Amikor meg lehetőséget kapott, nem élt vele. Többször botlott a labdába, szerintem nem erősítés a Barcának.varga tamás írta:Én örülök Santi maradásának: egy végtelenül szerény, alázatos futballista. Több lehetőség mellett többet mutatott volna. Nem véletlenül igazolták le 2005 nyarán.
Barça Igazolások 2007-08
- Lionel85
- Llegenda del Barça
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Én is nagyon szeretm Marquezt sőt én kezdetném is de ha nem fér be...albicelesteX írta:én sajnálom hogy marquez csak csere!és padozik!remélem nem elégeli meg és nem megy el!én bírom a Rafát!Ádám02 írta:Sylva meg Ologuer nem fog mert kell cserevédő de Edmilsonra nincs szükség hiszen ott van Marquez Yaya cseréjeként ...

- albicelesteX
- A Vadász
én sajnálom hogy marquez csak csere!és padozik!remélem nem elégeli meg és nem megy el!én bírom a Rafát!Ádám02 írta:Sylva meg Ologuer nem fog mert kell cserevédő de Edmilsonra nincs szükség hiszen ott van Marquez Yaya cseréjeként ...

- albicelesteX
- A Vadász
én nem értem miért jó neki ha marad?jó a fizetését megkapja de nem játszik és a keretbe sem rakják be akkor nem rossz neki hogy nem számítanak rá?nem értem!Ádám02 írta:A klubb küldheti ha nem akarnak menni lsd:Gudy!![]()
![]()

- noname
- Llegenda del Barça
Edmilson és Ezquerro sztem nagyon ritkán lesz benne a keretben! Ha Krkic jól játszik, akkor Guddy se fog sokat játszani.Télen el kell küldeni Edmilsont,Guddyt és Ezquerrot is! 

A Fifa egy szégyen
- albicelesteX
- A Vadász
remélem az a sylvinho,oleguer,edmilson hármasból marad ki valaki!Bojanért kár lenne ezek hárman együtt nem lennének olyan hasznára a barcának mint ő fiatal kora ellenére!!!Ádám02 írta:Gudit meg Ezquerrot el kellett volna adnunk bármien áron...grecki írta:Valdes, Jorquera
Oleguer, Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Zambrotta, Sylvinho
Márquez, Edmilson, Touré, Xavi, Iniesta, Deco, Crosas
Henry, Eto'o, R10, Giovani, Bojan, Messi, Ezquerro, Gudjohnsen
Ez 24 fő, a jelenlegi sérülteket levonva, 20 fő. Vagyis, még így is három ember nem kerül a kispadra. Ez nyilván legtöbbször Crosas, Ezquerro és Gudjohnsen lesz. De mi lesz, ha felépülnek a sérültek? Puyol és Eto'o szerepeltetése a keretben megkérdőjelezhetetlen, tehát újabb két kimaradó. Az egyik lehet Bojan, ő még nagyon fiatal, de még valakinek ki kell akkor még maradnia az állandók közül. Nem lesz ez így jó
Még most is nagyon nagy a keretünk.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Attól ne félj,egyszerűen nem tudják elvenni másoktól a lehetőséget,ezért is kellett volna megvállni tőlük....Scorpio írta:Ln is nagyon remélem, hogy télen eligazolnak! Remélem nem veszik el másoktól a lehetőséget!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ln is nagyon remélem, hogy télen eligazolnak! Remélem nem veszik el másoktól a lehetőséget!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Így a nyár végeztével összegezném az átigazolási szezonunkat.
-A legfontosabb poszt ahova igazolni kellett a vkp poszt volt. Ide mindig is egy bantu nigger izomtömeget akartam, hát ez be is jött, méghozzá egy technikailag képzett játékost is kaptunk Yaya Toure személyében. Ha továbbra is beváltja a hozzáfűzött reményeket akkor a nyár igazolása volt.
-Mindenképp kellett egy balhátvéd, tavaly a másik gyenge pontunk a lyukas bal oldal volt.Ide sikerült megszerezni a legjobbat(a piacról mindenképp). Abidal bizonyítani fog, kis idő kell neki, Zambinak is kellett, aztán most már látjuk mire képes igazán. Nagyon jó lesz ő.
-Milito: régi terve a vezetőségnek egy bal lábas középső védő Puyol mellé, ezáltal stabilabbá téve mind a jobb mind a bal oldalt(így Puyol visszamehet a jobb oldali középső védő posztra, ahol sokkal jobban tud kisegíteni). Eredetileg Chivut akartam, de utána Ő volt a legjobb választás, ráadásul a képességei mellett már 4 éve van a spanyol ligában, nem kell sokat szoknia, és nem lesz lutri mint a külföldi védők.
-Henry:rengeteg kérdést felvet(ett) az igazolás, azonban sztem most Eto'o sérülésével látjuk igazán hasznát az igazolásnak. Nem kell bemutatni senkinek, egyetlen kérdés vele kapcsolatban hogy ha egészséges mind a 4 csatár elől akkor hogy lesznek játszatva....
-A legfontosabb poszt ahova igazolni kellett a vkp poszt volt. Ide mindig is egy bantu nigger izomtömeget akartam, hát ez be is jött, méghozzá egy technikailag képzett játékost is kaptunk Yaya Toure személyében. Ha továbbra is beváltja a hozzáfűzött reményeket akkor a nyár igazolása volt.
-Mindenképp kellett egy balhátvéd, tavaly a másik gyenge pontunk a lyukas bal oldal volt.Ide sikerült megszerezni a legjobbat(a piacról mindenképp). Abidal bizonyítani fog, kis idő kell neki, Zambinak is kellett, aztán most már látjuk mire képes igazán. Nagyon jó lesz ő.
-Milito: régi terve a vezetőségnek egy bal lábas középső védő Puyol mellé, ezáltal stabilabbá téve mind a jobb mind a bal oldalt(így Puyol visszamehet a jobb oldali középső védő posztra, ahol sokkal jobban tud kisegíteni). Eredetileg Chivut akartam, de utána Ő volt a legjobb választás, ráadásul a képességei mellett már 4 éve van a spanyol ligában, nem kell sokat szoknia, és nem lesz lutri mint a külföldi védők.
-Henry:rengeteg kérdést felvet(ett) az igazolás, azonban sztem most Eto'o sérülésével látjuk igazán hasznát az igazolásnak. Nem kell bemutatni senkinek, egyetlen kérdés vele kapcsolatban hogy ha egészséges mind a 4 csatár elől akkor hogy lesznek játszatva....
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Gudit meg Ezquerrot el kellett volna adnunk bármien áron...grecki írta:Valdes, Jorquera
Ez 24 fő, a jelenlegi sérülteket levonva, 20 fő. Vagyis, még így is három ember nem kerül a kispadra. Ez nyilván legtöbbször Crosas, Ezquerro és Gudjohnsen lesz. De mi lesz, ha felépülnek a sérültek? Puyol és Eto'o szerepeltetése a keretben megkérdőjelezhetetlen, tehát újabb két kimaradó. Az egyik lehet Bojan, ő még nagyon fiatal, de még valakinek ki kell akkor még maradnia az állandók közül. Nem lesz ez így jó
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Tényleg, összekevertem őket.grecki írta:Az nem Crosas volt, henm Olmo.varga tamás írta:grecki: Marc Crosast eladtuk valami másodosztályú csapatnak, visszavásárlási opcióval. Talán a Ferrolnak, ha jól emlékszem.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
grecki: Marc Crosast eladtuk valami másodosztályú csapatnak, visszavásárlási opcióval. Talán a Ferrolnak, ha jól emlékszem.
-
- Hírhozó-cikkíró
Valdes, Jorquera

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Többet is megérdemelhetett volna. A felkészülési meccseken szinte mindig játszatta rijkaard, és a kupában is elég gyakran pályára lépett, és gólokat is rúgott. csak sajnos a nagyok árnyékában volt/van, nincs sok esélye. én is szeretem a játékát, de itt nem kerülhet a kezdőbe, és sajnos a kispadra se nagyon. Esetleg tömeges sérülésekkor, de attól Isten ments.. 

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én örülök Santi maradásának: egy végtelenül szerény, alázatos futballista. Több lehetőség mellett többet mutatott volna. Nem véletlenül igazolták le 2005 nyarán.
Kár volt ahhoz ragaszkodnunk, hogy Ezqu nem mehet el ingyen. Annál jóval bénább, hogy ilyen idények után pénzt is kapjunk érte.
Guddy-n csodálkozom, hogy nem vitték vissza a Premiership-be, de sztem télen már viszik. Ezqu-t is vihetnék, csak ne akarjunk érte zsetont, mert pont annyit ér, amennyiért anno hozzánk került.
Guddy-n csodálkozom, hogy nem vitték vissza a Premiership-be, de sztem télen már viszik. Ezqu-t is vihetnék, csak ne akarjunk érte zsetont, mert pont annyit ér, amennyiért anno hozzánk került.
-
- aka Game90
Ezqu pedig nyugodtan elhúzhatott volna...barca99 írta:Elmúlt éjfél... ezek szerint a nyakunkon maradt Guddy és Ezquerro is...
Van 8 csatárunk...

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Elmúlt éjfél... ezek szerint a nyakunkon maradt Guddy és Ezquerro is...