Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mali most bajban van, nagy szerencséjük van, h az első meccsen 0-4ről felálltak, de most már Malawi ellen csak a győzelemmel marad esélyük továbbjutni, de így is függenek majd a másik meccstől is.Etooka írta:Én személy szerint - amellett, hogy tiszteletben tartom azt, hogy a játékosoknak mennyire fontos ez a torna - nem fogok búslakodni, ha Touré és Keita hamarabb visszatérnek.
Egyrészt a togói-tragédia réme még mindig fenyeget azért valamelyest, másrészt nem baj, ha előbb Guardiola rendelkezésére állnak.
Persze, nyerjék meg, Mali-Elefántcsontpart legyen a döntő, de ha nem így lesz, örömmel veszem tudomásul, hogy Barcelonában vannak.
Nem vonom kétségbe, de akkor is vérszegény 0 csatárnak tartom, örülnék már ha Valdezzel karöltve elhagyná Dortmundot!Azert Zidan sokkal jobb mint a favago Sanyika
2 oka van annak, h nem bántana, ha kiesnének az elefántok:barca99 írta:Ja, nyilván.LG írta:Meg is érdemelnék a kiesést, ilyen gyenge játék, és ennyi kihagyott helyzet nem maradhat büntetlenül!Sok helyzetet hagytak ki az első meccsükön ki is kellene esniük. Nem mintha a Barcával, vagy az Arsenallal ne fordult volna ez elő, még jó hogy nem akartad őket a másodosztályban látni.
![]()
Mellesleg szerintem pont az lesz, hogy most majd mindenki arra vár, hogy kiesnek, de a BF-nál erősebb Ghánát megverik.
Pedig nem lenne sok álmatlan éjszakám, ha Touré hamarabb visszajönne.
Ja, nyilván.LG írta:Meg is érdemelnék a kiesést, ilyen gyenge játék, és ennyi kihagyott helyzet nem maradhat büntetlenül!
!!! Azert Zidan sokkal jobb mint a favago Sanyikakennyke04 írta:Pedig ha jól tudom náluk játszik a legtöbb játékos a honi bajnokságba, persze nem jelent semmit, de azért érdekesRivaldo11 írta:Egyiptom-akiket én messze nem sorolok az igazi afrikai csapatok közé(konkrétan Zidanról tudom azt, hogy Európába játszik, a világ legimpotensebb csatár duojának egyik tagja - másik ugyebár Valdez - és soha nem hittem volna, hogy ez a gyerek ennyire alapembere lehet egy válogatottnak... Zidan az egyiptomiak T.Sanyija
)
Pedig ha jól tudom náluk játszik a legtöbb játékos a honi bajnokságba, persze nem jelent semmit, de azért érdekesRivaldo11 írta:Egyiptom-akiket én messze nem sorolok az igazi afrikai csapatok közé
Felőlem megnyerheti Malawi is, csak ne Egyiptom. Utálni való egy csapat.LG írta: ui: A tornát a Fáraók nyerik meg, az ellendrukkereknek meg ismét a sírás marad
Lefocizást azt nem láttam. Láttam viszont két, Nigériának járó, de meg nem adott, min. 90%-os tizit, láttam egy remek első félidőt a Szuper sasoktól-az egyenlítő gól előtt is, pl. vagy 3 centit tévedett a lövésével Uche...-. a másodikban meg láttam egy szerencsés megpattanó lövést, ami után Egyiptom-akiket én messze nem sorolok az igazi afrikai csapatok közé-már tényleg szervezetten futballozott.LG írta:Nana!
Mi ez a nagy Egyiptom utálat itt? Az első félidőben valóban nem voltak jók, de a másodikban már lefocizták Nigériát. Nekem tetszik az Egyiptomiak játéka, nem annyira látványos, de szervezett, a leginkább európaihoz hasonló a kontinensen.
ui: A tornát a Fáraók nyerik meg, az ellendrukkereknek meg ismét a sírás marad
Én kb 23-24. percig néztem a meccset és addig tetszett Nigéria játéka, egész jól játszottak,míg Egyiptomnak túl sok köze nem volt a meccshez. Ha jól láttam túl sokan nem voltak kint a meccsen ami kár mivel az afrikai szurkolók jó hangulatot tudnak kelteni csak hát nem ennyien. Egyiptomot mellesleg én sem kedvelemkanty írta:Egyiptom-Nigéria 3-1
Többet vártam Nigériától, a mai teljesitményük nagyon kevés volt. Egyiptom pedig hozta a formáját, nagyon szervezett védekezés és nagyon jó helyzetkihasználás. Nem szeretem őket, számomra Egyiptom ''az afrikai Németország''.
Nigériából egyedül Obasi tűnt ki. Én eddig nem nagyon hallottam róla, de tetszik a játéka, érzek fantáziát benne.
Jó kis meccs volt, csoportmeccsektől ennél többet nem nagyon várhatunk.
Nyugottan nézd csak tovább a meccset...megfordítjukRivaldo11 írta:Hányok ezektől az araboktól... a játékuknál már csak a stílusuk gusztustalanabb...Eddig kétszer találtak kaput kis túlzással, és ez elég a vezetéshez...röhej.
Arról nem is beszélve, hogy a spori két tiszta tizit vett el Nigériától...