Barça Igazolások 2007-08
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem jól döntöttek a vezetők, hogy BÉlát eladták, ígyis nagyon sok játékosunk van, túl sok.... Még Gudit, Mottát, Ezqut kéne "száműzni".. És akkor elmondhatnánk, hogy TÖKÉLETES volt az átigazolási szezonn.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Pontosítok: A pénz miatt értem meg...noname írta:Én enm értem meg.Ha a Zarat választja ott kapott volna bőven lehetőséget, azonkívül az se egy gyenge csapat.Z$oŁa írta:Megértem, hogy a jövője miatt a Real-t választotta, de sztem ott is csak a kispadon lesz a helye!!És még volt egy csomó jó ajánlata!! (ahol még stabil kezdő is lehetett volna!) Ott bebizonyíthatta volna tehetségét
1-2 év múlva a Real-tól is elküldik...
![]()
De gondolom az döntött h a Real többet ajánlott és a bosszú.

Amúgy igazából ilyen játékos nem is kell nekünk!! Aki ígérete ellenére a Real-t választja, az nem is szerette igazán a csapatot!!!

Visça El Barça!
- Belletti
- Jugador del Barça
a reálnál nem az a lényeg, hogy úgy igazoljanak, hogy nyerjenek rajta, ők 3-4 éve azt akarják ezekkel a sz.rakodásokkal bebízonyítani, hogy gazdagabbak, jobbak, népszerűbbek, erősebbek a barcánaél.
Marian Cozma!
- noname
- Llegenda del Barça
Eléggé amgukkal szúrtak akkor ki,mint általában.Belletti írta:persze a real, azért fizetett neki 3 millát vagy mennyit pluszba, hogy a reált válassza, de szerintem őt is csak azért igazolták, hogy minket idegeljenek.

A Fifa egy szégyen
- noname
- Llegenda del Barça
Én enm értem meg.Ha a Zarat választja ott kapott volna bőven lehetőséget, azonkívül az se egy gyenge csapat.Z$oŁa írta:Megértem, hogy a jövője miatt a Real-t választotta, de sztem ott is csak a kispadon lesz a helye!!És még volt egy csomó jó ajánlata!! (ahol még stabil kezdő is lehetett volna!) Ott bebizonyíthatta volna tehetségét
![]()

A Fifa egy szégyen
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Meg is érdemelné! Ha ennyire Realt akarta, akkor válalja a döntését!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Megértem, hogy a jövője miatt a Real-t választotta, de sztem ott is csak a kispadon lesz a helye!!
És még volt egy csomó jó ajánlata!! (ahol még stabil kezdő is lehetett volna!) Ott bebizonyíthatta volna tehetségét

Visça El Barça!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Saviolának sok kérője volt, ráadásul azt hazudta hogy sose menne a Realba. Bellettit fél évvel ezelőtt a Milan hívta, azóta szerintem senki, így nem volt nagy válogatási lehetősége. Ráadásul a Barcának nagyobb riválisa a Madrid, mint a Chelsea, amely csak az elmúlt években tudott a Barca riválisa lenni. Az jóval fájdalmasabb egy Barca-szurkolónak, ha a Realba megy egy játékos, mint a Chelsea-be.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem kell mindig, régen is volt szó róla! Most is tényt írtam a cikkel kapcsolatban!Belletti írta:Scorpio attól, hogy ő ezt elmondta miért kell mindig az orra alá dörgölni. ettől jobb nekünk, hogy jól megmondtuk neki, most majd biztos sírni fog. Figyelembe kell venni, hogy ő argentín és válogatott is. A kispad nem neki való, neki játszania kell.
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
- Belletti
- Jugador del Barça
Scorpio attól, hogy ő ezt elmondta miért kell mindig az orra alá dörgölni. ettől jobb nekünk, hogy jól megmondtuk neki, most majd biztos sírni fog. Figyelembe kell venni, hogy ő argentín és válogatott is. A kispad nem neki való, neki játszania kell.
Marian Cozma!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem a Barca szurkolók kezdték, maga Saviola kezdte egyik nyilatkozatában! Így nem panaszkodhat!Belletti írta:Saviolát sem kell le hazaárulózni.
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Valószínűleg, ahogy könnyen lehet hogy Bellettire is a Chelsea-ben...Belletti írta:Igazad van. Szerintem rossz hozzá állás, hogy ha valaki eligazol azt darabokra szedik. Saviolát sem kell le hazaárulózni. A Barcába nem fért be a keretbe, ezért elment mert játszani akar. És baj is lenne ha egy ilyen szintű játékos a kispadot koptatná. Az a baj, hogy szerintem a Realnál ez a sors vár rá.
/This time it's personal/
- Belletti
- Jugador del Barça
Igazad van. Szerintem rossz hozzá állás, hogy ha valaki eligazol azt darabokra szedik. Saviolát sem kell le hazaárulózni. A Barcába nem fért be a keretbe, ezért elment mert játszani akar. És baj is lenne ha egy ilyen szintű játékos a kispadot koptatná. Az a baj, hogy szerintem a Realnál ez a sors vár rá.
Marian Cozma!
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ahogy Figo isBelletti írta:Attól, hogy Belletti eligazolt még a Barcelona történelmének egy fontos tagja marad, bármi történjen.

- Belletti
- Jugador del Barça
Lord Dragon írta:
Ehh, szegény Belletti néven regisztráló user Sad
Mondjuk én is az átigazolás napján vettem anno Figo mezt Very Happy Hát utána nem kicsit kapott el a harci ideg Very HappyVery Happy
Attól, hogy Belletti eligazolt még a Barcelona történelmének egy fontos tagja marad, bármi történjen.
Ehh, szegény Belletti néven regisztráló user Sad
Mondjuk én is az átigazolás napján vettem anno Figo mezt Very Happy Hát utána nem kicsit kapott el a harci ideg Very HappyVery Happy
Attól, hogy Belletti eligazolt még a Barcelona történelmének egy fontos tagja marad, bármi történjen.
Marian Cozma!
- Lord Dragon
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ehh, szegény Belletti néven regisztráló userBelletti írta:Hello!
Egyetértek noname-mel Oleguer szerintem nem Barca szintű játékos, nagyon sokat híbázik, míg Belletti megbízható csere volt. Így ha nincs más lehetőség talán inkább Olmo-t kéne felhozni Zambrotta cseréjének, vagy igazolni egy játékost, aki elfogadja a kispadot.

Mondjuk én is az átigazolás napján vettem anno Figo mezt

- Belletti
- Jugador del Barça
Hello!
Egyetértek noname-mel Oleguer szerintem nem Barca szintű játékos, nagyon sokat híbázik, míg Belletti megbízható csere volt. Így ha nincs más lehetőség talán inkább Olmo-t kéne felhozni Zambrotta cseréjének, vagy igazolni egy játékost, aki elfogadja a kispadot.
Marian Cozma!
- noname
- Llegenda del Barça
Nehogy már Oleguer legyen az elsőszámú cserénk. Sztem igenis kell venni valakit!Angel vagy Damia aki szóba jöhet.Inkább utóbbi!Romario23 írta:szerintem nem szabad venni senkit Beletti helyett , zambrotta mögé!

A Fifa egy szégyen