Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.26. 10:27:37

Boixos írta:
antiimperialista írta:...Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt...
deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?
Csak tudnám, hogy a gyökér Cocu ill. Heitinga miért nem adta vissza a portugáloknak a labdát???
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.26. 10:21:31

Rivaldinho írta:
Boixos írta: deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?
aha, az egyből piros lett volna......
így van! akkor legalább megspórolta volna a későbbi bohóckodását a holland szabadrúgásnál.
következetlen semmirekello volt a bíró.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.06.26. 10:20:55

noname írta: Szerintem is ki kellett állítani, mert tényleg sárga lapot ért a szabálytalansága, de nem hibáztatom, mert nagy valószínűséggel én is ezt tettem volna.
hát igen ki kellett volna állítani! :lol: de az előbb nem ezt mondtad... :lol: most volt pontos a fogalmazásod: Én is ezt tettem volna.... :lol: attól még az piros mert Te is ezt tetted volna:D
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.06.26. 10:19:36

Boixos írta: deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?
aha, az egyből piros lett volna......
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.06.26. 10:18:57

antiimperialista írta: Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.

Egyébként szerintem is a hollandok voltak undorítóbbak.
igen! nem szabad lesüllyedni az ő szintjére, ő ezt megtette, elvesztette a fejét, és láthatóan ugy fel akarta baxni mintha kb Gravesen lenne v ilyesmi..... ezt nem szabad, ki kellett volna kenni...... de amikor nem adta vissaz a labdát akkor az is megért egy sárgát, de gondolom ezekkel szabályozni akarta a meccset......... hát nem jött össze, és sztem mind2 csapat undorító volt vmilyen szempontból, nem lehet összehasonlítani! Egyedül Van Bastenre voltam mérges nagyon a hollandoknál amiért nem hozta be Van Nistelrooy-t, a 2 Kuyt helyzetet azért ő sztem hideg fejjel kihasználta volna.....
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.26. 10:18:38

antiimperialista írta:...Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt...
deco volt az, aki elütötte a gyereket, amikor a holland nem adta vissza a zsugát a portugáloknak?
PUYOL-XAVI-INIESTA
noname
Llegenda del Barça

2006.06.26. 10:17:10

antiimperialista írta:
Rivaldinho írta:hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......
Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.

Szerintem is ki kellett állítani, mert tényleg sárga lapot ért a szabálytalansága, de nem hibáztatom, mert nagy valószínűséggel én is ezt tettem volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2006.06.26. 10:18:43-kor.
A Fifa egy szégyen
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.26. 10:16:17

már ezután ki kellett volna szórni a gyökér lajost:
Kép

és akkor nem kellett volna feleslegesen fetrengenie később, kockáztatva a felfázás lehetőségét. mert abból nagyobb problémái lehettek volna, mint a könyöklésből. sztem akit direkt betakarnak könyökkel, az utána úgy néz ki, mint az ami gyerek de rossi után.
Kép
PUYOL-XAVI-INIESTA
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.06.26. 10:12:06

Rivaldinho írta:hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......
Neked adok igazat. Többen is írták, hogy sajnálják Decot. Hát én ott egyből kiszórtam volna, mikor Heitingába beleszállt. A holland undorító volt, de Deco azzal, hogy "lemészárolta", majdnem lement az ő szintjére. Ez attól függetlenül, hogy milyen sportszerűtlen volt előtte a gyökér, egyértelmű kiállítás. A második sárgájával már nem értettem egyet, de - hangsúlyozom - azért az utánrúgásért akkor már nem kellett volna a pályán lennie.

ozsimiki
Adminisztrátor

2006.06.26. 10:08:49

Na végre!
Egy igazi meccs! :) (Ivanov azért jópárszor feleslegesen nyúlt a zsebéhez) de akkor is nekem eddig a leg élvezetesebb meccs volt!
Nem mint a trágya Angol-Ecuador meccs :evil:
Remélem Portugálok Deco és a többiek nélkül is kiverik az angolokat!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PiknikTibi
Barça B

2006.06.26. 10:06:47

Morminho írta:
PiknikTibi írta:ÚÚÚ Gyerekek!

Valaki dobja már be azt a képet, mikor csak Deco, meg Gio ül a lépcsőn és beszélgetnek, lécci. Az császár volt.

Mikor néztük a kocsmában többen is tapsolni kezdtek :D

Köszi szépen.
Főoldal->Nap képe

Köszi azt láttam, csak gondoltam, akinek az megvan, annak az egész meccs megvan, és volt egy bevágás kb. fél perccel korábban, mikor csak ketten látszanak a képen, és beszélgetnek is.

Gondoltam hátka vki kivágná azt is, és berakná ide.
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.06.26. 09:45:13

noname írta:
Rivaldinho írta:Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna piros
Azt nem lehet tudni h Figo mennyire színészkedett és mennnyire nem, de az biztos h Heitinga ennél sportszerűtlenebb már nem is lehetett volna. Én és sztem bárki más is ugyanezt tette volna Deco helyében!
hát figyelj az nem igazi focista aki egy "szabálytalanságra" (igen nem volt szép h nem adta vissza) szabálytalansággal válaszol, ki kelleltt volna szórni Decot, mert az h nem adta vissaz a lasztit az sportszerűtlenség volt, de egy ilyen durva szabálytalanságnál ne viccelj már, hogy elkésett......
noname
Llegenda del Barça

2006.06.26. 09:41:51

Rivaldinho írta:Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna piros
Azt nem lehet tudni h Figo mennyire színészkedett és mennnyire nem, de az biztos h Heitinga ennél sportszerűtlenebb már nem is lehetett volna. Én és sztem bárki más is ugyanezt tette volna Deco helyében!
A Fifa egy szégyen
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.06.26. 09:41:31

Rumig írta:
Drigo írta:
cps46 írta:ha ezek az undorító hollandok jutottak volna tovább, szét is rúgtam volna a tévét.
akkor most csak én szurkoltam a hollandoknak? :oops:
Én is :!: :oops: :cry:
és énis :roll:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.06.26. 09:38:09

Morminho írta:Sztem csak Deco kiszórása volt nevetséges, meg talán Gio-é de őt is ki lehetett nyomni..
Deco kiszórása?? ne viccelj! sztem már rég ki kellett volna szórni, amikor a srác ( igen sportszerűtlenül, az igaz) nem adta vissza a lasztit Figo színészkedésénél, erre Deco hátulról elkésve ugy rácsúszott a lábára hogy az egyből lehetett volna piros
Morminho
Entrenador del Barça

2006.06.26. 09:33:07

PiknikTibi írta:ÚÚÚ Gyerekek!

Valaki dobja már be azt a képet, mikor csak Deco, meg Gio ül a lépcsőn és beszélgetnek, lécci. Az császár volt.

Köszi szépen.
Főoldal->Nap képe
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Morminho
Entrenador del Barça

2006.06.26. 09:32:43

Sztem csak Deco kiszórása volt nevetséges, meg talán Gio-é de őt is ki lehetett nyomni..
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
PiknikTibi
Barça B

2006.06.26. 09:32:18

ÚÚÚ Gyerekek!

Köszi szépen.
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.26. 09:23:13

Hát igen. Ahogy K.Kálmán mondta: "Ez már nevetséges."
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.26. 09:20:08

munkában a bíró :lol:
Kép
PUYOL-XAVI-INIESTA
noname
Llegenda del Barça

2006.06.26. 09:17:41

Az ismét bebizonyosodott h a bírók szánalmasak.Eddig ezt a bírót egész jónak tartottam, de ez sztem eddig élete legrosszabb meccse volt.Heitinga tényleg sportszerűtlen volt, Deco helyében én is minimum ezt tettem volna :x .(sajnáltam is :( ).Sztem ott csúszott ki a bíró kezéből véglegesen a meccs, amikor ha jól tom még az első félidőben Robbent(szerintem szándékosan, de nem merem biztosan kijelenteni)lerúgták a tizenhatoson belül. Teljesen egyértelmű tizi volt, de a bíró nem adott semmit :evil: . Az a véleményem h ott csúszott ki a meccs a kezéből.
A Gio-Deco kép pedig óriási. :lol: 8)
A Fifa egy szégyen
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.26. 09:11:35

Nekem a tegnapi meccs nagyon tetszett, azzal együtt, hogy a bíró teljesen össze-vissza adott mindenkinek sárgát. Voltak pillanatok amikor azt láttam a spurin, hogy megőrül. Nem csodálkoznék, ha ez után a meccs után abbahagyná bírói pályafutását. Összességében nagyon élveztem, főleg azt, amikor Gio és Deco egymás mellett ültek a kiállításuk után. :lol:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.26. 08:28:28

egyik csapatot sem szeretem, de azért amit ez a bíró csinált a meccsből, az maga volt az őskáosz. kezdve azzal, h boulahrouzt már akkor ki kellett volna zavarnia, amikor letaposta cronaldót, mert ott nyoma nem volt a labdának, gallyazni akart a gyerek. utána ki kellett volna zavarnia azt a sza.rt is, amikor rámozdult bommelre. az a gyerek sem volt semmi, aki elütötte heitingát, amikor az a fallosz továbbvitte a zsugát ahelyett, h visszaadta volna. decot meg tök fölöslegesen szórta ki, ahogy sztem giot is. azonkívűl volt egy olyan szitu is, amikor egy csávó majdnem lerúgta ROBBAN vagy kuyt fejét az ötösön, a bíró meg lazán továbbengedte a bugit. mindenesetre mozgalmas meccs volt :lol: :lol:
most ilyenkor továbbviszik a sárgákat a portugálok? mert ha igen, akkor a köv meccseken elég meleg lehet a pite a brigád kétharmadának :lol:
maniche meg egyszerűen képtelen kis gólt rúgni :shock:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.26. 08:17:46

igen, tegnap elég durvára sikerült a meccs, pedig nagyon jól indult... sajnálom, hogy ez lett a vége. mindenesetre a hollandok a VB alatt eddig először mutattak vmit. eddig kb. az angolok és a franciák szintjén voltak. argentína ellen egy hihetetlen unalmas meccs helyett talán tenni kellett volna vmit, hogy ne portugália ellen kellen játszaniuk...
a lapok sztem jogosak voltak, de annyiban nem értek egyet, hogy sztem figot kellett volna kiállítani fejelésért és sneijdert amikor majdnem kilökte a stadionból az egyik portugált. deco és gio pirosa ellenben kicsit erős volt. sztem ez nem ért ennyit. igaz, 2. sárga volt, de ilyenkor mérlegelhetne a bíró... ennyi!
ma újabb 2 meccs. az esti brazilról csak ennyi:
A távolkeletiek ellen 4-1-re megnyert csoportmeccsen öt helyen változtatott Carlos Alberto Parreira, és információink szerint három játékost nem is fog kivenni a csapatból: Zé Roberto helyett a támadásokban erősebb Juninho lesz a pályán, Adriano helyén a közönség kedvenc Robinho fog kezdeni, míg Emerson posztján újfent Gilberto Silva bizonyíthat. A brazil kezdőcsapat tehát így festhet:
Dida - Cafú, Juan, Lúcio, Roberto Carlos - Gilberto Silva - Juninho, Kaká, Ronaldinho - Robinho, Ronaldo
nos ennek valamilyen szinten örülök, mert juninho és gilberto silva sztem is sokkal jobb, DE ADRIANO KIMARAD ÉS RONALDO KEZDŐ!!! ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért játszik a dagi??? mi keresni valója van a pályán??? már az 1. meccs után a robinho-adriano kettősnek kellett volna játszania!!!!!!! remélem ronaldo megint csak ácsorogni fog a pályán és pareira lecseréli adrianora, aki lő 1-2 gólt!!! ronaldo múltkori 2 gólja is csak azért volt, mert az egész csapat "szegény ronaldoval" akart gólt rugatni...
cps46
Entrenador del Barça

2006.06.26. 01:44:14

Kép
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Lezárt