Csak tudnám, hogy a gyökér Cocu ill. Heitinga miért nem adta vissza a portugáloknak a labdát???Boixos írta:deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?antiimperialista írta:...Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt...
Németországi VB 2006
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
-
- Llegenda del Barça
így van! akkor legalább megspórolta volna a későbbi bohóckodását a holland szabadrúgásnál.Rivaldinho írta:aha, az egyből piros lett volna......Boixos írta: deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?
következetlen semmirekello volt a bíró.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
hát igen ki kellett volna állítani!noname írta: Szerintem is ki kellett állítani, mert tényleg sárga lapot ért a szabálytalansága, de nem hibáztatom, mert nagy valószínűséggel én is ezt tettem volna.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
aha, az egyből piros lett volna......Boixos írta: deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
igen! nem szabad lesüllyedni az ő szintjére, ő ezt megtette, elvesztette a fejét, és láthatóan ugy fel akarta baxni mintha kb Gravesen lenne v ilyesmi..... ezt nem szabad, ki kellett volna kenni...... de amikor nem adta vissaz a labdát akkor az is megért egy sárgát, de gondolom ezekkel szabályozni akarta a meccset......... hát nem jött össze, és sztem mind2 csapat undorító volt vmilyen szempontból, nem lehet összehasonlítani! Egyedül Van Bastenre voltam mérges nagyon a hollandoknál amiért nem hozta be Van Nistelrooy-t, a 2 Kuyt helyzetet azért ő sztem hideg fejjel kihasználta volna.....antiimperialista írta: Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.
Egyébként szerintem is a hollandok voltak undorítóbbak.
-
- Llegenda del Barça
deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?antiimperialista írta:...Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt...
PUYOL-XAVI-INIESTA
- noname
- Llegenda del Barça
Szerintem is ki kellett állítani, mert tényleg sárga lapot ért a szabálytalansága, de nem hibáztatom, mert nagy valószínűséggel én is ezt tettem volna.antiimperialista írta:Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.Rivaldinho írta:hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2006.06.26. 10:18:43-kor.
A Fifa egy szégyen
-
- Llegenda del Barça
már ezután ki kellett volna szórni a gyökér lajost:

és akkor nem kellett volna feleslegesen fetrengenie később, kockáztatva a felfázás lehetőségét. mert abból nagyobb problémái lehettek volna, mint a könyöklésből. sztem akit direkt betakarnak könyökkel, az utána úgy néz ki, mint az ami gyerek de rossi után.

és akkor nem kellett volna feleslegesen fetrengenie később, kockáztatva a felfázás lehetőségét. mert abból nagyobb problémái lehettek volna, mint a könyöklésből. sztem akit direkt betakarnak könyökkel, az utána úgy néz ki, mint az ami gyerek de rossi után.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.Rivaldinho írta:hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na végre!
Egy igazi meccs!
(Ivanov azért jópárszor feleslegesen nyúlt a zsebéhez) de akkor is nekem eddig a leg élvezetesebb meccs volt!
Nem mint a trágya Angol-Ecuador meccs
Remélem Portugálok Deco és a többiek nélkül is kiverik az angolokat!
Egy igazi meccs!

Nem mint a trágya Angol-Ecuador meccs

Remélem Portugálok Deco és a többiek nélkül is kiverik az angolokat!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- PiknikTibi
- Barça B
Morminho írta:Főoldal->Nap képePiknikTibi írta:ÚÚÚ Gyerekek!
Valaki dobja már be azt a képet, mikor csak Deco, meg Gio ül a lépcsőn és beszélgetnek, lécci. Az császár volt.
Mikor néztük a kocsmában többen is tapsolni kezdtek![]()
Köszi szépen.
Köszi azt láttam, csak gondoltam, akinek az megvan, annak az egész meccs megvan, és volt egy bevágás kb. fél perccel korábban, mikor csak ketten látszanak a képen, és beszélgetnek is.
Gondoltam hátka vki kivágná azt is, és berakná ide.
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......noname írta:Azt nem lehet tudni h Figo mennyire színészkedett és mennnyire nem, de az biztos h Heitinga ennél sportszerűtlenebb már nem is lehetett volna. Én és sztem bárki más is ugyanezt tette volna Deco helyében!Rivaldinho írta:Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna piros
- noname
- Llegenda del Barça
Azt nem lehet tudni h Figo mennyire színészkedett és mennnyire nem, de az biztos h Heitinga ennél sportszerűtlenebb már nem is lehetett volna. Én és sztem bárki más is ugyanezt tette volna Deco helyében!Rivaldinho írta:Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna piros
A Fifa egy szégyen
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
és énisRumig írta:Én isDrigo írta:akkor most csak én szurkoltam a hollandoknak?cps46 írta:ha ezek az undorító hollandok jutottak volna tovább, szét is rúgtam volna a tévét.![]()
![]()

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna pirosMorminho írta:Sztem csak Deco kiszórása volt nevetséges, meg talán Gio-é de őt is ki lehetett nyomni..
Főoldal->Nap képePiknikTibi írta:ÚÚÚ Gyerekek!
Valaki dobja már be azt a képet, mikor csak Deco, meg Gio ül a lépcsőn és beszélgetnek, lécci. Az császár volt.
Mikor néztük a kocsmában többen is tapsolni kezdtek![]()
Köszi szépen.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Sztem csak Deco kiszórása volt nevetséges, meg talán Gio-é de őt is ki lehetett nyomni..
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- PiknikTibi
- Barça B
ÚÚÚ Gyerekek!
Mikor néztük a kocsmában többen is tapsolni kezdtek
Köszi szépen.
Mikor néztük a kocsmában többen is tapsolni kezdtek

Köszi szépen.
- noname
- Llegenda del Barça
Az ismét bebizonyosodott h a bírók szánalmasak.Eddig ezt a bírót egész jónak tartottam, de ez sztem eddig élete legrosszabb meccse volt.Heitinga tényleg sportszerűtlen volt, Deco helyében én is minimum ezt tettem volna
.(sajnáltam is
).Sztem ott csúszott ki a bíró kezéből véglegesen a meccs, amikor ha jól tom még az első félidőben Robbent(szerintem szándékosan, de nem merem biztosan kijelenteni)lerúgták a tizenhatoson belül. Teljesen egyértelmű tizi volt, de a bíró nem adott semmit
. Az a véleményem h ott csúszott ki a meccs a kezéből.
A Gio-Deco kép pedig óriási.

A Gio-Deco kép pedig óriási.

A Fifa egy szégyen
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nekem a tegnapi meccs nagyon tetszett, azzal együtt, hogy a bíró teljesen össze-vissza adott mindenkinek sárgát. Voltak pillanatok amikor azt láttam a spurin, hogy megőrül. Nem csodálkoznék, ha ez után a meccs után abbahagyná bírói pályafutását. Összességében nagyon élveztem, főleg azt, amikor Gio és Deco egymás mellett ültek a kiállításuk után. 

-
- Llegenda del Barça
egyik csapatot sem szeretem, de azért amit ez a bíró csinált a meccsből, az maga volt az őskáosz. kezdve azzal, h boulahrouzt már akkor ki kellett volna zavarnia, amikor letaposta cronaldót, mert ott nyoma nem volt a labdának, gallyazni akart a gyerek. utána ki kellett volna zavarnia azt a sza.rt is, amikor rámozdult bommelre. az a gyerek sem volt semmi, aki elütötte heitingát, amikor az a fallosz továbbvitte a zsugát ahelyett, h visszaadta volna. decot meg tök fölöslegesen szórta ki, ahogy sztem giot is. azonkívűl volt egy olyan szitu is, amikor egy csávó majdnem lerúgta ROBBAN vagy kuyt fejét az ötösön, a bíró meg lazán továbbengedte a bugit. mindenesetre mozgalmas meccs volt
most ilyenkor továbbviszik a sárgákat a portugálok? mert ha igen, akkor a köv meccseken elég meleg lehet a pite a brigád kétharmadának
maniche meg egyszerűen képtelen kis gólt rúgni

most ilyenkor továbbviszik a sárgákat a portugálok? mert ha igen, akkor a köv meccseken elég meleg lehet a pite a brigád kétharmadának

maniche meg egyszerűen képtelen kis gólt rúgni

PUYOL-XAVI-INIESTA
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, tegnap elég durvára sikerült a meccs, pedig nagyon jól indult... sajnálom, hogy ez lett a vége. mindenesetre a hollandok a VB alatt eddig először mutattak vmit. eddig kb. az angolok és a franciák szintjén voltak. argentína ellen egy hihetetlen unalmas meccs helyett talán tenni kellett volna vmit, hogy ne portugália ellen kellen játszaniuk...
a lapok sztem jogosak voltak, de annyiban nem értek egyet, hogy sztem figot kellett volna kiállítani fejelésért és sneijdert amikor majdnem kilökte a stadionból az egyik portugált. deco és gio pirosa ellenben kicsit erős volt. sztem ez nem ért ennyit. igaz, 2. sárga volt, de ilyenkor mérlegelhetne a bíró... ennyi!
ma újabb 2 meccs. az esti brazilról csak ennyi:
A távolkeletiek ellen 4-1-re megnyert csoportmeccsen öt helyen változtatott Carlos Alberto Parreira, és információink szerint három játékost nem is fog kivenni a csapatból: Zé Roberto helyett a támadásokban erősebb Juninho lesz a pályán, Adriano helyén a közönség kedvenc Robinho fog kezdeni, míg Emerson posztján újfent Gilberto Silva bizonyíthat. A brazil kezdőcsapat tehát így festhet:
Dida - Cafú, Juan, Lúcio, Roberto Carlos - Gilberto Silva - Juninho, Kaká, Ronaldinho - Robinho, Ronaldonos ennek valamilyen szinten örülök, mert juninho és gilberto silva sztem is sokkal jobb, DE ADRIANO KIMARAD ÉS RONALDO KEZDŐ!!! ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért játszik a dagi??? mi keresni valója van a pályán??? már az 1. meccs után a robinho-adriano kettősnek kellett volna játszania!!!!!!! remélem ronaldo megint csak ácsorogni fog a pályán és pareira lecseréli adrianora, aki lő 1-2 gólt!!! ronaldo múltkori 2 gólja is csak azért volt, mert az egész csapat "szegény ronaldoval" akart gólt rugatni...
a lapok sztem jogosak voltak, de annyiban nem értek egyet, hogy sztem figot kellett volna kiállítani fejelésért és sneijdert amikor majdnem kilökte a stadionból az egyik portugált. deco és gio pirosa ellenben kicsit erős volt. sztem ez nem ért ennyit. igaz, 2. sárga volt, de ilyenkor mérlegelhetne a bíró... ennyi!
ma újabb 2 meccs. az esti brazilról csak ennyi:
A távolkeletiek ellen 4-1-re megnyert csoportmeccsen öt helyen változtatott Carlos Alberto Parreira, és információink szerint három játékost nem is fog kivenni a csapatból: Zé Roberto helyett a támadásokban erősebb Juninho lesz a pályán, Adriano helyén a közönség kedvenc Robinho fog kezdeni, míg Emerson posztján újfent Gilberto Silva bizonyíthat. A brazil kezdőcsapat tehát így festhet:
Dida - Cafú, Juan, Lúcio, Roberto Carlos - Gilberto Silva - Juninho, Kaká, Ronaldinho - Robinho, Ronaldonos ennek valamilyen szinten örülök, mert juninho és gilberto silva sztem is sokkal jobb, DE ADRIANO KIMARAD ÉS RONALDO KEZDŐ!!! ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért játszik a dagi??? mi keresni valója van a pályán??? már az 1. meccs után a robinho-adriano kettősnek kellett volna játszania!!!!!!! remélem ronaldo megint csak ácsorogni fog a pályán és pareira lecseréli adrianora, aki lő 1-2 gólt!!! ronaldo múltkori 2 gólja is csak azért volt, mert az egész csapat "szegény ronaldoval" akart gólt rugatni...