Barça Igazolások 2008-09
A Newcastleből csak Martinst látnám szívesen a csapatba mondjuk ha Henrynak nagyon nem menne jövőre sem....És még csak most októberben lesz 24
Ha egy ilyen "névtelen" játékosért akarnak közel 15 millió eurót fizetni akire nincs is szükség(csak szerintem, mert nem vagyok edző) akkor ő is megérne körülbelül ennyit(maximum egy kicsit többet).
Ha egy ilyen "névtelen" játékosért akarnak közel 15 millió eurót fizetni akire nincs is szükség(csak szerintem, mert nem vagyok edző) akkor ő is megérne körülbelül ennyit(maximum egy kicsit többet).
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára mr. 2008.08.21. 16:10:42-kor.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
Atyaúristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez a balszélső támadó?????
Méghogyha Hleb helyére érkezett volna akkor mégmondjuk megisértti az ember de igy mi a fenének már.
Atyaúristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ez a balszélső támadó?????
Méghogyha Hleb helyére érkezett volna akkor mégmondjuk megisértti az ember de igy mi a fenének már.

- matyi02
- Entrenador del Barça
palesz77 írta:azt tudom, hogy kevés gólt lő, ezért mondtam, hogy csiszolatlan, amúgy meg sok gólapsszt ad. amúgy tetszett a videó? jó játékos nem?matyi02 írta:palesz77 Megnéztem és 22éves 86-os születésü és elég kevés gólt lőt edigi pályafutásán 165mecs 16gól valahogy így .
Legyen igazad nekem bejöt csak kár h nem vagyok a vezetőség tagja

De lehet h 1év múlva felfedezük és megveszük !
Jó és sztem cserének is jó lenne Henry is 1v2év múlva sztem fog távozni helyette jó lenne 3év mulva :Bojan,Capel,Milner,Messi,Jeffren. Állat lenne a csatár sor

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
azt tudom, hogy kevés gólt lő, ezért mondtam, hogy csiszolatlan, amúgy meg sok gólapsszt ad. amúgy tetszett a videó? jó játékos nem?matyi02 írta:palesz77 Megnéztem és 22éves 86-os születésü és elég kevés gólt lőt edigi pályafutásán 165mecs 16gól valahogy így .
ez egyrészt kamu, másrészt nem lehet linkelni, idézni, és semmi infot írni többek között erről az oldalról. Olvasd át a fórumszabályzatot légyszi!
L.

Messi a király!!!:)
- palesz77
21 alatt van, mert pl kedden is játszott az u21-es meccsen és gólt is lőtt. amúgy nézz pl meccseket is, ha tudsz(én nem tudok), sajna ő tuti nem jön, szóba se került, sz.tem már senki nem jön.matyi02 írta:palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=qUzR-SaR ... re=related
szerintem, milner is jó vétel lehetne, szoktam nézni a meccseit, és rendszerint jól játszik a Newcastleben, még lenne mit fejlődnie, de jó "befektetés" lenne szerintem. persze ez saját vélemény, és tudom, hogy sokan csak röhögtök rajta, de ő egy csiszolatlan gyémánt és nagyon fiatal. balszélsőt és jobbszélsőt is tud játszani, eleinte csere aztán kezdő lehetne. kiváncsi vagyok mit szlótok
Hány éves ??
22-24 ?Télleg jó de mecseit is kéne látni
Amugy nehogy azt higyétek h Arashavin a favoritom!
Nekem Capel tetszik.
Gyors,jól cselez Bal oladlról is több támadást tudunk teremteni , gyorsan :DNa de lesz ami lesz még van 10nap
- matyi02
- Entrenador del Barça
palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=qUzR-SaR ... re=related
szerintem, milner is jó vétel lehetne, szoktam nézni a meccseit, és rendszerint jól játszik a Newcastleben, még lenne mit fejlődnie, de jó "befektetés" lenne szerintem. persze ez saját vélemény, és tudom, hogy sokan csak röhögtök rajta, de ő egy csiszolatlan gyémánt és nagyon fiatal. balszélsőt és jobbszélsőt is tud játszani, eleinte csere aztán kezdő lehetne. kiváncsi vagyok mit szlótok
Hány éves ??
22-24 ?Télleg jó de mecseit is kéne látni

Amugy nehogy azt higyétek h Arashavin a favoritom!
Nekem Capel tetszik.
Gyors,jól cselez Bal oladlról is több támadást tudunk teremteni , gyorsan :DNa de lesz ami lesz még van 10nap

- palesz77
http://www.youtube.com/watch?v=qUzR-SaR ... re=related
- matyi02
- Entrenador del Barça
Sanama: Zenit nem engedi !
Am én azt halotam h Aras elenkezet meg h legyen olcsób ezért pár mecset a tarcsiba kellet játszania állítólag . Na ennyi .
UI:Szted az oroszok majd a legnagyob sztárt csak ugy elengedik ???
Amugy is a Zenitnek nem nagyon megy most a szekér .
Am én azt halotam h Aras elenkezet meg h legyen olcsób ezért pár mecset a tarcsiba kellet játszania állítólag . Na ennyi .
UI:Szted az oroszok majd a legnagyob sztárt csak ugy elengedik ???
Amugy is a Zenitnek nem nagyon megy most a szekér .

Drigo írta:Már szinte vártam, még szerencse, hogy ez egy ilyen tökéletes világ, az összes játékosnak sikerült idén nyáron gyerekkori kedvenc klubjába igazolnia![]()
az előző hsz-emmel csak arra akrtam célozni, hogy nem egyszer fordult már elő az elmúlt években, hogyha valaki valóban el akart igazolni, az klubot is váltott.
Szerintem mégősem tudja hogy mit akar.

Szerintem teljesen igazad van..Drigo írta:Most nem azért, de hallott itt bárki arról, hogy Arshavin el akarna igazolni? Mert én nem igazán, úgy tömik pénzzel, hogy ezse ágában sincs eligazolni, állítom, hogy fele annyit nem kapna külföldön mint most otthon. Ha annyira mehetnéke lenne, már rég lelépett volna, mert azért az átigazolási díja nem megfizethetetlen...
Ha kijelentette volna,hogy Fiúk el akarok menni Barcelonába,minden álmom az,akkor elengedték volna és nem lenne ekkora hajcihő belőle.De ő csak annyit,mond,hogy jólenne..
Nah mind1 szerintem marad a Zenitben.
-
- Eurobarca Staff
Már szinte vártam, még szerencse, hogy ez egy ilyen tökéletes világ, az összes játékosnak sikerült idén nyáron gyerekkori kedvenc klubjába igazolnia
az előző hsz-emmel csak arra akrtam célozni, hogy nem egyszer fordult már elő az elmúlt években, hogyha valaki valóban el akart igazolni, az klubot is váltott.
De persze nem pénz kérdés a váltás, biztosan ingyen is elfocizgatna itt, vagy csak én olvastam már 100 és 100 ugyanilyen nyilatkozatot, csak más szereplőkkel???

De persze nem pénz kérdés a váltás, biztosan ingyen is elfocizgatna itt, vagy csak én olvastam már 100 és 100 ugyanilyen nyilatkozatot, csak más szereplőkkel???
- matyi02
- Entrenador del Barça
Drigo írta:Most nem azért, de hallott itt bárki arról, hogy Arshavin el akarna igazolni? Mert én nem igazán, úgy tömik pénzzel, hogy ezse ágában sincs eligazolni, állítom, hogy fele annyit nem kapna külföldön mint most otthon. Ha annyira mehetnéke lenne, már rég lelépett volna, mert azért az átigazolási díja nem megfizethetetlen...
„Nem pénzkérdés a váltás, legalábbis részemről nem az – mondta Arsavint. – Egy topligás, igazi nagycsapatban akarok futballozni. Hogy ez létrejön-e, kizárólag azon múlik, hogy a Zenittel meg tudnak-e egyezni, mert velem nem lesz nehéz...”
:Arashavin !
Am itt az egész cikk :Töbet ha nem baj nem keresgélek

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a ... odott-5997

-
- Eurobarca Staff
Most nem azért, de hallott itt bárki arról, hogy Arshavin el akarna igazolni? Mert én nem igazán, úgy tömik pénzzel, hogy ezse ágában sincs eligazolni, állítom, hogy fele annyit nem kapna külföldön mint most otthon. Ha annyira mehetnéke lenne, már rég lelépett volna, mert azért az átigazolási díja nem megfizethetetlen...
Manuel, van lejebb egy irományom, amire reagálhatnál!
L.
Mégis mire reagáljak????te eltökélten hiszel abban hogy Capel egy 0 és nemidevaló akkor ehhez nem nagyon van mitt hozzátenem ha te ezt igygondolod akkor most mit csináljak vele.
Egy eltökélt emberrel nehéz beszélgetni.
Na arra az egyre azért reagálhatok hogy azért csak mert látt az ember egykétt mecsett egyjátékosról aki éppen nem nyújt kiemelkedőtt az mégnem bizonyiték arra hogy annak az embernek ....tudása van.Akkor ennyierővel R10-et és sokkan másokatt már régen kikelett volna rúgni hiszen sokk olyan meccs volt a háta mögött ahol nemnyújtott kiemelkedő teljesitményt.Vagy nincs igazam szerinted???

Mégis mire reagáljak????te eltökélten hiszel abban hogy Capel egy 0 és nemidevaló akkor ehhez nem nagyon van mitt hozzátenem ha te ezt igygondolod akkor most mit csináljak vele.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manuel 2008.08.21. 13:58:50-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem nem.Sanama írta: ha jól értem 1-2-3 éve akkor balszélső nélkül indult a szezon, Ronaldinho mit játszott? Mert szerintem balszélsőt.

Szerintem sokkal messzebb volt ő a balszélső játéktól, mint Henry.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
ha jól értem 1-2-3 éve akkor balszélső nélkül indult a szezon, Ronaldinho mit játszott? Mert szerintem balszélsőt.lionelmessi19 írta:A tavalyi, az azelőtti, az azelőtti, és az azelőtti is balszélső nélkül indult..bali 15 írta: Lehet hogy balszélső nélkül indul a szezon?![]()
- Barcaforever
- Director del Fútbol
[/quote]
de buta vagy Henry nem balszélső eggyáltalán nem az
Henry--------------Eto'o------------------xxxx
Henry ezen a poszton játszik ami eggyáltalán nem balszélső (az x-eket azért raktam mert nemtudom ki fog játszani azon a poszton)[/quote]
Ez a tipikus esete, ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál volna.Nem tünt fel, h lassan 3 éve Messi van a jobb oldalon és tavaly egész évben Henry volt baloldalon?
de buta vagy Henry nem balszélső eggyáltalán nem az
Henry ezen a poszton játszik ami eggyáltalán nem balszélső (az x-eket azért raktam mert nemtudom ki fog játszani azon a poszton)[/quote]
Ez a tipikus esete, ha csöndben maradtál volna okosabb maradtál volna.Nem tünt fel, h lassan 3 éve Messi van a jobb oldalon és tavaly egész évben Henry volt baloldalon?

- Andris
- Adminisztrátor
Hú, na akkor mi lesz? A tavalyi, az azelőtti, az azelőtti, és az azelőtti is balszélső nélkül indult..bali 15 írta: Lehet hogy balszélső nélkül indul a szezon?

gyuri-akárhány, ki is a buta?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na mégis ki? Hát Messi!gyuri03 írta:de buta vagy Henry nem balszélső eggyáltalán nem az
Henry ezen a poszton játszik ami eggyáltalán nem balszélső (az x-eket azért raktam mert nemtudom ki fog játszani azon a poszton)

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
de buta vagy Henry nem balszélső eggyáltalán nem azCFirpo3 írta:Henry lesz a balszélső. Támadásoknál úgyis bentebb húzódik a 16-os felé.bali 15 írta:Lehet hogy balszélső nélkül indul a szezon?
Henry ezen a poszton játszik ami eggyáltalán nem balszélső (az x-eket azért raktam mert nemtudom ki fog játszani azon a poszton)

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

- Ronaldinho.
- Barça B
Rio Buscape írta:Üdv mindenkinek!
Tegnap este láthattó, hogy aki Etoo mardásában bízott annak teljesen igaza volt
Bojan és Henry játéka nekem nem elég meggyőző. Henry sztem már egész jó a bal szélen, mondjuk kicsit körülményes, de azért bejátsza azt a területet....
Bojan játékával abszolút nem voltam megelégedve, pontatlanul passzolt, és nem küzdött a labdákért :S
Jó lenne belátni Guardiolának hogy egy kicsit is erőszakosabb csapat ellen Bojanka még nagyon gyerkőcül focizik. Nem bántom Bojant mert korához képest magas játékinteligenciával bír, de még fiatalka és ráférne némi izomzat
Ha nem igazolunk egy gólerős balszélsőt, vagy egy középcsatárt, akkor igencsak Etoo-ra lesz utalva a Barca és ez egy esetleges sérülés esetén csúnyán kiadhatja magát.
Felállítottam magamban egy sorrendet, hogy kit kellene még megvenni.
1. Palacio /kicsit zsákbamacska lenne, de ha bejönne akkor nagyot húznánk vele, spanyol bajnokságba szerintem menne neki a játék/
2. Pavlicsenko- Ő lehetne a vészcsatárunk, ha már Etoo sem megy semmire a kemény hátvédekkel, akkor bevethetnénk az orosz titkos fegyvert- Gólérzékeny erős csatár, aki nem ilyed meg ha egyedül kel csatárkodnia.
3. Capel-dinamikus, gyors, fiatal játékos kevés góllal :s
4. Thiago Neves- Henry-val megoldanák a balszélső munkát, fiatal fejlődőképes játékos.
Off:
Sajna a tavalyi évben Xavi és Puyol játékán is éreztem hogy nem koncentrálnak annyira, ebben az ébvben ennek jelét sem látom, és ez sokat lendít a csapaton. Ha seikeres lesz az idei barca akkor azt a Xavi-Etoo-Messi 3 szög fogja produkálni
Iniesta már csak hab a tortán
Te teljesen meg hibbantál???Paljucseknko orosz titkos fegyver kész röhely vagy
Magyar a szív, de Katalán a lélek, Barcelona drukker leszek amíg élek!!!
Nem értem h mért nem jelentkeztünk be Capelért.2009-ig van szerződése+15milka nem pénz érte!
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
capel nagyon kéne mert ugye van egy erős jobb szélünk, de arra nem építhetünk, főleg ha messi megint lesérül. kell egy erős bal szél is!!!!!!!! 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem.