Alexis Sánchez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ab1daL
Director del Fútbol

2013.04.09. 18:32:24

Cruyff: A Barcelona boldog lehet, hogy van egy olyan játékos, mint Alexis!

http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/09 ... int_alexis
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barca96
Jugador del Barça

2013.04.08. 20:05:30

Mintha lassacskán visszaszerezné az önbizalmát.
PSG ellen remélem kezd, nekem tetszett a játéka a Mallorca ellen!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.07. 20:44:22

de mindkettőnél az volt, hogy tavaszra teljesen formán kívüliek lettek. eto'o-t már nem győztük hogy elküldeni a fenébe a sok kihagyott helyzete miatt, ibrát pedig még bojan is kiszorította a szezon végére.
zola8787
Director del Fútbol

2013.04.07. 20:31:23

kristop írta:rájöttem mi baja alexisnek. emlékeztek arra, hogy mennyire ment ez az átok ül a kilences mezen duma? aki viseli, az egyszercsak elfelejt gőlt lőni, pedig előtte minden gond nélkül ment neki. eto'o, ibra, bojan, alexis. aztán előző idényben még mondtuk is, hogy na látjátok alexisen nem fogott ki, ő lövi a gólokat.

szóval nem a sráccal van baj, csak kellene neki valami teljesen független mez :D
Eto'o és Ibra is lőtte gólokat, így ez nem igaz :)
kristop
Entrenador del Barça

2013.04.07. 20:22:57

rájöttem mi baja alexisnek. emlékeztek arra, hogy mennyire ment ez az átok ül a kilences mezen duma? aki viseli, az egyszercsak elfelejt gőlt lőni, pedig előtte minden gond nélkül ment neki. eto'o, ibra, bojan, alexis. aztán előző idényben még mondtuk is, hogy na látjátok alexisen nem fogott ki, ő lövi a gólokat.

szóval nem a sráccal van baj, csak kellene neki valami teljesen független mez :D
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.07. 18:55:51

The game saw Alexis make two assists in the same game for the first time at the Club.
Saturday night’s was Alexis’ second brace of the season after he also scored twice in the 5-0 win over Córdoba in the Cup.
(fcb)

2 gól, 2 gólpassz, ez mindent elmond, nagyon jól játszott, érezte Cescet, szép volt!
PSG ellen kezdetném Pedro kárára, nem biztos, hogy a tenerifeinek pont egy ilyen meccsen kell visszatérnie, pláne nem kezdőként.
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.07. 17:10:51

A PSG ellen is jól játszott, tegnap pedig nagy meccset hozott le. Ha ebből nem merít önbizalmat akkor nem tudom miből. Remélem szerdán is ő kezd majd és ott folytatja ahol abbahagyta.
Kicsit megijedtem amikor lement de szerncsére úgy tűnik semmi komoly.
Forca Barca!!!!
Gokuci
Jugador del Barça

2013.04.07. 17:03:13

JOseppe írta:
Gokuci írta: Milyen égető hibája? :)

Milyen hiba? :O :O :O
A hiba szerintem főleg az nála, hogy általában 10-ből legalább 8-alkalommal amikor labdaközelségbe jut, akkor nagyon sokszor földreesik.:) Ahelyet hogy befejezné szépen csendben az akcióit .Ez egyébként nem tudom hogy mivel magyarázható.De hála istennek, ez most tegnap nem volt annyira érezhető. :mrgreen:
Ugyanezt megcsinálta Fabregas is hetekig, hónapokig. :)
Tegnap meg brillírozott.
A jelenbe kéne élni, nem a múltba és akkor nem születnének ilyen hozzászólások.
Sanchez meccsről meccsre jobb. :)
Gólt lő, gólpasszt ad.
A kiszolgálásban az utóbbi időben nagyon jeleskedik.
Kiváló netes foci, kézilabda és hokimanager:
Csak ajánlani tudom!

http://www.powerplaymanager.com/r896199" target="_blank
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.07. 16:49:22

Gokuci írta: Milyen égető hibája? :)

A hiba szerintem főleg az nála, hogy általában 10-ből legalább 8-alkalommal amikor labdaközelségbe jut, akkor nagyon sokszor földreesik.:) Ahelyet hogy befejezné szépen csendben az akcióit .Ez egyébként nem tudom hogy mivel magyarázható.De hála istennek, ez most tegnap nem volt annyira érezhető. :mrgreen:
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
Gokuci
Jugador del Barça

2013.04.07. 16:37:38

neobarca írta:
csababarca írta:ha tudná ezt a teljesítményt játékban tartani,az nagyon jó lenne. a 2+2 csak hab a tortán,ma számok nélkül is jól játszik. viszont ha így játszik,akkor jönni fognak a gólok is.
Sajnos én nem vagyok ennyire optimista vele kapcsolatban. Ma megy neki, de azért volt 1-2 égető hibája. Egyszerűen nem értem am mi lehet a gond. Ügyes gyors és technikás gyerek. Totál feküdnie kellene neki ennek a tiki-taki taktikának. De valahogy mégsem érzem benne az erőt. Önbizalom hiánya is megvan rendesen...
Milyen égető hibája? :)
Már-már röhej, amit egyes emberek leművelnek vele kapcsolatban.
Ember, rúgott 2 gólt és adott 2 gólpasszt.
Messinek egy meccsen kb 5 db 3 emberbe való labdavezetése van.
Aminek következtében szerelik, Ő meg sétál vissza leütött fejjel.
Ez az ember ha elveszíti a labdát rohan hátra, mint a hülye és visszaszerzi.

Mit várunk még Tőle, ha emellett a mai meccsen rúgott 2 gólt, meg adott 2 gólpasszt?!?!?!

Kapjál már észbe... :)
Csak ajánlani tudom!

Barca96
Jugador del Barça

2013.04.07. 00:14:21

Jól játszott ma, különösen az első féidőben.
Remélem sikerült tartania ezt a formát!
Azért néha meglátszik egyes mozulataiban, hogy miért fizettünk neki annyi pénzt.
Visca Barca!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
neobarca
Director del Fútbol

2013.04.06. 23:04:25

csababarca írta:ha tudná ezt a teljesítményt játékban tartani,az nagyon jó lenne. a 2+2 csak hab a tortán,ma számok nélkül is jól játszik. viszont ha így játszik,akkor jönni fognak a gólok is.
Sajnos én nem vagyok ennyire optimista vele kapcsolatban. Ma megy neki, de azért volt 1-2 égető hibája. Egyszerűen nem értem am mi lehet a gond. Ügyes gyors és technikás gyerek. Totál feküdnie kellene neki ennek a tiki-taki taktikának. De valahogy mégsem érzem benne az erőt. Önbizalom hiánya is megvan rendesen...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.06. 22:59:13

MichaaBee írta:2 gól, 2 gólpassz, problem? :D

Kiválóan játszik és még ennél is több van benne, nehogy eladjuk ezt az embert Neymarért. És ezt nem csak a mai produkciója miatt mondom, egyszerűen szimpatikusabb, alázatosabb, jobban benne van a csapatjátékban és ha van önbizalma, akkor gólokra is képes.
ha tudná ezt a teljesítményt játékban tartani,az nagyon jó lenne. a 2+2 csak hab a tortán,ma számok nélkül is jól játszik. viszont ha így játszik,akkor jönni fognak a gólok is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2013.04.06. 22:58:46

MichaaBee írta:2 gól, 2 gólpassz, problem? :D

Kiválóan játszik és még ennél is több van benne, nehogy eladjuk ezt az embert Neymarért. És ezt nem csak a mai produkciója miatt mondom, egyszerűen szimpatikusabb, alázatosabb, jobban benne van a csapatjátékban és ha van önbizalma, akkor gólokra is képes.
Mondjuk egy ziccert így is mentett a Mallorcának :P
De tényleg, ha jönnek a gólok, egy rossz szavunk nem lehet rá
MichaaBee
Llegenda del Barça

2013.04.06. 22:56:24

2 gól, 2 gólpassz, problem? :D

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.04.06. 15:30:41

Barcaman14 írta:Felidézve ezzel a főoldali cikkel és videóval Alexis Udinese-s korszakát, ha csak fele annyira magabiztos lenne, mint akkor nálunk is rúghatna egy meccsen 4-et, sőt. A helyzetei meg vannak.
Mintha más embert néznék. lehet nekünk a béna ikertestvérét adták oda, aki fele ilyen gyors,fele ilyen labdabiztos.

Komolyra fordítva a szót,kár hogy nálunk olyan helyzetekből,mint pl a második vagy a harmadik gólja, semmit nem tud kihozni,belebotlik a labdába és a saját lábába általában.
Pedig sok van benne, több,mint amit mutat nálunk,sokkal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.06. 15:19:44

Hát úgy érzem,hogy eljött az a 2-3 meccs amikor a srác bebizonyíthatja,hogy igenis helye van a csapatban (szerintem van neki) vagy végképp leírhatja magát minden szurkoló szemében !
Se Messi, se Pedro, rajta van a világ szeme,itt az idő,hogy bizonyítsa góllövésben,és a támadások hatékonyabb segítésében is lehet rá számítani ha úgy adódik,és előtud lépni a támadó egység vezérévé,ha szükség van rá!

Én nagyon bízom benne,hogy az utóbbi jön be,és befogja a kétkedők( jogosan kétkedők) száját !
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.05. 16:06:42

Felidézve ezzel a főoldali cikkel és videóval Alexis Udinese-s korszakát, ha csak fele annyira magabiztos lenne, mint akkor nálunk is rúghatna egy meccsen 4-et, sőt. A helyzetei meg vannak.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
corol
Entrenador del Barça

2013.04.05. 09:45:57

Szerintem is a harcossága, küzdőszelleme példamutató, nagyon sokat tesz hozzá a védekezéshez, a csapat labdaszerzéséhez. Ami nem tetszik - és ez nyilván egy rossz beidegződés - hogy akkor is eldobja magát, amikor megállhatna a lábán, vagy futhatna tovább.
A gólképtelensége szerintem egy fatális pech sorozat. Helyzetbe kerül, leveszi a labdákat, a labda nem pattan el, nem rúg luftot, ellövi, elfejeli - de vagy a kapus ment, vagy a kapufa, vagy mellé megy. Ez elég kellemetlen egy ilyen képességű játékosnál, szerintem ezt Ő is érzi.
Cooh
Jugador del Barça

2013.04.05. 08:42:12

Egy darabig vissza olvastam, de pár idézet után abba is hagytam....
Olyan dolgokat hoznak fel egyesek, hogy az ember haja égnek áll....

Lassan abba is belekötnek, hogy Sánchez-en miért úgy gyűrődik a mez ahogy..

Kiharcolt egy 11-est amit Xavi értékesített , szépen csinálta.
A kapu előtt lehetne határozottabb!
Tehetség, gyorsaság, helyzetek(megjátszhatósága) megvan, tényleg csak a gólok hiányoznak. A jelenlegi Pedro-nk se jobb tőle...
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2013.04.05. 00:58:28

Klasszis megoldás, ezt várjuk tőle. Deccit!
miihii
KHAL

2013.04.04. 23:48:25

Nem értem mit lehet ezen a szitun ennyit rugózni, h még mindig téma :shock:

Kapott egy indítást, amiből az egyetlen dolog, ami igazán hasznos lehet, kihozta. Nagyon rutinosan beugrott a kapus mozgásának irányába és tökéletes ütemben pöccintette tovább, h más ne lehessen a vége, mint büntető és még csak véletlenül sem lehet műesésnek nézni. (Ráadásul úgymond biztosra is ment, mert ilyen megoldást általában úgy alkalmaznak, h -a kapushoz képest- külső lábbal megtolja, majd dobja magát a játékos és közben beakasztja a belső lábát a kapusba. Itt most látható, h olyan közel került a portáshoz, h esélytelen volt, h ne tizi legyen.)

Kapura kellett volna lőni? Azt a zsugát max a kapu felé kotorni lehetett, azzal meg vagy a kapusba rúgja vagy maximum egy szerencsés szöglet.

Azt sem tudom miért kell 20-szor megnézni a szitut és elemezni mi lehetett a célja. Azzal a labdaérintéssel egyáltalán nem szöktetni akarta magát, kapásból lejön a jelenetről mit is akart: látta, h jön a kapus és ütemben eltolva egy tizit kiharcolni. Szépen megoldotta és ennyi a történet ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.04. 23:25:18

Kolléga alább azért leírta korrektül, de azért tisztázná én is.
Imperial írta: Teljesen félreértettél. Az Isten kegyelmét arra értettem, hogy ha a kapus nem szabálytalankodott volna ellene, akkor ez is csak egy újabb elbaltázott helyzet lett volna
...ha lefújják Ibrát lesen akkor meg nyerünk. És akkor mi van ha nem szabálytalankodik a kapus? Szabálytalankodott, megkaptuk a tizenegyest.
Imperial írta:Én meg halkan azt tenném hozzá, hogy nézd meg újra azt a szituációt!
Cesc mögött állt kb. 2 méterrel előnyös helyzetben, nem is volt az egy olyan gyors a labda, szóval a helyzetéből indulva szerintem a fent nevezettek is bőven beérték volna, Messit meg pont ne próbáljuk már ennyire lustának beállítani.
Na most meg Te értettél félre komplettül, nem azt mondtam, h nem érték volna be, hanem, hogy el se indultak volna rá. Lionel "7.3 km" Messit meg ne állítsam be lustának, röhög a májam :lol:
Imperial írta:Sőt, ha Messi, Villa vagy Tello nem is biztos, hogy beverte volna, de legalább a kapu irányába rúgja, nem pedig az ellenkező irányba próbálja el szöktetni magát.

És ez jobb lett volna nekünk egész pontosan miért is?
Maradjunk annyiban, hogy nekem meg nem kellett 20-szor visszanézni, mert ez már 2-3 másodperccel előtte látszott, hogy Sirigu hatalmas lendülettel jön, de ha Sanchez eléri ezt a labdát, akkor tizenegyes, elérte, az is lett.

Amúgy örülök, hogy az embereknek 3 elszórakozott meccs, egy komplett védősor kidőlése és Messi sérülése után ilyen fontos bajaik vannak, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy melyik hét legfontosabb problémája, hogy Sanchezről nem elég egyértelmű büntetőt kaptunk, vagy Deulofeu nem lesz gólkirály a másodosztályban.
Barca96
Jugador del Barça

2013.04.04. 23:01:02

én a harciassága miatt szeretem, neki nincs elvesztett labda!
Alexis<3
Gokuci
Jugador del Barça

2013.04.04. 22:55:19

shutterisland írta:elegem van abból, hogy csetlik-botlik, és hogy mindig rossz döntést hoz, legyen az egy szimpla támadás, vagy akár ziccer.

viszont azt a tizit szépen kiharcolta, tudtam, hogy hosszú lesz, és hogy ez a max, amit ki lehet hozni, jár a taps érte.
teljesen jogos volt egyébként, elütötte a kapus.

azt hiszem, idén ez volt a legfontosabb megmozdulása. :D
Legyen is eleged, a Milan ellen beállt és gólpasszt adott, előtte lévő meccsen gól, gólpassz.
De sebaj.. :)
A barcába csak az játszhat, aki legalább annyi gólt rúg a posztján, mint Pedro, mi? :D
Vagy Init mondjam a szélen?
Esetleg Fabregast?

Alexist szinte nem is szerelik szabályosan.
A gyorsasága és harcossága révén állandó sakkban tartja a védelmet.
Ha elveszít egy labdát rohan, mint az őrült, hogy visszaszerezze, Messi, Villa meg a többi pedig a hasonló esetben leüti a fejét és elkezd sétálni...

Ez az akarat az, ami miatt igenis ide való!
Nem lesz örökké ilyen ramaty formában.
Gondoljunk Henryra...
Borzasztóan kezdett, aztán milyen jól ment neki.
Ha pl Fabregasba ilyen akarat lenne, akkor nem lenne gond a középpályán, de Ő mostanában csak a szájalással, műeséssel és rossz passzok tömkelegével vétette észre magát.
Bár tegyük hozzá a PSG ellen volt egy nagyon halvány javulása.
Csak ajánlani tudom!

Lezárt