Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
palesz77 írta:azt tudom, hogy kevés gólt lő, ezért mondtam, hogy csiszolatlan, amúgy meg sok gólapsszt ad. amúgy tetszett a videó? jó játékos nem?matyi02 írta:palesz77 Megnéztem és 22éves 86-os születésü és elég kevés gólt lőt edigi pályafutásán 165mecs 16gól valahogy így .
azt tudom, hogy kevés gólt lő, ezért mondtam, hogy csiszolatlan, amúgy meg sok gólapsszt ad. amúgy tetszett a videó? jó játékos nem?matyi02 írta:palesz77 Megnéztem és 22éves 86-os születésü és elég kevés gólt lőt edigi pályafutásán 165mecs 16gól valahogy így .
21 alatt van, mert pl kedden is játszott az u21-es meccsen és gólt is lőtt. amúgy nézz pl meccseket is, ha tudsz(én nem tudok), sajna ő tuti nem jön, szóba se került, sz.tem már senki nem jön.matyi02 írta:palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=qUzR-SaR ... re=related
szerintem, milner is jó vétel lehetne, szoktam nézni a meccseit, és rendszerint jól játszik a Newcastleben, még lenne mit fejlődnie, de jó "befektetés" lenne szerintem. persze ez saját vélemény, és tudom, hogy sokan csak röhögtök rajta, de ő egy csiszolatlan gyémánt és nagyon fiatal. balszélsőt és jobbszélsőt is tud játszani, eleinte csere aztán kezdő lehetne. kiváncsi vagyok mit szlótok
Hány éves ??
22-24 ?Télleg jó de mecseit is kéne látni
Amugy nehogy azt higyétek h Arashavin a favoritom!
Nekem Capel tetszik.
Gyors,jól cselez Bal oladlról is több támadást tudunk teremteni , gyorsan :DNa de lesz ami lesz még van 10nap
palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=qUzR-SaR ... re=related
szerintem, milner is jó vétel lehetne, szoktam nézni a meccseit, és rendszerint jól játszik a Newcastleben, még lenne mit fejlődnie, de jó "befektetés" lenne szerintem. persze ez saját vélemény, és tudom, hogy sokan csak röhögtök rajta, de ő egy csiszolatlan gyémánt és nagyon fiatal. balszélsőt és jobbszélsőt is tud játszani, eleinte csere aztán kezdő lehetne. kiváncsi vagyok mit szlótok
Drigo írta:Már szinte vártam, még szerencse, hogy ez egy ilyen tökéletes világ, az összes játékosnak sikerült idén nyáron gyerekkori kedvenc klubjába igazolnia![]()
az előző hsz-emmel csak arra akrtam célozni, hogy nem egyszer fordult már elő az elmúlt években, hogyha valaki valóban el akart igazolni, az klubot is váltott.
Szerintem teljesen igazad van..Drigo írta:Most nem azért, de hallott itt bárki arról, hogy Arshavin el akarna igazolni? Mert én nem igazán, úgy tömik pénzzel, hogy ezse ágában sincs eligazolni, állítom, hogy fele annyit nem kapna külföldön mint most otthon. Ha annyira mehetnéke lenne, már rég lelépett volna, mert azért az átigazolási díja nem megfizethetetlen...
Drigo írta:Most nem azért, de hallott itt bárki arról, hogy Arshavin el akarna igazolni? Mert én nem igazán, úgy tömik pénzzel, hogy ezse ágában sincs eligazolni, állítom, hogy fele annyit nem kapna külföldön mint most otthon. Ha annyira mehetnéke lenne, már rég lelépett volna, mert azért az átigazolási díja nem megfizethetetlen...
Szerintem nem.Sanama írta: ha jól értem 1-2-3 éve akkor balszélső nélkül indult a szezon, Ronaldinho mit játszott? Mert szerintem balszélsőt.
ha jól értem 1-2-3 éve akkor balszélső nélkül indult a szezon, Ronaldinho mit játszott? Mert szerintem balszélsőt.lionelmessi19 írta:A tavalyi, az azelőtti, az azelőtti, és az azelőtti is balszélső nélkül indult..bali 15 írta: Lehet hogy balszélső nélkül indul a szezon?![]()
Hú, na akkor mi lesz? A tavalyi, az azelőtti, az azelőtti, és az azelőtti is balszélső nélkül indult..bali 15 írta: Lehet hogy balszélső nélkül indul a szezon?
Na mégis ki? Hát Messi!gyuri03 írta:de buta vagy Henry nem balszélső eggyáltalán nem az
Henry--------------Eto'o------------------xxxx
Henry ezen a poszton játszik ami eggyáltalán nem balszélső (az x-eket azért raktam mert nemtudom ki fog játszani azon a poszton)
de buta vagy Henry nem balszélső eggyáltalán nem azCFirpo3 írta:Henry lesz a balszélső. Támadásoknál úgyis bentebb húzódik a 16-os felé.bali 15 írta:Lehet hogy balszélső nélkül indul a szezon?
Rio Buscape írta:Üdv mindenkinek!
Tegnap este láthattó, hogy aki Etoo mardásában bízott annak teljesen igaza volt
Bojan és Henry játéka nekem nem elég meggyőző. Henry sztem már egész jó a bal szélen, mondjuk kicsit körülményes, de azért bejátsza azt a területet....
Bojan játékával abszolút nem voltam megelégedve, pontatlanul passzolt, és nem küzdött a labdákért :S
Jó lenne belátni Guardiolának hogy egy kicsit is erőszakosabb csapat ellen Bojanka még nagyon gyerkőcül focizik. Nem bántom Bojant mert korához képest magas játékinteligenciával bír, de még fiatalka és ráférne némi izomzat
Ha nem igazolunk egy gólerős balszélsőt, vagy egy középcsatárt, akkor igencsak Etoo-ra lesz utalva a Barca és ez egy esetleges sérülés esetén csúnyán kiadhatja magát.
Felállítottam magamban egy sorrendet, hogy kit kellene még megvenni.
1. Palacio /kicsit zsákbamacska lenne, de ha bejönne akkor nagyot húznánk vele, spanyol bajnokságba szerintem menne neki a játék/
2. Pavlicsenko- Ő lehetne a vészcsatárunk, ha már Etoo sem megy semmire a kemény hátvédekkel, akkor bevethetnénk az orosz titkos fegyvert- Gólérzékeny erős csatár, aki nem ilyed meg ha egyedül kel csatárkodnia.
3. Capel-dinamikus, gyors, fiatal játékos kevés góllal :s
4. Thiago Neves- Henry-val megoldanák a balszélső munkát, fiatal fejlődőképes játékos.
Off:
Sajna a tavalyi évben Xavi és Puyol játékán is éreztem hogy nem koncentrálnak annyira, ebben az ébvben ennek jelét sem látom, és ez sokat lendít a csapaton. Ha seikeres lesz az idei barca akkor azt a Xavi-Etoo-Messi 3 szög fogja produkálni
Iniesta már csak hab a tortán