lluisllach89 írta:
A Keitás story meg.. Nem kell szidni, megértem a dühöd, és ez Pep hibája. Nyugodtan megkaphatta volna a lehetőséget, nem kapta meg.
De nehogy ott tartsunk hogy Keita már egy 0. Egyszerűen nem lehet egy csapatban mind a 10 mezőnyjátékos spíler, de hasznosság terén még fényévekkel JDS előtt jár, ezt szerintem te is tudod.
Jó, nem egy 0, ez tény. De tartom magam ahhoz, hogyha Jonathan csak IDÉN kapott volna annyi lehetőséget, mint a Mali eddig - vagy akár csak a felét -, már hasznosabb lenne, mint ő 3 év alatt tudott lenni... Ugyanez vonatkozik Thiagora is, csak ő még inkább támadó mint Dos Santos. Azért vele hasonlítom folyton össze Keitát, mert felkészülés alatt a mexicoi sok védekező feladatot is kapott, amit jól ellátott, és még irányított is mellette... Szóval ez kicsit zavaró.
Amúgy tényleg szimpatikus ember Keita, szó nélkül megtesz mindent amit kell, semmi botránya nincs, és végighajtja a meccset... Tiszteletre méltó. Csak azért vagyok rá - vagyis igazából Pepre, mert Keita nem tehet róla hogy játszik(már kicsit értem azokat, akik tavaly Busquetset gyalulták folyton...

) - kicsit mérges, mert Jonathan rendkívüli tehetség, ilyen fiatalon ilyen labdabiztos, és rendkívül pontos mélységi passzai vannak. Szóval Jonathan sokkal komplettebb játékos lesz - legalábbis eddig minden jel arra mutat -, sőt, akár már lehetne Keita hasznossági szintje felett, ha megkapja azt a kevés lehetőséget - amit Pep annyira ígért a fiataloknak a nyáron...(és nem, én nem szólnék be neki, ha a fiatalok miatt kapnánk ki, nekem fontosabb lenne, hogy beépüljenek, és 10 évig szolgálják a csapatot. még olyan áron is, hogy esetleg bukjuk a bajnokságot... de hát én ilyen vagyok

)
Remélem értitek mit akarok mondani.