Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosítok: A pénz miatt értem meg...noname írta:Én enm értem meg.Ha a Zarat választja ott kapott volna bőven lehetőséget, azonkívül az se egy gyenge csapat.Z$oŁa írta:Megértem, hogy a jövője miatt a Real-t választotta, de sztem ott is csak a kispadon lesz a helye!!És még volt egy csomó jó ajánlata!! (ahol még stabil kezdő is lehetett volna!) Ott bebizonyíthatta volna tehetségét
1-2 év múlva a Real-tól is elküldik...
![]()
De gondolom az döntött h a Real többet ajánlott és a bosszú.
Eléggé amgukkal szúrtak akkor ki,mint általában.Belletti írta:persze a real, azért fizetett neki 3 millát vagy mennyit pluszba, hogy a reált válassza, de szerintem őt is csak azért igazolták, hogy minket idegeljenek.
Én enm értem meg.Ha a Zarat választja ott kapott volna bőven lehetőséget, azonkívül az se egy gyenge csapat.Z$oŁa írta:Megértem, hogy a jövője miatt a Real-t választotta, de sztem ott is csak a kispadon lesz a helye!!És még volt egy csomó jó ajánlata!! (ahol még stabil kezdő is lehetett volna!) Ott bebizonyíthatta volna tehetségét
1-2 év múlva a Real-tól is elküldik...
![]()
Nem kell mindig, régen is volt szó róla! Most is tényt írtam a cikkel kapcsolatban!Belletti írta:Scorpio attól, hogy ő ezt elmondta miért kell mindig az orra alá dörgölni. ettől jobb nekünk, hogy jól megmondtuk neki, most majd biztos sírni fog. Figyelembe kell venni, hogy ő argentín és válogatott is. A kispad nem neki való, neki játszania kell.
Nem a Barca szurkolók kezdték, maga Saviola kezdte egyik nyilatkozatában! Így nem panaszkodhat!Belletti írta:Saviolát sem kell le hazaárulózni.
Valószínűleg, ahogy könnyen lehet hogy Bellettire is a Chelsea-ben...Belletti írta:Igazad van. Szerintem rossz hozzá állás, hogy ha valaki eligazol azt darabokra szedik. Saviolát sem kell le hazaárulózni. A Barcába nem fért be a keretbe, ezért elment mert játszani akar. És baj is lenne ha egy ilyen szintű játékos a kispadot koptatná. Az a baj, hogy szerintem a Realnál ez a sors vár rá.
Ahogy Figo isBelletti írta:Attól, hogy Belletti eligazolt még a Barcelona történelmének egy fontos tagja marad, bármi történjen.
Ehh, szegény Belletti néven regisztráló userBelletti írta:Hello!
Egyetértek noname-mel Oleguer szerintem nem Barca szintű játékos, nagyon sokat híbázik, míg Belletti megbízható csere volt. Így ha nincs más lehetőség talán inkább Olmo-t kéne felhozni Zambrotta cseréjének, vagy igazolni egy játékost, aki elfogadja a kispadot.
Nehogy már Oleguer legyen az elsőszámú cserénk. Sztem igenis kell venni valakit!Angel vagy Damia aki szóba jöhet.Inkább utóbbi!Romario23 írta:szerintem nem szabad venni senkit Beletti helyett , zambrotta mögé!