Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért, hogy ne járjunk úgy, mint szerencsétlen Eto'oval...antiimperialista írta:Valaki mondja már meg, miért kell ennyire a szezon elején rotálni erős csapat ellen, akkor, amikor még nagyon kellenek a pontok? Tudjátok, hogy nem szeretem rijkaardot, de ez akkor is bődületes nagy hülyeség volt. Majdnem oda lett a hosszú veretlenségi sorozat...
haze71 írta:Nagyon elfogultak és elnézőek vagytok. Ezzel a játékos kerettel - még ha idény eleje is van - sokkal jobb játékra számítok. Ez eddig egy nagy szenvedés. Most jön jópár fontos meccs, amin nem lehet taktikázni. Ha behúzzuk ezeket a meccseket, akkor meghajlok előttetek. Csak nehogy nekem legyen igazam, és ráfázzunk erre az alibi játékra.
Hát ez nagyon jó kérdés. Passsz, de ha rotál akkor ne 6embert, hanem max 1-2-t.antiimperialista írta:Valaki mondja már meg, miért kell ennyire a szezon elején rotálni erős csapat ellen, akkor, amikor még nagyon kellenek a pontok? Tudjátok, hogy nem szeretem rijkaardot, de ez akkor is bődületes nagy hülyeség volt. Majdnem oda lett a hosszú veretlenségi sorozat...
Az még hagyján hogy a veretlenségi sorozat, de a csoportból való továbbjutás is kérdésessé válhatott volna..... most azért már biztos vagyok benne, hogy legalább 2. helyre odaérünk.antiimperialista írta:Valaki mondja már meg, miért kell ennyire a szezon elején rotálni erős csapat ellen, akkor, amikor még nagyon kellenek a pontok? Tudjátok, hogy nem szeretem rijkaardot, de ez akkor is bődületes nagy hülyeség volt. Majdnem oda lett a hosszú veretlenségi sorozat...
FM pontozása alapján pontozok, ott általában elég magasak a pontok. 6os az, amikor nem csinált semmit egész meccsen csak fenn állt. 5-öt akkor kap vki, ha nem csinált semmit, feleslegesen kapott sárgát, miatta kaptunk gólt, a négyes meg már tényleg [auto_cenzúra].redmiller írta:Ne haragudj, de melyik meccset nézted???rhynn írta:"Szokásos" meccs utáni értékelés
Valdés (6) - Nem állt a helyzet magaslatán, a gólról igazából nem tehet, senki sem gondolta volna, hogy Puyol lövéseit is védeni kell.
Oleguer (4) - Mikulás ma este borzasztó volt. Lehet, hogy a gazdasági pálya tényleg jobb lenne neki. Csak ne a Barcánál.
Puyol (5) - Volt néhány mentése, de gólja sokat ront teljesítményén.
Thuram (6) - Sokszor mentett, de látszik, hogy még nem az igazi.
Sylvinho (6) - Többször láttuk elől, mint hátul. Amíg jönnek a gólok, ezzel nincs is gáz.
Motta (5) - Végre elhagyta kedvenc otthonát, a rehabilitációs központot. Bár ne tette volna!
Iniesta (7) - Látszott, hogy ő akar, hajtana, de a Valencia elleni mérkőzésen kihajtotta magát, átütő ereje nem sok maradt erre az estére.
Deco (5) - Ott folytatta, ahol a Valencia ellen abbahagyta. Mindent ellő, mintha a fizetését a leadott lövések száma alapján kapná. Pihennie kellene pár hetet.
Giuly (6) - A Szezon elején nagyszerű volt, gólokat lőtt, mintha jó magyar focistákat utánozva élete végéig ebből akarna megélni. Egyetlen pozitívum, hogy átadta helyét Messinek.
Ronaldinho (6) - Továbbra se találja tavaszi formáját.
Eto'o (6) - Sérüléséig próbálkozott, kicsit enerváltnak tűnt.
Messi (Cool - Megmentette a mostmár 15 mérkőzéses veretlenségi sorozatot. Új színt vitt a csapatban, ő volt a mai nap Messiása. Kelelen még 10 ilyen belőle a Barcába. Valaki, aki hajt, robotol, megy előre.
Zambrotta (6) Sok mindent nem tudott csinálni
Gudjohnsen (7) Legalább próbálkozott, volt egy helyzete is.
Ronaldinho 3-as vagy 4-es... Passzív, rengeteg rossz passz....
Guily sem jobb 4-5nél...
Eto'o max. 5
Gundjohnesn 6
Zabrotta nem értékelhető...
Iniesta max.6, de csak éppen...
Sylvinho 5, te is leírtad miért.... Ő védő
Vicc, de én is így tippeltem...Chris írta: a marcan azt írják, hogy 1 hónapot kell kihagynia, remélem nem így lesz.
Nahh... eljött Guddy és Saviola ideje!!Chris írta:a marcan azt írják, hogy 1 hónapot kell kihagynia, remélem nem így lesz.lionelmessi19 írta:szerintem Eto'o rendbe fog jönni.
max a Sevilla ellen nem játszik.
viszon nekem még Giulyről is megvan a véleményem:
tartogassuk meg az olyan rangadókra, mint a barca vs. recreativo
egyébként meg Saviolát a keretbe.
fsz kivan, nem lehet igaz.
visszább kéne fogni egy kissé ezt a rotáció dolgot, és Dinhot is kéne néha rotálni.
váááááááááááááááááááááááááá![]()
![]()
a marcan azt írják, hogy 1 hónapot kell kihagynia, remélem nem így lesz.lionelmessi19 írta:szerintem Eto'o rendbe fog jönni.
max a Sevilla ellen nem játszik.
viszon nekem még Giulyről is megvan a véleményem:
tartogassuk meg az olyan rangadókra, mint a barca vs. recreativo
egyébként meg Saviolát a keretbe.
fsz kivan, nem lehet igaz.
visszább kéne fogni egy kissé ezt a rotáció dolgot, és Dinhot is kéne néha rotálni.
váááááááááááááááááááááááááá![]()
![]()
Ne haragudj, de melyik meccset nézted???rhynn írta:"Szokásos" meccs utáni értékelés
Valdés (6) - Nem állt a helyzet magaslatán, a gólról igazából nem tehet, senki sem gondolta volna, hogy Puyol lövéseit is védeni kell.
Oleguer (4) - Mikulás ma este borzasztó volt. Lehet, hogy a gazdasági pálya tényleg jobb lenne neki. Csak ne a Barcánál.
Puyol (5) - Volt néhány mentése, de gólja sokat ront teljesítményén.
Thuram (6) - Sokszor mentett, de látszik, hogy még nem az igazi.
Sylvinho (6) - Többször láttuk elől, mint hátul. Amíg jönnek a gólok, ezzel nincs is gáz.
Motta (5) - Végre elhagyta kedvenc otthonát, a rehabilitációs központot. Bár ne tette volna!
Iniesta (7) - Látszott, hogy ő akar, hajtana, de a Valencia elleni mérkőzésen kihajtotta magát, átütő ereje nem sok maradt erre az estére.
Deco (5) - Ott folytatta, ahol a Valencia ellen abbahagyta. Mindent ellő, mintha a fizetését a leadott lövések száma alapján kapná. Pihennie kellene pár hetet.
Giuly (6) - A Szezon elején nagyszerű volt, gólokat lőtt, mintha jó magyar focistákat utánozva élete végéig ebből akarna megélni. Egyetlen pozitívum, hogy átadta helyét Messinek.
Ronaldinho (6) - Továbbra se találja tavaszi formáját.
Eto'o (6) - Sérüléséig próbálkozott, kicsit enerváltnak tűnt.
Messi (Cool - Megmentette a mostmár 15 mérkőzéses veretlenségi sorozatot. Új színt vitt a csapatban, ő volt a mai nap Messiása. Kelelen még 10 ilyen belőle a Barcába. Valaki, aki hajt, robotol, megy előre.
Zambrotta (6) Sok mindent nem tudott csinálni
Gudjohnsen (7) Legalább próbálkozott, volt egy helyzete is.
Ordog írta: Szerk.: Amúgy Eto'o-val mi a helyzet??? Remélem rendbe jön az El Classico-ra