2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez itt nem a hálátlanságról szól. Vki már nagyon okosan felhozta, h előnyösebben helyzetben tudna tárgyalni a jövendőbeli klubjával, ha nem kéne 8-10 milliót kifizetniük érte, hanem ingyen vihetnék. Így nagyobb esélye lenne egy jó szerződésre. Itt nem Keitát kell hibáztatni, egyszerűen mérhetetlen ostobaság volt a klub részéről ilyen szerződésbe belemenni. Először mikor meghallottam, azt hittem, h csak vmi orbitális nagy kacsa, vagy rossz vicc, de aztán kiderült, h tényleg igaz.noname írta:Hálátlanság lenne a részéről ha ingyen lelép. Játszott bőven. Többet is talán, mint amennyire szükség volt.
Nem értelek... Ibráért katpunk 24t! Azért az nem vt kis pénz...LG írta:Ezért nem értem, amikor számolgatnak néhányan, h majd játékoseladásból bejön ennyi meg ennyi millió euró... hol éltek? Az elmúlt években itt mindenki ingyen ment, vagy jelképes összegért. Mint az ukrán gyerekkel jártunk jól, h 15 millióért el tudtuk adni, ha már voltunk olyan hülyék, h 25ért hoztuk.
Végül is igen. Sztem mondjuk nem játszott keveset, elég sok meccsen pályára lépett a szezonban, holott még Afrikai Nemzetek Kupája is volt. De ha ennél is többet akar játszani, akkor valóban mennie kéne, hisz nem valószínű, h jövőre több játéklehetőséget kapna, sőt!sura írta:Ha egy csöpp esze van, nem hagyja magát megetetni és megy.
Ha ezt Te komolyan gondoltad, akkor ez egy óriási ostobaság. A Barcának függőben legalább 400 millió a tartozása, talán most ezen karcsúsítottak, de még mindig horribilis adósságot görget maga előtt a klub. Nem is beszélve, hogy egy sikeres idény az összes profitot megemészti, az adósság sem tud csökkenni. Minden elmegy a prémiumokra. A győzelemnek és a címeknek valóban aranyban mérik az árát, vagyonok cserélnek gazdát egy BL- vagy egy Liga-győzelem alkalmával...bence-barca írta:Köztudottam nincsenek adósságok
de a pénz azért mindig jól jön, még a Barcának is. Keita elég jó játékos, is ingyen, hogy elmenjen az nem jönne jól. Amit kapnánk érte, azt fordithatnánk hátvédre, vagy valami cserét csinálhatnánk vele.bence-barca írta:Nem értelek... mi a baj ezzel? Köztudottam nincsenek adósságok, szóval nyugodtam elmehetnek ingyen illetve áron alul a játékosaink...sjd írta:
Felesleges egyáltalán szerződést kötni a játéksokkal, mert annyiért és akkor megy el innen mindenki kb. már, amennyiért és amikor akar....
Viccen kívül tényleg röhej....
Nem értelek... mi a baj ezzel? Köztudottam nincsenek adósságok, szóval nyugodtam elmehetnek ingyen illetve áron alul a játékosaink...sjd írta:
Felesleges egyáltalán szerződést kötni a játéksokkal, mert annyiért és akkor megy el innen mindenki kb. már, amennyiért és amikor akar....
Ha emlékeztek, Touréval is ez volt anno, az utolsó meccseken végig kezdett, hogy ne mehessen el olcsón (asszem neki 60%ot kellett játszania)Messidona10 írta:Mi ez, jótékonysági szervezet? És utána meg sajnálkoznak, hogy adósság meg ilyenek... Ha ez tényleg igaz, akkor hatalmas nagy baklövésnek tartom. Ez magyarázná, hogy miért állt be állandóan csereként.