Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
http://en.wikipedia.org/wiki/File:4-4-2_diamond.gifAz nem 4-4-2 gyémánt, hanem 4-1-3-2
Az nem 4-4-2 gyémánt, hanem 4-1-3-2bali 15 írta: Igen ja, az a 4-4-2 gyémánt.
Szép. De meccs közben tudod mikor csinál ilyet...szóval ezt hagyjuk.Afellay-ról jut eszembe.Very Happy
http://www.youtube.com/watch?v=wU6RVfLVmsE
Igen ja, az a 4-4-2 gyémánt. Én azt nemigen csipázom.Lehet hogy nekünk is 4-2-3-1-re kéne átnyergelni , csak nem vagyok híve annak hogy egy szem ember szerencsétlenkedik ott elől. (szerintem a 3-5-2 felállás a [auto_cenzúra]mondjuk egy olyan formációt el tudok Afellay-al képzelni, hogy a vkp előtt Xavi, mellette balra Iniesta, jobbra Afellay, előttük 2 csatár Messi és Villa.
Jó, nem egy 0, ez tény. De tartom magam ahhoz, hogyha Jonathan csak IDÉN kapott volna annyi lehetőséget, mint a Mali eddig - vagy akár csak a felét -, már hasznosabb lenne, mint ő 3 év alatt tudott lenni... Ugyanez vonatkozik Thiagora is, csak ő még inkább támadó mint Dos Santos. Azért vele hasonlítom folyton össze Keitát, mert felkészülés alatt a mexicoi sok védekező feladatot is kapott, amit jól ellátott, és még irányított is mellette... Szóval ez kicsit zavaró.lluisllach89 írta: A Keitás story meg.. Nem kell szidni, megértem a dühöd, és ez Pep hibája. Nyugodtan megkaphatta volna a lehetőséget, nem kapta meg.
De nehogy ott tartsunk hogy Keita már egy 0. Egyszerűen nem lehet egy csapatban mind a 10 mezőnyjátékos spíler, de hasznosság terén még fényévekkel JDS előtt jár, ezt szerintem te is tudod.
És itt az igazság. Lehet őt utálni, anti-fanclubokat szervezni, de Keita kell ebbe a csapatba. Tökéletesen el tudja látni a vízhordó szerepkörét. Nem mindig játszik jól, de amit csinál alázattal, és csendben teszi. Ez a legfontosabb nálam egy focistánál. Nyugi, nekem sem a kedvencem, de békén hagyom..De nehogy ott tartsunk hogy Keita már egy 0. Egyszerűen nem lehet egy csapatban mind a 10 mezőnyjátékos spíler, de hasznosság terén még fényévekkel JDS előtt jár, ezt szerintem te is tudod.
A Pepes rész a lényeg.palesz77 írta:
Mert, szerinted nincs igaza? Keita a TÁMADÁSOKHOZ mit tud hozzátenni? Az alibi passzain kívül semmit. Ezt lássuk már be. Volt 1 jó meccse, ahol mutatott is valamit idén - Bilbao -, de ennyi. Még a Ceuta ellen se volt képes normális passzokra - a Pedronak adott gólpasszát még Pinto is odarúgja, úgyhogy azt nem is számolom. És ott aztán nagyon kellett a "középpálya stabilitása"... Mert olyan masszív középpályát nem lehetett volna megfogni a Jonathan-Masc-Thiago 3-assal... Felőrlődtek volna, mint a mák a darálóban. Csak mielőtt jön a Keita segít a védekezésben szöveg...
Bőven túlértékelt játékos, aki szinte semmit nem fejlődött ittléte alatt - Mascherano már most hasznosabb tagja a csapatnak... Ha Jonathan/Thiago fele ennyi lehetőséget kapna, mint ő, már rég jobbak lennének - szerintem már most jobbak, de ezen sokan felháborodnának, úgyhogy csak mellékesen említem meg. Mert igen, mindkettő tud védekezni is. Direkt külön néztem őket minden meccsükön amit láttam, nagyon agresszív a letámadásuk, nem hagyják lélegezni a labdát tartó játékost, ezáltal hibára kényszerítvén őt... Szóval ha az isteni Keita nem játszana, akkor sem lenne átjáróház a középpálya, itt mindenki tud védekezni is... Csak mellette még a többiek képesek kreatívan is játszani, nem csak állni, megnézni hova tegye, megfordulni, megint keresni, majd a védőnek hátrapasszolni - Ceuta ellen ezen röhögtem, megy az egyérintős támadásépítés, odakerült hozzá, megállt, és végigjátszotta ezt... Nem ide való játékos, lehet hogy lelkes, lehet hogy hajt, és a kijelölt feladatát megcsinálja, de még az ifik is képesek lennének 2 hónap játék után ezeket a feladatokat végrehajtani, csak mellé még a saját kreativitásukat is bevetnék... Nagyon mérges leszek Pepre, hogyha a Mali miatt Jonathan menni fog.
év végén lejár a szerződése,én úgy hallottamBarcaman14 írta:Egyébként én sem tudom hova tenni ezt a 2-4 millió közti árat! Többször is hangoztatták a PSV-nél hogy min 15-öt kérnek érte, mivel komoly adósságuk van. Érdekes!forlán10 írta:De az komoly, h itt azt írják, hogy 2-4 millió között jön?? Szntem akkor legalább 12-14 millió az igazi ára.....
Egyébként én sem tudom hova tenni ezt a 2-4 millió közti árat! Többször is hangoztatták a PSV-nél hogy min 15-öt kérnek érte, mivel komoly adósságuk van. Érdekes!forlán10 írta:De az komoly, h itt azt írják, hogy 2-4 millió között jön?? Szntem akkor legalább 12-14 millió az igazi ára.....
Például egy Munkácsy képen is.bence-barca írta:Am szerintem mindenféle képen jó igazolás lenne. Ha nem jön be akkor is tíz fölött biztos tovább tudnánk passzolni és akkor meg plusszal adnánk el
Természetesen. De szerintem ugyan olyan dolog kiemelkedni a holland és a német bajnokságból.Azért más pár videó, és más bizonyítani a világ egyik legjobb válogatottjában, és klubcsapatában. Ugye érted, mire célzok?
Mert, szerinted nincs igaza? Keita a TÁMADÁSOKHOZ mit tud hozzátenni? Az alibi passzain kívül semmit. Ezt lássuk már be. Volt 1 jó meccse, ahol mutatott is valamit idén - Bilbao -, de ennyi. Még a Ceuta ellen se volt képes normális passzokra - a Pedronak adott gólpasszát még Pinto is odarúgja, úgyhogy azt nem is számolom. És ott aztán nagyon kellett a "középpálya stabilitása"... Mert olyan masszív középpályát nem lehetett volna megfogni a Jonathan-Masc-Thiago 3-assal... Felőrlődtek volna, mint a mák a darálóban. Csak mielőtt jön a Keita segít a védekezésben szöveg...messideco írta:Megint csak Keita....
Leszállhatnál róla már, de tényleg.
Nem jelenti azt hogy egyből stabil kezdő lenne ha ideérkezne, másrészt meg több poszton bevethető, de érzésem szerint Thiago ettől függetlenül be tud majd robbanni.sjd írta:És az is mérvadó h Keita játszott helyetteLionel85 írta:Én nem Thiagót féltem, hanem dos Santost, mert így nagyon kevés esélye lesz. Az is mérvadó, hogy a Ceuta ellen se kapott egy percet sem.
Én mindenesetre azt mondom, h nem Afellay az, aki érdemtelenül lenne a középpályánkon és a lehetőséget venné el a fiataloktól, amíg a fiatalok egyébként sem kapnak lehetőséget
És az is mérvadó h Keita játszott helyetteLionel85 írta:Én nem Thiagót féltem, hanem dos Santost, mert így nagyon kevés esélye lesz. Az is mérvadó, hogy a Ceuta ellen se kapott egy percet sem.
Azért más pár videó, és más bizonyítani a világ egyik legjobb válogatottjában, és klubcsapatában. Ugye érted, mire célzok?bali 15 írta:Néztem egy pár videót Affelayról, én úgy kb Özil szintnek tartom