Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
egyetértünk!Lujo írta:Én meg a Liverpoolnak szorítok, bár idén sincs esélyük bajnokságot nyerni, örülhenek, ha a BL meglesz. Azért nincs mégegy klub Angliában, amelyik annyi jó angol játékost nevelne ki, mint a Pool.
Egy jo kapus kéne oda mondjuk Király. multkor ugyis rebesgették hogy oda megy. A Lhmann meg ez az Almunnia nem valami nagy spíler.LG írta:Asszitték h veretlenul bajnokok lettek nem kell erosíteni, pedig kellett volna...nb.nb.nb írta:nagyon remélem h az Arsenal befogja végre a mu-t meg a cselzit. nekik is keett volna 1 kis játékos vásárlás.(úgy tudom nem frissítettek) (de érdeklődnek Királyért)
Forza BarcaForza Arsenal
Riválisaik pedig jocskán megerosodtek.
Asszitték h veretlenul bajnokok lettek nem kell erosíteni, pedig kellett volna...nb.nb.nb írta:nagyon remélem h az Arsenal befogja végre a mu-t meg a cselzit. nekik is keett volna 1 kis játékos vásárlás.(úgy tudom nem frissítettek) (de érdeklődnek Királyért)
Forza BarcaForza Arsenal
De a kapusuk mekkorákat védett...ÚÚÚÚÚÚÚ...kifogta a cselszki szemét....hatalmasat játszott James.Enrique írta:Nem nagyon...Boixos írta:mit művelt a cselzi, mert csak a végeredményt láttam, h 0-0. gondolom, a city ki sem jött a félpályáról, vagy igen?
Nyáron ugy is elmegy. Foleg ha még a Palace ki is esik.Boixos írta:a kristálypalaszt láttam, hát ők meg is érdemelték. annyi helyzetet elrontottak, h vmi eszméletlen. egy csomó zsugáson látszott h zavarja őket a labda. nem oda való a király.
Mondjuk sztem ez nem fer de mennyit vonnának le????LG írta:
www.nemzetisport.hu
Anglia: pontlevonás a Chelsea-től?
NSO, 2005-02-04 16:10
Nem elég a Chelsea labdarúgócsapatának az, hogy büntetésre számíthatnak a Blackburnnel egyetemben a két klub mérkőzésén történt csetepaté miatt, akár még pontokat is levonhatnak tőlük, amiért szabálytalanul vették fel a kapcsolatot Ashley Cole-lal (képünkön), az Arsenal bal oldali védőjével.
A válogatott védővel állítólag egy szállodában találkoztak a Chelsea képviselői, és ez ellentmond a brit szabályoknak, mivel először a két klubnak kell felvennie a kapcsolatot egymással, ezért akár pontlevonás is várhat a kékekre. Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) kijelentette, hogy addig nem indít vizsgálatot, amíg az Arsenal fel nem jelenti a Chelsea-t.
www.nemzetisport.hu
Anglia: pontlevonás a Chelsea-től?
NSO, 2005-02-04 16:10
Nem elég a Chelsea labdarúgócsapatának az, hogy büntetésre számíthatnak a Blackburnnel egyetemben a két klub mérkőzésén történt csetepaté miatt, akár még pontokat is levonhatnak tőlük, amiért szabálytalanul vették fel a kapcsolatot Ashley Cole-lal (képünkön), az Arsenal bal oldali védőjével.
A válogatott védővel állítólag egy szállodában találkoztak a Chelsea képviselői, és ez ellentmond a brit szabályoknak, mivel először a két klubnak kell felvennie a kapcsolatot egymással, ezért akár pontlevonás is várhat a kékekre. Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) kijelentette, hogy addig nem indít vizsgálatot, amíg az Arsenal fel nem jelenti a Chelsea-t.
Hiba javítva! Bocsi...Enrique írta:Ennek nem videonak kéne lenni?redlions írta:Egy király, egy Gera gólpassz
A végeredmény 2-2!
Ennek nem videonak kéne lenni?redlions írta:Egy király, egy Gera gólpassz
A végeredmény 2-2!
Le is töltöm.redlions írta:Csak azt szeretném kérdezni, hogy vki megszokta nézni a videókat, amit ide belinkelek Királyról és néha Geráról?
igenStike írta:Igenredlions írta:Csak azt szeretném kérdezni, hogy vki megszokta nézni a videókat, amit ide belinkelek Királyról és néha Geráról?