Kolléga alább azért leírta korrektül, de azért tisztázná én is.
Imperial írta:
Teljesen félreértettél. Az Isten kegyelmét arra értettem, hogy ha a kapus nem szabálytalankodott volna ellene, akkor ez is csak egy újabb elbaltázott helyzet lett volna
...ha lefújják Ibrát lesen akkor meg nyerünk. És akkor mi van ha nem szabálytalankodik a kapus? Szabálytalankodott, megkaptuk a tizenegyest.
Imperial írta:Én meg halkan azt tenném hozzá, hogy nézd meg újra azt a szituációt!
Cesc mögött állt kb. 2 méterrel előnyös helyzetben, nem is volt az egy olyan gyors a labda, szóval a helyzetéből indulva szerintem a fent nevezettek is bőven beérték volna, Messit meg pont ne próbáljuk már ennyire lustának beállítani.
Na most meg Te értettél félre komplettül, nem azt mondtam, h nem érték volna be, hanem, hogy el se indultak volna rá. Lionel "7.3 km" Messit meg ne állítsam be lustának, röhög a májam
Imperial írta:Sőt, ha Messi, Villa vagy Tello nem is biztos, hogy beverte volna, de legalább a kapu irányába rúgja, nem pedig az ellenkező irányba próbálja el szöktetni magát.
És ez jobb lett volna nekünk egész pontosan miért is?
Maradjunk annyiban, hogy nekem meg nem kellett 20-szor visszanézni, mert ez már 2-3 másodperccel előtte látszott, hogy Sirigu hatalmas lendülettel jön, de ha Sanchez eléri ezt a labdát, akkor tizenegyes, elérte, az is lett.
Amúgy örülök, hogy az embereknek 3 elszórakozott meccs, egy komplett védősor kidőlése és Messi sérülése után ilyen fontos bajaik vannak, hirtelen nem tudom eldönteni, hogy melyik hét legfontosabb problémája, hogy Sanchezről nem elég egyértelmű büntetőt kaptunk, vagy Deulofeu nem lesz gólkirály a másodosztályban.