Kivancsi vagyok mit csinalnank mi veluk a Szuperkupaban,persze ha megnyerjuk a Bl-t.A Porto 100%,hogy El gyoztes.megallithatatlan a csapat.
Amugy ez a Falcao gyerek nagyon adja,15 gol...te jo eg!

190meccsen 110 golt lott.Nagyon durva!

ennél jobban én se fogalmazhattam volna meg, pontosan így érzek én is! főleg a két portugál delikvens tehet erről, de kerózs pl "kedvenc"gergo9 írta:Látványos és szerethető focit tol a Porto tudnék is nekik szorítani ha nem lenne az egész portugál néppel szemben az a mérhetetlen ellenszenvem.
Borja ValeroStalkyard írta:Ez a Borja gyerek egyébként hány éves?samy85 írta:úgy tudom Borja Valerot és Rossit is vinnénk... jó kis spílerek...
Ez a Borja gyerek egyébként hány éves?samy85 írta:úgy tudom Borja Valerot és Rossit is vinnénk... jó kis spílerek...
"Madridistább vagyok bárkinél, de ettől még látom a valóságot. A Barcelona tudja, mit focizik, a Real Madrid meg nem. Mourinho csak azt próbálja utólag elmagyarázni, amire a pályán képtelen."Bányász írta:Off:Fecooo írta:9-kor ne felejtse el senki nézni a story tv-t! Porto-Villarreal!
Tegnap idézted Guti egyik twitter bejegyzését.Kerestem már minden féle topicban de sehol sem lelem.Megtennéd,h beírod újra?
szurkoljunk a "kisbarcának"Fecooo írta:9-kor ne felejtse el senki nézni a story tv-t! Porto-Villarreal!
Off:Fecooo írta:9-kor ne felejtse el senki nézni a story tv-t! Porto-Villarreal!