Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Eto'o és Ibra is lőtte gólokat, így ez nem igazkristop írta:rájöttem mi baja alexisnek. emlékeztek arra, hogy mennyire ment ez az átok ül a kilences mezen duma? aki viseli, az egyszercsak elfelejt gőlt lőni, pedig előtte minden gond nélkül ment neki. eto'o, ibra, bojan, alexis. aztán előző idényben még mondtuk is, hogy na látjátok alexisen nem fogott ki, ő lövi a gólokat.
szóval nem a sráccal van baj, csak kellene neki valami teljesen független mez
Ugyanezt megcsinálta Fabregas is hetekig, hónapokig.JOseppe írta:A hiba szerintem főleg az nála, hogy általában 10-ből legalább 8-alkalommal amikor labdaközelségbe jut, akkor nagyon sokszor földreesik.Gokuci írta: Milyen égető hibája?
Milyen hiba? :O :O :OAhelyet hogy befejezné szépen csendben az akcióit .Ez egyébként nem tudom hogy mivel magyarázható.De hála istennek, ez most tegnap nem volt annyira érezhető.
A hiba szerintem főleg az nála, hogy általában 10-ből legalább 8-alkalommal amikor labdaközelségbe jut, akkor nagyon sokszor földreesik.Gokuci írta: Milyen égető hibája?
Milyen hiba? :O :O :O
Milyen égető hibája?neobarca írta:Sajnos én nem vagyok ennyire optimista vele kapcsolatban. Ma megy neki, de azért volt 1-2 égető hibája. Egyszerűen nem értem am mi lehet a gond. Ügyes gyors és technikás gyerek. Totál feküdnie kellene neki ennek a tiki-taki taktikának. De valahogy mégsem érzem benne az erőt. Önbizalom hiánya is megvan rendesen...csababarca írta:ha tudná ezt a teljesítményt játékban tartani,az nagyon jó lenne. a 2+2 csak hab a tortán,ma számok nélkül is jól játszik. viszont ha így játszik,akkor jönni fognak a gólok is.
Sajnos én nem vagyok ennyire optimista vele kapcsolatban. Ma megy neki, de azért volt 1-2 égető hibája. Egyszerűen nem értem am mi lehet a gond. Ügyes gyors és technikás gyerek. Totál feküdnie kellene neki ennek a tiki-taki taktikának. De valahogy mégsem érzem benne az erőt. Önbizalom hiánya is megvan rendesen...csababarca írta:ha tudná ezt a teljesítményt játékban tartani,az nagyon jó lenne. a 2+2 csak hab a tortán,ma számok nélkül is jól játszik. viszont ha így játszik,akkor jönni fognak a gólok is.
ha tudná ezt a teljesítményt játékban tartani,az nagyon jó lenne. a 2+2 csak hab a tortán,ma számok nélkül is jól játszik. viszont ha így játszik,akkor jönni fognak a gólok is.MichaaBee írta:2 gól, 2 gólpassz, problem?![]()
Kiválóan játszik és még ennél is több van benne, nehogy eladjuk ezt az embert Neymarért. És ezt nem csak a mai produkciója miatt mondom, egyszerűen szimpatikusabb, alázatosabb, jobban benne van a csapatjátékban és ha van önbizalma, akkor gólokra is képes.
Mondjuk egy ziccert így is mentett a MallorcánakMichaaBee írta:2 gól, 2 gólpassz, problem?![]()
Kiválóan játszik és még ennél is több van benne, nehogy eladjuk ezt az embert Neymarért. És ezt nem csak a mai produkciója miatt mondom, egyszerűen szimpatikusabb, alázatosabb, jobban benne van a csapatjátékban és ha van önbizalma, akkor gólokra is képes.
Mintha más embert néznék. lehet nekünk a béna ikertestvérét adták oda, aki fele ilyen gyors,fele ilyen labdabiztos.Barcaman14 írta:Felidézve ezzel a főoldali cikkel és videóval Alexis Udinese-s korszakát, ha csak fele annyira magabiztos lenne, mint akkor nálunk is rúghatna egy meccsen 4-et, sőt. A helyzetei meg vannak.
...ha lefújják Ibrát lesen akkor meg nyerünk. És akkor mi van ha nem szabálytalankodik a kapus? Szabálytalankodott, megkaptuk a tizenegyest.Imperial írta: Teljesen félreértettél. Az Isten kegyelmét arra értettem, hogy ha a kapus nem szabálytalankodott volna ellene, akkor ez is csak egy újabb elbaltázott helyzet lett volna
Na most meg Te értettél félre komplettül, nem azt mondtam, h nem érték volna be, hanem, hogy el se indultak volna rá. Lionel "7.3 km" Messit meg ne állítsam be lustának, röhög a májamImperial írta:Én meg halkan azt tenném hozzá, hogy nézd meg újra azt a szituációt!
Cesc mögött állt kb. 2 méterrel előnyös helyzetben, nem is volt az egy olyan gyors a labda, szóval a helyzetéből indulva szerintem a fent nevezettek is bőven beérték volna, Messit meg pont ne próbáljuk már ennyire lustának beállítani.
Imperial írta:Sőt, ha Messi, Villa vagy Tello nem is biztos, hogy beverte volna, de legalább a kapu irányába rúgja, nem pedig az ellenkező irányba próbálja el szöktetni magát.
Legyen is eleged, a Milan ellen beállt és gólpasszt adott, előtte lévő meccsen gól, gólpassz.shutterisland írta:elegem van abból, hogy csetlik-botlik, és hogy mindig rossz döntést hoz, legyen az egy szimpla támadás, vagy akár ziccer.
viszont azt a tizit szépen kiharcolta, tudtam, hogy hosszú lesz, és hogy ez a max, amit ki lehet hozni, jár a taps érte.
teljesen jogos volt egyébként, elütötte a kapus.
azt hiszem, idén ez volt a legfontosabb megmozdulása.