Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hol hallottadKitfisto írta:Állitólag megy hozzátok Juninho!Igaz?Swineherd írta:Nincs még vége a Madridnál az igazolásoknak, lesznek itt még meglepetések!!!
Visszatér minden a rendes kerékvágásba
Állitólag megy hozzátok Juninho!Igaz?Swineherd írta:Nincs még vége a Madridnál az igazolásoknak, lesznek itt még meglepetések!!!
Visszatér minden a rendes kerékvágásba
Silvanus írta:Bizony ebben lehet valami!...redlions írta:Kiemeltem egy fontos részt! Sikerek után! Ezért nem értek egyet, hogy 10 éves szerződéseket írunk alá.... még a négy is kicsit sok....Silvanus írta: Mondom, szerintem a Real-nál nem az edzésekkel, vagy azok hiányával van a baj (még csak nem is az edzővel), hanem az ott futbalozó sztárocskákkal! Kiégtek, elszürkültek, és már görcsösek nagyon a siker hiánya miatt! Nagy vérfrissítésre lenne szükségük, mint két éve a Barcánál, lám az vezet valahova, PERSZE HA ÉSSZEL VANNAK A VEZETŐK, sajnos Perezről ez nem mondható el!!!...![]()
Az a baj, hogy a sikeres sportoló könnyen jól lakhat pár év után.... 4-5évnél tovább egy csapat sincs a csúcson...
Bizony ebben lehet valami!...redlions írta:Kiemeltem egy fontos részt! Sikerek után! Ezért nem értek egyet, hogy 10 éves szerződéseket írunk alá.... még a négy is kicsit sok....Silvanus írta: Mondom, szerintem a Real-nál nem az edzésekkel, vagy azok hiányával van a baj (még csak nem is az edzővel), hanem az ott futbalozó sztárocskákkal! Kiégtek, elszürkültek, és már görcsösek nagyon a siker hiánya miatt! Nagy vérfrissítésre lenne szükségük, mint két éve a Barcánál, lám az vezet valahova, PERSZE HA ÉSSZEL VANNAK A VEZETŐK, sajnos Perezről ez nem mondható el!!!...![]()
Az a baj, hogy a sikeres sportoló könnyen jól lakhat pár év után.... 4-5évnél tovább egy csapat sincs a csúcson...
Kiemeltem egy fontos részt! Sikerek után! Ezért nem értek egyet, hogy 10 éves szerződéseket írunk alá.... még a négy is kicsit sok....Silvanus írta: Mondom, szerintem a Real-nál nem az edzésekkel, vagy azok hiányával van a baj (még csak nem is az edzővel), hanem az ott futbalozó sztárocskákkal! Kiégtek, elszürkültek, és már görcsösek nagyon a siker hiánya miatt! Nagy vérfrissítésre lenne szükségük, mint két éve a Barcánál, lám az vezet valahova, PERSZE HA ÉSSZEL VANNAK A VEZETŐK, sajnos Perezről ez nem mondható el!!!...
Mondom, szerintem a Real-nál nem az edzésekkel, vagy azok hiányával van a baj (még csak nem is az edzővel), hanem az ott futbalozó sztárocskákkal! Kiégtek, elszürkültek, és már görcsösek nagyon a siker hiánya miatt! Nagy vérfrissítésre lenne szükségük, mint két éve a Barcánál, lám az vezet valahova, PERSZE HA ÉSSZEL VANNAK A VEZETŐK, sajnos Perezről ez nem mondható el!!!...Swineherd írta:Tényleg, kihagytam, hogy edzésre idő sincsen!
Majd Ausztriában lesz rá idő!!!
Ebben van igazság, ez kétségtelen, DE!Swineherd írta:A világ legerősebb bajnokságában, nem kell földrészeket utazni, és kétnaponta meccseket játszani!
Kben a felkészülési időszak még sehol sem tart!
Viszont ilyen nulla meccsekkel, meg edzés nélkül, 40 éves játákosokkal nagyon meg lehet szívni...Swineherd írta:A világ legerősebb bajnokságában nem kell földrészeket utazni és kétnaponta meccseket játszani!
Kben a felkészülési időszak még sehol sem tart!
Különösebben nem izgatna, hidd el! Nem foglalkozom én annyit a Reallal, csak ez a tegnapi eredményük meglepett nagyon, hiszen a legjobb gárdájukkal álltak ki, egy nem túl acélos csapat ellen, és sima vereség lett a vége! Kérdem én: mi lesz így a világ legerősebb bajnokságában???Swineherd írta:ÖrülnélSilvanus írta:MÉG NEM!!!... De szerintem ha így folytatja a Real, akkor már az sincs messze!Badi írta:Szurkolók is leköpték?![]()
eddig csak Todaról tudtam