Azta te jószagú.... Ennél szebb karácsonyi ajándékot még nem kaptam édesapámtól! Nagyon, de nagyon örülök neki!
Tegnap este, nappaliban édesapám szól, hogy holnap elvisz engem valahova. Kérdem én tőle, hogy hova, s ennyit válaszolt, hogy "majd meglátod".
Így hát eljött a mai nap: Délelőtt 9 órakor beültetett engem a kocsiba és elmentünk a kéziratok, régi kiadványok, régiségek árverésére. Mondom neki, hogy mi van itt, miért kellek én az árverésen... Türelmesen ültem, s kíváncsi voltam, hogy mire készül apám. Oszt 291. tételig várnom kellett, mikor bemondta az árverező, hogy "a 291 -es tétel, Kubala László által dedikált fotója, általa írott spanyol mondattal együtt."
Lélegezni se tudtam. Csak pislogtam. Rögtön telefonon is érkezett licit (mivel telefonon keresztül is lehet licitálni), a teremben is voltak páran akik rá pályáztak. Édesapám meg lazán tartotta fent a licitáló tábláját, egészen addig amíg meg nem nyerte a licitet. S ennyit mondott nekem: Boldog Karácsonyt

Hogy mennyi pénzbe került, azt inkább megtartom magamnak
Szóval, immár egy boldog tulajdonosa vagyok egy dedikált portréfotó Kubala Lászlóról/tól.
Úristen...

Baromi jóóóóóóóó