Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hm. az ő góljuk szerencse, értem. A törököké a 87. percben nyilván nem. Mellesleg ha hosszabbítás van, 5:2 a vége a németeknek, a törökök elkészültek az erejükkel. A lökést nem fújta le a bíró. Igen. De nem adott meg egy tiszta 11-est sem a németeknek. Ezt elfelejtettük? Kár.Varga Tamás írta:Rivaldo11!
Pl. német-török meccs, 90. perc.
Pl. Ballack enyhe lökése a portugálok elleni 3. német gólnál. nem mondom, hogy le kellett volna fújni, de van olyan bíró, aki megtette volna.
Ma meg még a kaput sem találták el.
Mi mindig egyetértünk?Varga Tamás írta:Azért ha így játszottak volna, akkor a portugálok ellen simán kipottyantak volna. Ez a német válogatott egy rakás szerencsétlenség, akiknek sokszor mázlijuk van.Rivaldo11 írta:Elégedett vagyok, mert a torna előtt-általában a vb-k, eb-k előtt-csak pár kivánságom van. 1. A négyben legalább két tradicionális nagycsapat legyen.( ha lehet ne az olaszok, és ne az angolok-a szökőkútba hugyozók"- by Boixos) 2. Szülessen igazságos végeredmény. Ezek bejöttek. A legjobb csapat nyert, úgyhogy a végeredmény igazságos. A németeket sokan nem csípik( érdekes, a ruszkiknak viszont sokan szurkolnak...)nekem semmi bajom velük, szeretem a győztes mentalitástukat, amúgy közömbösek. A divatválogatottak- elsősorban a holland, portugál-megint elhullottak, mint a legyek, az olaszok játéka minősíthetetlen, az oroszoktól szép a bronz is. Ezt elsősorban Bozsik úrnak ützenném, aki szerint a németeknél 3-4 jobb csapat is van.
Igazad van részben,de sokszor nyomta baloldali hátvédként,csak kicsit támadóbb felfogásúbb volt,mint Capdevilla.Mindegy! A lényeg végre nyertek a Spanyolok és remélem lökést fog adni a katalánoknak a siker.Perrero írta:ki elözött volna behau30 írta:Szép volt Spanyolország!!!Azért ez Puerta póló Ramosttól rendkívül szép gesztus volt.Akár,hogy is nézzük azért beelőzött volna Capdevilla előtt a bal hátvéd posztra.ha Puertára gondolsz, akkor ő kp volt
Ma ők kapták az első gólt, és nem találták az ellenszert. De csak azokat szerencsétlenezd,, akik rászolgáltak. A német futball meghatározó volt, és marad is. A döntőbe vezető úton nemigen láttam mázlit náluk. Te igen? Mit néztél?Varga Tamás írta:Azért ha így játszottak volna, akkor a portugálok ellen simán kipottyantak volna. Ez a német válogatott egy rakás szerencsétlenség, akiknek sokszor mázlijuk van.Rivaldo11 írta:Elégedett vagyok, mert a torna előtt-általában a vb-k, eb-k előtt-csak pár kivánságom van. 1. A négyben legalább két tradicionális nagycsapat legyen.( ha lehet ne az olaszok, és ne az angolok-a szökőkútba hugyozók"- by Boixos) 2. Szülessen igazságos végeredmény. Ezek bejöttek. A legjobb csapat nyert, úgyhogy a végeredmény igazságos. A németeket sokan nem csípik( érdekes, a ruszkiknak viszont sokan szurkolnak...)nekem semmi bajom velük, szeretem a győztes mentalitástukat, amúgy közömbösek. A divatválogatottak- elsősorban a holland, portugál-megint elhullottak, mint a legyek, az olaszok játéka minősíthetetlen, az oroszoktól szép a bronz is. Ezt elsősorban Bozsik úrnak ützenném, aki szerint a németeknél 3-4 jobb csapat is van.
Azért ha így játszottak volna, akkor a portugálok ellen simán kipottyantak volna. Ez a német válogatott egy rakás szerencsétlenség, akiknek sokszor mázlijuk van.Rivaldo11 írta:Elégedett vagyok, mert a torna előtt-általában a vb-k, eb-k előtt-csak pár kivánságom van. 1. A négyben legalább két tradicionális nagycsapat legyen.( ha lehet ne az olaszok, és ne az angolok-a szökőkútba hugyozók"- by Boixos) 2. Szülessen igazságos végeredmény. Ezek bejöttek. A legjobb csapat nyert, úgyhogy a végeredmény igazságos. A németeket sokan nem csípik( érdekes, a ruszkiknak viszont sokan szurkolnak...)nekem semmi bajom velük, szeretem a győztes mentalitástukat, amúgy közömbösek. A divatválogatottak- elsősorban a holland, portugál-megint elhullottak, mint a legyek, az olaszok játéka minősíthetetlen, az oroszoktól szép a bronz is. Ezt elsősorban Bozsik úrnak ützenném, aki szerint a németeknél 3-4 jobb csapat is van.
A Sevillában is játszott nem egyszer hátvédet, mert a bal oldal elég erős volt Puertával, Adrianóval, Capellel.Perrero írta:ki elözött volna behau30 írta:Szép volt Spanyolország!!!Azért ez Puerta póló Ramosttól rendkívül szép gesztus volt.Akár,hogy is nézzük azért beelőzött volna Capdevilla előtt a bal hátvéd posztra.ha Puertára gondolsz, akkor ő kp volt
Nehéz eldönteni, a spanyoloknál mindenki 150%-ot nyújtott az egész tornán. A csapatból bárki megérdemelné.gekkodan írta:Nálam az EB MVP-je egyértelműen Marcos Senna. Kétség nem férhet hozzá részemről.
Igen, ez a lista. Bár azért az MVP általában a győztesek közül kerül ki és nyilván Villa lenne az gólkirályként, ha ma játszhatott volna. Puyol nem fogja kapni, Casillas igazából csak az olaszok ellen kellett (akkotr jött isPerrero írta:14:50 - Az EB legjobbja címre pályáznak (by UEFA): Iker Casillas, Marcos Senna, Carles Puyol, David Villa (ESP), Michael Ballack, Bastian Schweinsteiger (GER), Wesley Sneijder (NED), Andrei Arsavin (RUS), Hamit Altintop (TUR), Luca Modric (CRO).