Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felőlem lőheti Valdes is csak nyerjen a csapat.eszter21 írta:Nem fontos: elég minden meccsen kettő meg Ronaldinho is rúg egyet...redlions írta:Nem ártana...Rapika írta:Igaz...
De tavasszal megszerezhetné első mesterhármasát...
Nem ártana...Rapika írta:Igaz...
De tavasszal megszerezhetné első mesterhármasát...
Igaz...redlions írta:A csatár legfőbb dolga gólt lőni! Eto'o megtette.Bodi írta:Eto'o tegnap nagyon gyenge volt,bár a góéja megmentett minket!
Amúgy az egész meccsen csak eladta a labdákat,nem bírta a tempót Ronnie-val,szerintem már ő is nagyon fáradt.De szerncsére még villant egy utolsót idénre,és ezzel megmentett minket.
A csatár legfőbb dolga gólt lőni! Eto'o megtette.Bodi írta:Eto'o tegnap nagyon gyenge volt,bár a góéja megmentett minket!
Amúgy az egész meccsen csak eladta a labdákat,nem bírta a tempót Ronnie-val,szerintem már ő is nagyon fáradt.De szerncsére még villant egy utolsót idénre,és ezzel megmentett minket.
azért, mert még nem ismersz engem...Pilfer írta:Azért mert nincs hozzá hasonló fantasztikus játékos...eszter21 írta:Ez az Etoo-s topic nem???Zsolti írta:Olyan sokszor játszott és volt megjátszható, hogy nem bírtam számolni...
Akkor meg minek itt is a ronaldinhóról beszélni?na ugye
Azért mert nincs hozzá hasonló fantasztikus játékos...[/quote]eszter21 írta:Ez az Etoo-s topic nem???Zsolti írta:Olyan sokszor játszott és volt megjátszható, hogy nem bírtam számolni...
Azért mert nincs hozzá hasonló fantasztikus játékos...Zsolti írta:Ez az Etoo-s topic nem???eszter21 írta:Olyan sokszor játszott és volt megjátszható, hogy nem bírtam számolni...Barcaforever írta: Nah az 1. félidőben sztem +volt a 10percenkénti 2es átlag.De a 2. félidőben elég volt a 45 percben 1es átlag is.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez az Etoo-s topic nem???eszter21 írta:Olyan sokszor játszott és volt megjátszható, hogy nem bírtam számolni...Barcaforever írta:Nah az 1. félidőben sztem +volt a 10percenkénti 2es átlag.De a 2. félidőben elég volt a 45 percben 1es átlag is.eszter21 írta: Ma számolom!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Olyan sokszor játszott és volt megjátszható, hogy nem bírtam számolni...Barcaforever írta:Nah az 1. félidőben sztem +volt a 10percenkénti 2es átlag.De a 2. félidőben elég volt a 45 percben 1es átlag is.eszter21 írta:Ma számolom!redlions írta: Összeszámoltad??? Legutóbb tutti, hogy nem..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nah az 1. félidőben sztem +volt a 10percenkénti 2es átlag.De a 2. félidőben elég volt a 45 percben 1es átlag is.eszter21 írta:Ma számolom!redlions írta:Összeszámoltad??? Legutóbb tutti, hogy nem..eszter21 írta:Gyakrabban