2006.06.26. 08:17:46
igen, tegnap elég durvára sikerült a meccs, pedig nagyon jól indult... sajnálom, hogy ez lett a vége. mindenesetre a hollandok a VB alatt eddig először mutattak vmit. eddig kb. az angolok és a franciák szintjén voltak. argentína ellen egy hihetetlen unalmas meccs helyett talán tenni kellett volna vmit, hogy ne portugália ellen kellen játszaniuk...
a lapok sztem jogosak voltak, de annyiban nem értek egyet, hogy sztem figot kellett volna kiállítani fejelésért és sneijdert amikor majdnem kilökte a stadionból az egyik portugált. deco és gio pirosa ellenben kicsit erős volt. sztem ez nem ért ennyit. igaz, 2. sárga volt, de ilyenkor mérlegelhetne a bíró... ennyi!
ma újabb 2 meccs. az esti brazilról csak ennyi:
A távolkeletiek ellen 4-1-re megnyert csoportmeccsen öt helyen változtatott Carlos Alberto Parreira, és információink szerint három játékost nem is fog kivenni a csapatból: Zé Roberto helyett a támadásokban erősebb Juninho lesz a pályán, Adriano helyén a közönség kedvenc Robinho fog kezdeni, míg Emerson posztján újfent Gilberto Silva bizonyíthat. A brazil kezdőcsapat tehát így festhet:
Dida - Cafú, Juan, Lúcio, Roberto Carlos - Gilberto Silva - Juninho, Kaká, Ronaldinho - Robinho, Ronaldonos ennek valamilyen szinten örülök, mert juninho és gilberto silva sztem is sokkal jobb, DE ADRIANO KIMARAD ÉS RONALDO KEZDŐ!!! ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért játszik a dagi??? mi keresni valója van a pályán??? már az 1. meccs után a robinho-adriano kettősnek kellett volna játszania!!!!!!! remélem ronaldo megint csak ácsorogni fog a pályán és pareira lecseréli adrianora, aki lő 1-2 gólt!!! ronaldo múltkori 2 gólja is csak azért volt, mert az egész csapat "szegény ronaldoval" akart gólt rugatni...