Etooka írta:Én személy szerint - amellett, hogy tiszteletben tartom azt, hogy a játékosoknak mennyire fontos ez a torna - nem fogok búslakodni, ha Touré és Keita hamarabb visszatérnek.
Egyrészt a togói-tragédia réme még mindig fenyeget azért valamelyest, másrészt nem baj, ha előbb Guardiola rendelkezésére állnak.
Persze, nyerjék meg, Mali-Elefántcsontpart legyen a döntő, de ha nem így lesz, örömmel veszem tudomásul, hogy Barcelonában vannak.

Mali most bajban van, nagy szerencséjük van, h az első meccsen 0-4ről felálltak, de most már Malawi ellen csak a győzelemmel marad esélyük továbbjutni, de így is függenek majd a másik meccstől is.
Angola viszont hozza, amit tőlük vártam, csak a kapusuk nagy gyenge. Úgy gondolom ők nyerik majd ezt a csoportot, a második hely Algéria és Mali között dől majd el, de Mali megszerzi a 2. helyet, Malawi sztem kikap majd Keitáéktól.
Kamerunk pedig meglepően gyenge volt, Etooval az élen. Azért úgy gondolom, ennek ellenére tovább mennek, de Tunézia ellen nehéz dolguk lesz. Zambiát azért illene ütniük.
Gyengén kezdtek a nagyok, de közülük csak Elefántcsontpart fog a csoportban búcsúzni.