Semmit.Messinho írta:Ehhez mit szóltok: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=53887
Barça Igazolások 2007-08
- Messinho
- Jugador del Barça
Ehhez mit szóltok: http://www.tribalfootball.com/article.php?id=53887
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nem lenne rossz...
A Galata biztos megfizetné Guddy-t, bár szerintem, ahogy a Spanyol bajnokság sem fekszik neki igazán, ugyanúgy nem érezné magát otthon Törökországban sem!
A Galata biztos megfizetné Guddy-t, bár szerintem, ahogy a Spanyol bajnokság sem fekszik neki igazán, ugyanúgy nem érezné magát otthon Törökországban sem!
Több, mint egy klubb...
- noname
- Llegenda del Barça
Egyik se új, szóval lehet benn valami.chaZ írta:egy kis pletyka.."Az FC Barcelona izlandi csatárát, Eidur Gudjohnsent a Galatasaray szemelte ki...
A Celta Vigo spanyol válogatott jobbhátvédje, Ángel az FC Barcelonában köthet ki..."
forrás:origo.humit szóltok hozzá?

A Fifa egy szégyen
Na és az a pláne hogy ezt a képet akkor találtam amikor valdes-ről kerestem képeketÁdám02 írta:Nem tudom de az a pihentagyu nagyon jól megcsinálta!

- Ádám02
- Entrenador del Barça
Akkor keverék 17 éves már most jobb mint a világ legjobb focistái...mást nem is kell mondanom!fcjoc írta:van ebbe mindenÁdám02 írta:Ez Eto'o gnóm mása!Elég vicces kép!
xavi haj, dinho fogazat.. egyéb ..
van ebbe mindenÁdám02 írta:Ez Eto'o gnóm mása!Elég vicces kép!

vegyük meg őt : 
..vagy ő már itt jáccik ?
/ha már volt akkor bocsi/

..vagy ő már itt jáccik ?

/ha már volt akkor bocsi/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcjoc 2007.08.25. 16:52:49-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Meg VV, meg Puyol, meg Xavi, meg Jorquera is katalán nemzetiségű.Belletti írta:a katalánoknál nagy, mert Oleguer az egyetlen igazi katalán születésű a csapatban ha jól tudom. Sajnos az ottani Barca szurkolóknak a barca nem csak a focit, hanem a katalán önállóságot is jelenti. És ezt aklubbon belül Oleguer képviseli.(Sajnos)
- Belletti
- Jugador del Barça
a katalánoknál nagy, mert Oleguer az egyetlen igazi katalán születésű a csapatban ha jól tudom. Sajnos az ottani Barca szurkolóknak a barca nem csak a focit, hanem a katalán önállóságot is jelenti. És ezt aklubbon belül Oleguer képviseli.(Sajnos)
Marian Cozma!
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Ez olyan nagy kérés hogy a padon üljön és max csak akkor álljon be a 5-el vezetünk...Belletti írta:bizony Oleguer nagy katalán, talán ezért nem meri Frank kiszedni a csapatból, mert fél a nép haragtól. Csak ez lehet az egyetlen oka annak, hogy egy ekkora ellnézést, de gyökér játszhat, egy barca szintű csapatban.

- Belletti
- Jugador del Barça
bizony Oleguer nagy katalán, talán ezért nem meri Frank kiszedni a csapatból, mert fél a nép haragtól. Csak ez lehet az egyetlen oka annak, hogy egy ekkora ellnézést, de gyökér játszhat, egy barca szintű csapatban.
Marian Cozma!
- laci18
- Jugador d'estrella
szerintem meg nem igazolunk senkit jobb oldalra mert Rijkard "TÖKÉLESTES" játékosa OLEGUER PRESAS ... tényleg nem értem Rijkardot miért szereti annyira a Bayern ellene majdnem végig játszotta a meccset azt hittem ki is állítják ... jóformán csak ő szabálytalankodott azon a meccsen.
Száz szónak is egy a vége: Presas egy [auto_cenzúra], tehetségtelen "favágó" játékos , menjen ikább politikusnak.
Száz szónak is egy a vége: Presas egy [auto_cenzúra], tehetségtelen "favágó" játékos , menjen ikább politikusnak.
Barca 4ever
- messi1234
- Barça C
Belletti írta:ráadásul valószínű pados lenne, és ilyen szempontból nem szabad nagy nevet igazolni, mert az nem bírja a padot. Mondjuk nem sokszor hallottam Angerl nevét
Hozhatnánk a Deportivóból Barragant is!!!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Már ne is haragudj, de egy 26 éves játékos nem öreg.5-6 jó éve bármelyik első osztályú klubnál lehet neki. Merészség 26 évesen leírni bárkit is. Gondolj csak Cafúra: ennél idősebb volt, amikor 2002-ben alapemberként világbajnok lett.fcjoc írta:na jól tesszükRivaldinho írta:Most olvastam a sport.es-en hogy Angerl iránt érdeklődünk (Celta Vigo-jobb bekk asszem) de csak ha jól értelmezem, nem 100%
nézegetem itt az adatlapját hmm .. jövőre lesz 27 ha jól vagyok tájékozódva.. nemtom.. akkor inkább már valami fiatalt
na jól tesszükRivaldinho írta:Most olvastam a sport.es-en hogy Angerl iránt érdeklődünk (Celta Vigo-jobb bekk asszem) de csak ha jól értelmezem, nem 100%

nézegetem itt az adatlapját hmm .. jövőre lesz 27 ha jól vagyok tájékozódva.. nemtom.. akkor inkább már valami fiatalt

- Lionel85
- Llegenda del Barça
De nem biztos hogy egy hét alatt olyan egészséges lesz, hogy majd új csapata orvosi vizsgálatain átmenjen. Emlékezz a Milito-Real helyzetre, nem lenne jó hogy már mindenki beleéli magát a távozásába, aztán végül itt marad. Mivel nincs hír felőle, ez azt jelenti hogy még mindig sérült, a napok egyre fogynak és egyre nagyobb az esély arra, hogy marad.Z$oŁa írta:Még van egy egész hetünk rá!!!![]()
Elment a real kispadjára, gyakorlatilag madridban egy játékost sem vesznek emberszámba, könnyen a süllyesztőbe kerülhet, ahelyett, hogy elment volna egy olyan csapatba, ahol kezdőként számolnak vele.Z$oŁa írta:Megértem, hogy a jövője miatt a Real-t választotta, de sztem ott is csak a kispadon lesz a helye!!És még volt egy csomó jó ajánlata!! (ahol még stabil kezdő is lehetett volna!) Ott bebizonyíthatta volna tehetségét
1-2 év múlva a Real-tól is elküldik...
![]()
Azt is tudja mindenki, hogy calderón heccből szerződtette...
Még van egy egész hetünk rá!!!noname írta:Ne hagyd ki Edmilsont se, bár sztem őt csak télen fogjuk eladni.Mr. Master írta:Szerintem jól döntöttek a vezetők, hogy BÉlát eladták, ígyis nagyon sok játékosunk van, túl sok.... Még Gudit, Mottát, Ezqut kéne "száműzni".. És akkor elmondhatnánk, hogy TÖKÉLETES volt az átigazolási szezonn.

Visça El Barça!
- noname
- Llegenda del Barça
Ne hagyd ki Edmilsont se, bár sztem őt csak télen fogjuk eladni.Mr. Master írta:Szerintem jól döntöttek a vezetők, hogy BÉlát eladták, ígyis nagyon sok játékosunk van, túl sok.... Még Gudit, Mottát, Ezqut kéne "száműzni".. És akkor elmondhatnánk, hogy TÖKÉLETES volt az átigazolási szezonn.

A Fifa egy szégyen