27. 22:48:43

csak az a baj, hogy guddinak és savigólnak -ha tényleg kidől eto'o- a chelsea, a madrid, és a sevilla ellen kell bizonytani.

ami nem egyszerű feladat.
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:47:44

Chris írta: a marcan azt írják, hogy 1 hónapot kell kihagynia, remélem nem így lesz.
Vicc, de én is így tippeltem... :?
By red
Andris
Adminisztrátor

2006.09.27. 22:46:28

viasaton Frank fog nyilatkozni, kiváncsi vagyok.

letehetne erről a kemény rotációról.
nincs összeszokva a csapat, nincs lendület.
még jó, h tulképp messze voltunk a legerősebb kezdőtől.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:45:39

Chris írta:
lionelmessi19 írta:szerintem Eto'o rendbe fog jönni.
max a Sevilla ellen nem játszik.
viszon nekem még Giulyről is megvan a véleményem:
tartogassuk meg az olyan rangadókra, mint a barca vs. recreativo
egyébként meg Saviolát a keretbe.

fsz kivan, nem lehet igaz.

visszább kéne fogni egy kissé ezt a rotáció dolgot, és Dinhot is kéne néha rotálni.

váááááááááááááááááááááááááá :evil: :evil: :evil:
a marcan azt írják, hogy 1 hónapot kell kihagynia, remélem nem így lesz.
Nahh... eljött Guddy és Saviola ideje!!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:44:40

Rijkaard interjú a reklám után a Viasaton
Rhynnblog:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:43:26

Iniesta viszont megint cudalatosz volt:)) neki voltak talán a legbíztatóbb megmozdulásai Messi után:)
Chris
Capitá del Barça

2006.09.27. 22:43:05

lionelmessi19 írta:szerintem Eto'o rendbe fog jönni.

visszább kéne fogni egy kissé ezt a rotáció dolgot, és Dinhot is kéne néha rotálni.

a marcan azt írják, hogy 1 hónapot kell kihagynia, remélem nem így lesz.
Kép
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:42:53

rhynn írta:"Szokásos" meccs utáni értékelés

Valdés (6) - Nem állt a helyzet magaslatán, a gólról igazából nem tehet, senki sem gondolta volna, hogy Puyol lövéseit is védeni kell.
Oleguer (4) - Mikulás ma este borzasztó volt. Lehet, hogy a gazdasági pálya tényleg jobb lenne neki. Csak ne a Barcánál.
Puyol (5) - Volt néhány mentése, de gólja sokat ront teljesítményén.
Thuram (6) - Sokszor mentett, de látszik, hogy még nem az igazi.
Sylvinho (6) - Többször láttuk elől, mint hátul. Amíg jönnek a gólok, ezzel nincs is gáz.
Motta (5) - Végre elhagyta kedvenc otthonát, a rehabilitációs központot. Bár ne tette volna!
Iniesta (7) - Látszott, hogy ő akar, hajtana, de a Valencia elleni mérkőzésen kihajtotta magát, átütő ereje nem sok maradt erre az estére.
Deco (5) - Ott folytatta, ahol a Valencia ellen abbahagyta. Mindent ellő, mintha a fizetését a leadott lövések száma alapján kapná. Pihennie kellene pár hetet.
Giuly (6) - A Szezon elején nagyszerű volt, gólokat lőtt, mintha jó magyar focistákat utánozva élete végéig ebből akarna megélni. Egyetlen pozitívum, hogy átadta helyét Messinek.
Ronaldinho (6) - Továbbra se találja tavaszi formáját.
Eto'o (6) - Sérüléséig próbálkozott, kicsit enerváltnak tűnt.
Messi (Cool - Megmentette a mostmár 15 mérkőzéses veretlenségi sorozatot. Új színt vitt a csapatban, ő volt a mai nap Messiása. Kelelen még 10 ilyen belőle a Barcába. Valaki, aki hajt, robotol, megy előre.
Zambrotta (6) Sok mindent nem tudott csinálni
Gudjohnsen (7) Legalább próbálkozott, volt egy helyzete is.
Ne haragudj, de melyik meccset nézted???
Ronaldinho 3-as vagy 4-es... Passzív, rengeteg rossz passz....
Guily sem jobb 4-5nél...
Eto'o max. 5
Gundjohnesn 6
Zabrotta nem értékelhető...
Iniesta max.6, de csak éppen...
Sylvinho 5, te is leírtad miért.... Ő védő
By red
Andris
Adminisztrátor

2006.09.27. 22:41:21

szerintem Eto'o rendbe fog jönni.

- József Attila
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:41:17

Ordog írta: Szerk.: Amúgy Eto'o-val mi a helyzet??? Remélem rendbe jön az El Classico-ra

Iván nézte, nem írnak semmit, ez abból a szempontból jó hír, hogy nem tűnik súlyosnak.
Rhynnblog:
Charlie
Öreg Harcos

2006.09.27. 22:41:06

Köszönjük Messi.

Nem tom mitől ilyen szürke a játékunk, de télleg lassúak vagyunk, szemmel láthatóan ez nem az a gyors Barca, aki végigverte Európát. Véleményem szerint ez a rotálás nem tesz jót a csapatnak, kevesebbet kéne, beteszi Rijkaard a nulla meccses Olegurt és Mottát, a teljesítményük is nulla ezáltal. Középpályásvédkezés nélkül átrohángaltak rajtunk, Oleguer meg annyira tetű hogy az égimeszelő Borowski lefutja, röhej. Ideje szépen a "kemény magot" játszatni, szóval messi,zambrotta,edmilsont kezdőbe de gyorsan. lassan jön a margith, őket meg illene elverni.szerencsével megvan az 1pont, nem rossz eredmény ez annyira,de 2 komoly meccs történik, minimum 3pont kötelező.

Ronaldinho elkezdhetne futballozni végre, mert az összes madridos ettől sül el hogy hozza a "vb formát". Majd megmutatja, azt tapsikolhatnak újból.

Eto'o GyÓgYuLj MeG!!!!!
C.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.09.27. 22:40:36

Dinho is megérdemelne egy 4-est szerintem..nem volt szinte jó megoldása. :?
Lezárt