Labdarúgó EB 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Szerinted ki nyeri az EB-t?

Portugália
36
10%
Spanyolország
186
52%
Olaszország
16
5%
Hollandia
52
15%
Franciaország
30
8%
Németország
21
6%
Címvédés lesz, azaz Görögország
2
1%
Más
12
3%

Szavazatok száma: 355
hau30
Capitá del Barça

2008.06.29. 23:43:43

Nekem feltűnt az EB-vel kapcsolatban,hogy az összes Barca játékos aki szerepelt,jóval többet mutatott,mint itt a Barca-ban. Xavi,Iniesta és Puyol messzemenőleg többet teljesített.Deco is érzékelhetően jobb volt.Zambrotta is(a román meccs bakiját kivéve) jobb volt.Henry...Ő benne is benne volt a jó játék csak nem voltak partnerei a Francia válogatottban.Egyedül Abidal és Thuram nem volt ismét képben. Csak arra akarok kilyukadni ez azért elmond egy-két furcsaságot a klub házatájáról.Valahogy itt be vannak fásulva,máshol meg úgy játszanak,ahogy tudnak focizni.Talán ezért kell egy vérfrissítés.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.29. 23:42:42

Ha Klose nem botlik bele a labdába Ramos hibája után, akkor minden másképpen is alakulhatott volna. Akkor a spanyolok is sokkal görcsösebbek lettek volna. Perzse teljesen egyértelmű volt a fölényük, elképzelhető, hogy úgy is behúzták volna.

Egyébként halkan jegyzem meg, hogy a németek végső győzelmére fizették az EB előtt a legkisebb oddsot. Tehát annyira azért nem meglepő, hogy eljutottak a fináléig.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.29. 23:42:28

Senna tényleg tökéletesen játszott,Villa is szuper volt, Torres fontos gólokat szerzett, Xavi remekül nyomta, Iniesta néha azért kicsit gyenge volt, de összességében jól tolta,Casillas-Ramos : no comment :lol: (kicsit elfogult vagyok :D ) Puyol is kiba jól játszott végig, szinte hiba nélkül.Fabregastól is egy picit többet vártam, de így se lehet rá panasz.Güiza meg a EB legjobb cseréje sztem :D
ronalmartin
Barça B

2008.06.29. 23:41:05

Szép volt Spanyolok :) szépen játszottak az egész EB alatt :) Csak így tovább!!!! :arrow: :!:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.29. 23:39:37

Varga Tamás írta:Rivaldo11!
Pl. német-török meccs, 90. perc.
Pl. Ballack enyhe lökése a portugálok elleni 3. német gólnál. nem mondom, hogy le kellett volna fújni, de van olyan bíró, aki megtette volna.
Ma meg még a kaput sem találták el.
Hm. az ő góljuk szerencse, értem. A törököké a 87. percben nyilván nem. Mellesleg ha hosszabbítás van, 5:2 a vége a németeknek, a törökök elkészültek az erejükkel. A lökést nem fújta le a bíró. Igen. De nem adott meg egy tiszta 11-est sem a németeknek. Ezt elfelejtettük? Kár.
Ez volna az óriási mázli, aminek a döntőt köszönhetik?
Ma rossz taktikával játszottak egy technikásabb ellenfél ellen. Akkor lett volna sanszuk, ha még jobbak fizikailag, és szét tudják futni, le tudják darálni a spanyolokat, rengeteg párharcot nyerve. Erre ma nem voltak képesek. Mellesleg messze vannak a 2006-os formájuktól. Az ma elég lett volna nekik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.06.29. 23:42:47-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.06.29. 23:37:52

Ez a csapat valami fantasztikus! A kapuba Casillas helye megkérdőjelezhetetlen, a világ legjobb portása. A védelem Ramos, Puyol, Marchena, Capdevilla is nagyon összevolt rakva, nagyon kevés hibájuk volt. Összvisz 3 gólt kapott a csapat... A középpálya meg egyszerűen fenomenális...ilyen jó középpályás sora semelyik európai csapatnak sincs, de megmerem kockáztatni a világon nincs most jobb középpályássor. A csatárkettősre meg már nem is találok jelzőket, nem is feltétlen kell, elég annyi: Villa, Torres... Aragones nagyokat húzott itt a döntőbe is, amikor nagyon jöttek a németek behozta Xabi Alonsot ezzel sokkal stabilabb lett a gárda. Magára merte haragítani egész Spanyolországot azzal hogy nem viszi ki Raúlt, és tessék az élet mégiscsak őt igazolta... Várom már a 2010-es VB-t... :D VIVA ESPANA sálálálállá!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fUtBoLiStA 2008.06.29. 23:42:15-kor.
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.29. 23:35:53

Azért szánalmasozni a németeket merész húzás. Én is rühellem őket, de azért mégsem egy Görögország módra kerültek be a döntőbe.
Na de ez nem is érdekel, örüljünk annak, hogy a spanyolok nyerteeek!!!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.29. 23:35:44

Nekem a csoportmeccseken Xavi, az egyenes kieséses rendszerben pedig Iniesta játéka tetszett a legjobban. De valóban az egész EB-t nézve Senna volt a legkiegyensúlyozottabb. Casillas pedig elképesztően stabil volt végig, most már egyértelműen kijelenthető, hogy ő a világ legjobb kapusa. Az MVP címet is megérdemli.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.29. 23:35:32

Varga Tamás írta:
Rivaldo11 írta:Elégedett vagyok, mert a torna előtt-általában a vb-k, eb-k előtt-csak pár kivánságom van. 1. A négyben legalább két tradicionális nagycsapat legyen.( ha lehet ne az olaszok, és ne az angolok-a szökőkútba hugyozók" :lol: - by Boixos) 2. Szülessen igazságos végeredmény. Ezek bejöttek. A legjobb csapat nyert, úgyhogy a végeredmény igazságos. A németeket sokan nem csípik( érdekes, a ruszkiknak viszont sokan szurkolnak...)nekem semmi bajom velük, szeretem a győztes mentalitástukat, amúgy közömbösek. A divatválogatottak- elsősorban a holland, portugál-megint elhullottak, mint a legyek, az olaszok játéka minősíthetetlen, az oroszoktól szép a bronz is. Ezt elsősorban Bozsik úrnak ützenném, aki szerint a németeknél 3-4 jobb csapat is van. :lol:
Azért ha így játszottak volna, akkor a portugálok ellen simán kipottyantak volna. Ez a német válogatott egy rakás szerencsétlenség, akiknek sokszor mázlijuk van.
Mi mindig egyetértünk? :lol: Szerintem a német döntő a sorsolásnak és Platini rendszerének köszönhető, amelyben a két ág csak a döntőben keresztezi egymást. Ezt a német csapatot az orosz, a spanyol és még a holland is elintézte volna ha a döntő elött összefutnak. A török csoda meg minden értelmes ember számára nyilvánvaló volt, hogy csak pár meccsig tart, nem EB-érmes csapat.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.06.29. 23:35:01

Espana Espana Espana \:D/ =D>
Látszik hogy jól tudunk tippelni mi barcások Spanyolok egyértelműen a favorit csapat és meg is nyerték =D> =D> =D> =D> =D> =D>
VIVA ESPANA ez nagyon jót fog tenni a BARCA-soknak néveszint:
Puyol, Xavi, Iniesta :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
hau30
Capitá del Barça

2008.06.29. 23:33:57

Perrero írta:
hau30 írta:Szép volt Spanyolország!!!Azért ez Puerta póló Ramosttól rendkívül szép gesztus volt.Akár,hogy is nézzük azért beelőzött volna Capdevilla előtt a bal hátvéd posztra.
ki elözött volna be :?: ha Puertára gondolsz, akkor ő kp volt
Igazad van részben,de sokszor nyomta baloldali hátvédként,csak kicsit támadóbb felfogásúbb volt,mint Capdevilla.Mindegy! A lényeg végre nyertek a Spanyolok és remélem lökést fog adni a katalánoknak a siker.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 23:33:36

Rivaldo11!
Pl. német-török meccs, 90. perc.
Pl. Ballack enyhe lökése a portugálok elleni 3. német gólnál. nem mondom, hogy le kellett volna fújni, de van olyan bíró, aki megtette volna.
Ma meg még a kaput sem találták el.
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.29. 23:30:51

Amúgy Senna neve után kötelezővé kéne tenni a tanár úr kifejezést.
Egész EB-n egy rossz megmozdulása nem volt szerintem. Amúgy aranylabdaszavazáson Torresnek ezzel tuti a top3.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.29. 23:30:13

Varga Tamás írta:
Rivaldo11 írta:Elégedett vagyok, mert a torna előtt-általában a vb-k, eb-k előtt-csak pár kivánságom van. 1. A négyben legalább két tradicionális nagycsapat legyen.( ha lehet ne az olaszok, és ne az angolok-a szökőkútba hugyozók" :lol: - by Boixos) 2. Szülessen igazságos végeredmény. Ezek bejöttek. A legjobb csapat nyert, úgyhogy a végeredmény igazságos. A németeket sokan nem csípik( érdekes, a ruszkiknak viszont sokan szurkolnak...)nekem semmi bajom velük, szeretem a győztes mentalitástukat, amúgy közömbösek. A divatválogatottak- elsősorban a holland, portugál-megint elhullottak, mint a legyek, az olaszok játéka minősíthetetlen, az oroszoktól szép a bronz is. Ezt elsősorban Bozsik úrnak ützenném, aki szerint a németeknél 3-4 jobb csapat is van. :lol:
Azért ha így játszottak volna, akkor a portugálok ellen simán kipottyantak volna. Ez a német válogatott egy rakás szerencsétlenség, akiknek sokszor mázlijuk van.
Ma ők kapták az első gólt, és nem találták az ellenszert. De csak azokat szerencsétlenezd,, akik rászolgáltak. A német futball meghatározó volt, és marad is. A döntőbe vezető úton nemigen láttam mázlit náluk. Te igen? Mit néztél?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.29. 23:28:08

Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.29. 23:28:08

Perrero írta:
hau30 írta:Szép volt Spanyolország!!!Azért ez Puerta póló Ramosttól rendkívül szép gesztus volt.Akár,hogy is nézzük azért beelőzött volna Capdevilla előtt a bal hátvéd posztra.
ki elözött volna be :?: ha Puertára gondolsz, akkor ő kp volt
A Sevillában is játszott nem egyszer hátvédet, mert a bal oldal elég erős volt Puertával, Adrianóval, Capellel.

Ja, és igen, nagyon szép gesztus volt Ramostól, valóban, meg kell hagyni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.06.29. 23:28:38-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.06.29. 23:24:33

Elégedett vagyok, mert a torna előtt-általában a vb-k, eb-k előtt-csak pár kivánságom van. 1. A négyben legalább két tradicionális nagycsapat legyen.( ha lehet ne az olaszok, és ne az angolok-a szökőkútba hugyozók" :lol: - by Boixos) 2. Szülessen igazságos végeredmény. Ezek bejöttek. A legjobb csapat nyert, úgyhogy a végeredmény igazságos. A németeket sokan nem csípik( érdekes, a ruszkiknak viszont sokan szurkolnak...)nekem semmi bajom velük, szeretem a győztes mentalitástukat, amúgy közömbösek. A divatválogatottak- elsősorban a holland, portugál-megint elhullottak, mint a legyek, az olaszok játéka minősíthetetlen, az oroszoktól szép a bronz is. Ezt elsősorban Bozsik úrnak ützenném, aki szerint a németeknél 3-4 jobb csapat is van. :lol:
Az eb válogatottamat úgy raktam össze, hogy nem tudtam kik vannak jelölve az MVP-re. Nálam egyértelműen helye volt Sennának a legjobbbak között, hiba nélkül játszotta végig az eb-t-korántsem alibipasszokkal operálva.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.06.29. 23:28:08-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
fUtBoLiStA
Jugador d'estrella

2008.06.29. 23:24:05

gekkodan írta:Nálam az EB MVP-je egyértelműen Marcos Senna. Kétség nem férhet hozzá részemről.
Nehéz eldönteni, a spanyoloknál mindenki 150%-ot nyújtott az egész tornán. A csapatból bárki megérdemelné. :) De talán tényleg Senna az aki mint szorgos háttérmunkás építgette a csapatot.
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”

Miguel Angel Lotina
Poszi
Jugador del Barça

2008.06.29. 23:22:55

Puyol benne van a jelöltek között, és én szívem szerint neki adnám! Nem csak azért mert a Barca szív szól belőlem, hanem mert ezen az eb-n nem nagyon ment át rajta ember!
Benga
Entrenador del Barça

2008.06.29. 23:22:51

Senna is jelölve volt a torna legjobb játékosa díjra. Nem véletlenül. Egész EB-n oktatott. Aragones, ha lehet ilyet mondani nagyot húzott Fabregassal. Akkor is amikor padon volt és akkor is amikor játszott.
Amúgy németeken ellen marha jól cserélt. Volt 5 perc amikor nyomtak jött Xabi Alonso utána Güiza és kész.
Kieséses szakaszban gólt sem kaptak.
Bravo!
hau30
Capitá del Barça

2008.06.29. 23:22:06

Szép volt Spanyolország!!!Azért ez Puerta póló Ramosttól rendkívül szép gesztus volt.Akár,hogy is nézzük azért beelőzött volna Capdevilla előtt a bal hátvéd posztra.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.29. 23:22:03

Perrero írta:14:50 - Az EB legjobbja címre pályáznak (by UEFA): Iker Casillas, Marcos Senna, Carles Puyol, David Villa (ESP), Michael Ballack, Bastian Schweinsteiger (GER), Wesley Sneijder (NED), Andrei Arsavin (RUS), Hamit Altintop (TUR), Luca Modric (CRO).
Igen, ez a lista. Bár azért az MVP általában a győztesek közül kerül ki és nyilván Villa lenne az gólkirályként, ha ma játszhatott volna. Puyol nem fogja kapni, Casillas igazából csak az olaszok ellen kellett (akkotr jött is :lol: ), de Senna borzalmasan fontos szerepet játszott ebben az EB címben. Ő a favoritom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.06.29. 23:23:09-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Danka00792
Director del Fútbol

2008.06.29. 23:22:00

Gratulálok a Spanyoloknak, megérdemelték.
EB legjobbja nálam egyértelmüen Iniesta. :twisted:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.29. 23:21:21

Én meg elfogult kis pöts vagyok, úgyhogy Xavi! 8)
Lezárt