Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Subinho
- Director del Fútbol
nekem is ez a véleményem!!! nekem nem az a lényeg, hogy valahogy behúzzuk a 3 pontot és megnyerjük a ligát mindegy milyen módon, hanem sokkal inkább a mutatott játék és az akarás!!! ha csak az számítana, hogy valahogy behúzzuk a 3 pontot, tök mindegy, h élvezhetetlen a meccs, akkor valószínű juve, vagy real fan lennék! de ez nem így van!!! mert a Barca játsza a legszebb focit a világon... vagyis csak játszotta, mert lassan kezd a capello féle juvéra/realra hasonlítani...
ha idén megnyeri a ligát a barca akkor amellett, hogy NEM érdemli meg még hátba is veregetik a srácokat, hogy királyak vagytok! a vezetés azt mondja, jó a csapat, nincs szükség változtatásokra!!! marad minden így és jövőre egy talán erősebb ligában örülünk ha a 6. hely meglesz!!!
ha nem nyerünk idén semmit, akkor szomorúak leszünk, de nem csalódottak, mert csalódtunk idén eleget és így legalább elindul valami barcelonában és ősszel új MOTIVÁLT arcokat láthatunk majd a Nou Campban!!! márpedig erre van szükség!!! Ronaldinho nagy játékos, de semmit nem mutat hosszú ideje! akárcsak Ronaldo a realban! Nosza! változtassunk!!! ezt pedig 2 féle képp lehet: új edző, vagy új csapattársak! ezt a vezetés dönti el, hogy ez barcelonában lesz, vagy épp milánóban...
ha idén megnyeri a ligát a barca akkor amellett, hogy NEM érdemli meg még hátba is veregetik a srácokat, hogy királyak vagytok! a vezetés azt mondja, jó a csapat, nincs szükség változtatásokra!!! marad minden így és jövőre egy talán erősebb ligában örülünk ha a 6. hely meglesz!!!
ha nem nyerünk idén semmit, akkor szomorúak leszünk, de nem csalódottak, mert csalódtunk idén eleget és így legalább elindul valami barcelonában és ősszel új MOTIVÁLT arcokat láthatunk majd a Nou Campban!!! márpedig erre van szükség!!! Ronaldinho nagy játékos, de semmit nem mutat hosszú ideje! akárcsak Ronaldo a realban! Nosza! változtassunk!!! ezt pedig 2 féle képp lehet: új edző, vagy új csapattársak! ezt a vezetés dönti el, hogy ez barcelonában lesz, vagy épp milánóban...
-
- Hírhozó-cikkíró
Tegnap bennem is furcsa gondok (edit: miket beszélek, gondolatok) kavarodtak...
Mérlegre kell tenni, mi a fontosabb, a jelen vagy inkább a jövő. Sajnos egyre pesszimistábban látom a dolgokat, és úgy érzem két dolog között kell választanunk...
1. Valahogy behúzzuk a bajnoki címet, marad Rijkaard, nincs vérfrissítés és pár év eredménytelenség következik, vagy
2. Elbukjuk az elsőséget, kirúgják Rijkaardot és egy új csapatépítés szemtanúi lehetünk.
Bizony Isten, kb először fordul elő velem, hogy nem a Barca elsőségének örülnék jobban...
Ha ez az ára az újboli felemelkedésünknek, ám legyen, szépen csillog az az ezüstérem is.
Új csapat, új koncepció kell, hogy az elkövetkezendő pár évben is ott lehessünk az élvonalban (mind nemzetközi, mind hazai színtéren)...
Mérlegre kell tenni, mi a fontosabb, a jelen vagy inkább a jövő. Sajnos egyre pesszimistábban látom a dolgokat, és úgy érzem két dolog között kell választanunk...
1. Valahogy behúzzuk a bajnoki címet, marad Rijkaard, nincs vérfrissítés és pár év eredménytelenség következik, vagy
2. Elbukjuk az elsőséget, kirúgják Rijkaardot és egy új csapatépítés szemtanúi lehetünk.
Bizony Isten, kb először fordul elő velem, hogy nem a Barca elsőségének örülnék jobban...

Ha ez az ára az újboli felemelkedésünknek, ám legyen, szépen csillog az az ezüstérem is.
Új csapat, új koncepció kell, hogy az elkövetkezendő pár évben is ott lehessünk az élvonalban (mind nemzetközi, mind hazai színtéren)...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.04.16. 12:36:55-kor.
-
- Llegenda del Barça
szerintem nem érdemeltünk tegnap győzelmet.
örülök a 3 pontnak, örülök az ellenfelek betlizésének, de engem csak az nem hagy nyugodni, (ami szerintem Varga Tamást is) hogy jövőre nem nyúlnak bele a csapatba úgy, ahogy kellene.
a motiváció hiányát nem lehet csak úgy visszaszerezni. ez szvsz csak úgy mehet, ha
-vagy edzőt cserélünk
-vagy mélyen belenyúl a vezetőség a csapatba, ergo vérfrissítés.
jelen körülmények közt egyikre sem látok sok esélyt.
-állandóan hangoztatják a spórolást
-Rijkaard nem megfelelően kezeli a posztokat és a játékosokat.
-öltözőn belüli rossza hangulat a csapat húzóemberei között.
emellett mégegy kis adalék:
MU: 32 meccs, 78 pont
Inter: 31 meccs, 81 pont
Lyon: 30 meccs, 66 pont
Barça:30 meccs, 59 pont
nem tudom, hogy ezek után mi a fenében bíztok ennyire és miért féltek a változástól, de én inkább félek, mint megijedek és nem akarom azt átélni, mint amit 4-5 éve...
örülök a 3 pontnak, örülök az ellenfelek betlizésének, de engem csak az nem hagy nyugodni, (ami szerintem Varga Tamást is) hogy jövőre nem nyúlnak bele a csapatba úgy, ahogy kellene.
a motiváció hiányát nem lehet csak úgy visszaszerezni. ez szvsz csak úgy mehet, ha
-vagy edzőt cserélünk
-vagy mélyen belenyúl a vezetőség a csapatba, ergo vérfrissítés.
jelen körülmények közt egyikre sem látok sok esélyt.
-állandóan hangoztatják a spórolást
-Rijkaard nem megfelelően kezeli a posztokat és a játékosokat.
-öltözőn belüli rossza hangulat a csapat húzóemberei között.
emellett mégegy kis adalék:
MU: 32 meccs, 78 pont
Inter: 31 meccs, 81 pont
Lyon: 30 meccs, 66 pont
Barça:30 meccs, 59 pont
nem tudom, hogy ezek után mi a fenében bíztok ennyire és miért féltek a változástól, de én inkább félek, mint megijedek és nem akarom azt átélni, mint amit 4-5 éve...
- Pedro
- Jugador d'estrella
Hát azért az "ez a csapat kiégett" mondat kicsit erős. De ha számtalan tényező közé a visszafordíthatatlan kiégést, fásultságot is bele kívánjuk venni, hát akkor vegyük csak sorjába:
Védelem (védelmükre;) legyen mondva, nem feltétlen nekik kell szabniuk a csapat játékát!!!): Bizony, a szélsőivédőnk már nem sok mindent tudnak hozzátenni a játékhoz: Gio, Belletti, Oleguer, Sylvinho - padra még csak-csak elmennek, de kezdőcsapatba már nem igazán valók, talán Zambiban még bízhatunk. Marquez: nála teljesen észrevehető az elszürkülés, a teljesítménye a felére esett vissza. Azonban Puyol sosem fásult, az ő posztján nem kell újítani, még ha többet is hibázik (társak nélkül nehéz), ahogy Thuram is inkább bevállt, mint nem, szó se róla, 35 évesen azért necces lesz kezdő középső védőnek.
Középpálya: Fásultság, kiégés - Edmilsonnál abszolut észrevehető, Motta pedig nem kezdőcsapatba való, soha nem is voltak meg hozzá a kellő kvalitásai. A mai futballban ez az egyik legfontosabb poszt, igazi harcos, kemény, labdaszerző és egyben játékintelligens playák kellenének ide, ami nincs meg nálunk, így pedig csoda, hogy még mindig versenyben vagyunk.
Xavi-Iniesta-Deco - Na, ők lennének a mi fazonszabóink, Xavi a tökéletes középpályás, még ha hajlamos is néha elszürkülni, ám hogy kiégett volna, és motiválatlan lenne: Puyolhoz hasonlóan benne is Barca-szív dobog. Iniesta 22évesen a Barca következő nagy ikonja lesz, nem leváltandó. Ebben az évben többször is bizonyította, milyen kreatív is vele a kpályánk. Edmilson, a szélsővédőink és Marquez mellett viszont Deco az, akin jól láthatóan látszik az elégedettség, ill. a teljesítményromlás. Elvileg ő a játékmester, amely a vkp-poszt mellett ugyancsak a legfajsúlyosabb. Na most nekünk egyik poszt sem stimmel, de nagyon nem.
Támadók: a Tridente - Eto'o sokáig volt sérült, még félti a lábát, de most őszintén: nála jobbat leigazolni? s kit? Kell ide. Messi: C. Ron mellett a köv. 10 év egyik legnagyobb labdarugója lehet-lesz (feltéve, ha a Barcánál sikerül új erőre kapni), érinthetetlen. R10 - háát, istenadta tehetség, nélküle kevesebbek vagyunk, azonban ő rajta is látszik a fásultság, de mocskos módon. Ha már nem érez itt kihívást, el kell engedni. Azonban csakis egy embert tudok elképzelni a helyére, de ez most nem az "álmok színháza."
szóval biza súlyos változtatásokra van szükség: Szélsővédők, ha Marquez nem javul, akkor egy középső védő is (bár sztem itt nem lesz váltás), VKP és bizony egy kreatív arc a középpályára, vérfrissítés gyanánt. Be kell vállalni!!!
Ja, és persze minőségibb cserepad is kéne (Ezq, Giuly helyére főleg)
(Kapusposzttal semmi gond, még ha bakizik is egy kettőt Valdes. Nem rajta múlik... sőt, számos meccset mentett már meg nekünk az idén.)
Egy kicsit hosszúra nyúltam, nem feltétlen kell egyetérteni, hiszen erre jó ez a fórum
Védelem (védelmükre;) legyen mondva, nem feltétlen nekik kell szabniuk a csapat játékát!!!): Bizony, a szélsőivédőnk már nem sok mindent tudnak hozzátenni a játékhoz: Gio, Belletti, Oleguer, Sylvinho - padra még csak-csak elmennek, de kezdőcsapatba már nem igazán valók, talán Zambiban még bízhatunk. Marquez: nála teljesen észrevehető az elszürkülés, a teljesítménye a felére esett vissza. Azonban Puyol sosem fásult, az ő posztján nem kell újítani, még ha többet is hibázik (társak nélkül nehéz), ahogy Thuram is inkább bevállt, mint nem, szó se róla, 35 évesen azért necces lesz kezdő középső védőnek.
Középpálya: Fásultság, kiégés - Edmilsonnál abszolut észrevehető, Motta pedig nem kezdőcsapatba való, soha nem is voltak meg hozzá a kellő kvalitásai. A mai futballban ez az egyik legfontosabb poszt, igazi harcos, kemény, labdaszerző és egyben játékintelligens playák kellenének ide, ami nincs meg nálunk, így pedig csoda, hogy még mindig versenyben vagyunk.
Xavi-Iniesta-Deco - Na, ők lennének a mi fazonszabóink, Xavi a tökéletes középpályás, még ha hajlamos is néha elszürkülni, ám hogy kiégett volna, és motiválatlan lenne: Puyolhoz hasonlóan benne is Barca-szív dobog. Iniesta 22évesen a Barca következő nagy ikonja lesz, nem leváltandó. Ebben az évben többször is bizonyította, milyen kreatív is vele a kpályánk. Edmilson, a szélsővédőink és Marquez mellett viszont Deco az, akin jól láthatóan látszik az elégedettség, ill. a teljesítményromlás. Elvileg ő a játékmester, amely a vkp-poszt mellett ugyancsak a legfajsúlyosabb. Na most nekünk egyik poszt sem stimmel, de nagyon nem.
Támadók: a Tridente - Eto'o sokáig volt sérült, még félti a lábát, de most őszintén: nála jobbat leigazolni? s kit? Kell ide. Messi: C. Ron mellett a köv. 10 év egyik legnagyobb labdarugója lehet-lesz (feltéve, ha a Barcánál sikerül új erőre kapni), érinthetetlen. R10 - háát, istenadta tehetség, nélküle kevesebbek vagyunk, azonban ő rajta is látszik a fásultság, de mocskos módon. Ha már nem érez itt kihívást, el kell engedni. Azonban csakis egy embert tudok elképzelni a helyére, de ez most nem az "álmok színháza."

szóval biza súlyos változtatásokra van szükség: Szélsővédők, ha Marquez nem javul, akkor egy középső védő is (bár sztem itt nem lesz váltás), VKP és bizony egy kreatív arc a középpályára, vérfrissítés gyanánt. Be kell vállalni!!!
Ja, és persze minőségibb cserepad is kéne (Ezq, Giuly helyére főleg)
(Kapusposzttal semmi gond, még ha bakizik is egy kettőt Valdes. Nem rajta múlik... sőt, számos meccset mentett már meg nekünk az idén.)
Egy kicsit hosszúra nyúltam, nem feltétlen kell egyetérteni, hiszen erre jó ez a fórum

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Subinho
- Director del Fútbol
tökéletesen igazad van!!! ez a csapat már kiégett! nincs meg bennük az a tűz, mint az utóbbi 2-3 évben! komoly vérfrissítés kell!!! nézzétek meg a [auto_cenzúra] titulált ronaldot, amióta ott hagyta a szenvedő realt újra jó formában, akarattal játszik!!! ide is hozni kéne pár embert, aki még AKAR!!! az ittenieknek legyen min elgondolkodniuk...mondjuk a padon... mert bármekkora játékos is valaki, ha csak ácsorog semmivel sem megyünk vele többre, mint egy másodosztályú játékossal! ácsorogni az is tud!!! nagyon csalódott vagyok a csapat játékában, mert amikor pár éve nem ment a játék és nem jöttek a címek, legalább hajtottak a srácok és lehetett izgulni, hogy talán lesz valami!!! emlékezzetek a radomir antic féle barcára! nem volt jó csapat, talán csak 6. lett, de végig darálták a 90 percet, pl. a juve elleni bl meccsen, ahol a lefújás előtt kaptunk egy zalayeta kontra gólt... most meg: gögunalom, az akarat teljes hiánya, unatkozó, ácsorgó, kényelmesen passzolgató emberek, akiknek a teljes tanácstalanság és unalom az arcukon!!! nem ezért nézünk barca meccseket és nem ezért szeretjük a barcát!!! nem a címek érdekelnek, hanem a mutatott játék!!! annak idején hatalmas akarattal mennyire tudtunk örülni a 4. helynek, amikor a valencia ellen győzött a csapat!!! most csak egyetlen dolognak köszönhetjük, hogy ezzel a lelketlen játékkal első a csapat: a többiek szerencsétlenkedésének!!! hányszor botlott már a sevilla/real/valencia hármas, amikor tudták, ha győznek, előzhetnek??? sokszor!!! már mindhárman leelőzhettek volna, nem is egyszer!!! a mostani fordulóban, akár a real és a sevilla is!!! miért nem történt meg eddig??? fortuna??? a többiek bénázása??? nem tudom!!! de nem lesz mindíg ekkora mázlink!!! mutatott játék nélkül nem érdemli meg egyik csapat sem a liga elsőséget!!!!! a Barca sem!!!!
-
- Director del Fútbol
Hát, ez a meccs erősen idegtépő volt
Tényleg bűn rosszul játszottunk, de megnyugodhattunk volna hamarabb is, ha Xavi pazar kiugratása után Moyá nem védi hatalmas bravúrral Saviola lövését... Ha már Saviola: nagyon boldog voltam, hogy végre újra játszott, és meg is hálálta a bizalmat! A gól az övé lett volna, ha Navarro (akit addigra már rég ki kellett volna állítani) nem rántja le, a sors szeszélye folytán aztán pont a védő segítette be a labdát a gólvonalon túlra
De, még ha nem is a Nyúlnak írták, azért ezt a gólt mindenki, aki látta a meccset, neki adja! Nem tudom, hallottátok-e, de mikor elindult melegíteni, beszűrődött egy ének, ami őt éltette, és eddig még nem hallottam. Mondjuk az egész stadionos Saviola-éltetést már régen nem hallottam...
rijkaard cseréinek nagyon örültem, az első kettő tökéletes volt! Ha így is bele tud nyúlni a meccsbe, miért csinál máskor olyan hülyeségeket??? Belletti becserélésénél húzgáltam a szám, én nem vittem volna le Zambrottát, de Belletti is jól játszott. Mondjuk, ha nem megy be, akkor nem is sérült volna meg (egyelőre), hogy kiessen 1 hónapra (megint).

Tényleg bűn rosszul játszottunk, de megnyugodhattunk volna hamarabb is, ha Xavi pazar kiugratása után Moyá nem védi hatalmas bravúrral Saviola lövését... Ha már Saviola: nagyon boldog voltam, hogy végre újra játszott, és meg is hálálta a bizalmat! A gól az övé lett volna, ha Navarro (akit addigra már rég ki kellett volna állítani) nem rántja le, a sors szeszélye folytán aztán pont a védő segítette be a labdát a gólvonalon túlra

rijkaard cseréinek nagyon örültem, az első kettő tökéletes volt! Ha így is bele tud nyúlni a meccsbe, miért csinál máskor olyan hülyeségeket??? Belletti becserélésénél húzgáltam a szám, én nem vittem volna le Zambrottát, de Belletti is jól játszott. Mondjuk, ha nem megy be, akkor nem is sérült volna meg (egyelőre), hogy kiessen 1 hónapra (megint).
-
- Entrenador del Barça
Azt vegyük észre, hogy kifujt a csapat nem lehet feléleszteni, bár a cimvédésben bizom. Ezek után ne irja senki, hogy majd a következő meccsen jobbak leszünk mert folyamatosan gyengék vagyunk. Tegnap sirni lehetett. És mi az hogy hajtottak - igen a vége felé megnyomták - de miért kell a végéig várni? Nincsen akarat ez borzasztó.Csak vérfrissités vállhat be. Szerintem mehet: Oleger, Thuram, Gio, Belletti, Edmi, Motta,
Saviola, Ezku, Gudy, Gyula de meggondolnám Zambi, Deco, ügyét is.
A többivel akit nem emlitettem ideértve akár Ronnit, Etoo-t le kell ülni és ha itt nem tetszik nekik jó pénzt lehet kapni értük. Álldogálni én is tudok.
A pesszimizmust kár felróni, mi ad okot a nagy bizakodásra, hiszen az egész bajnokság egy szenvedés, csoda hogy elsők vagyunk.
Saviola, Ezku, Gudy, Gyula de meggondolnám Zambi, Deco, ügyét is.
A többivel akit nem emlitettem ideértve akár Ronnit, Etoo-t le kell ülni és ha itt nem tetszik nekik jó pénzt lehet kapni értük. Álldogálni én is tudok.
A pesszimizmust kár felróni, mi ad okot a nagy bizakodásra, hiszen az egész bajnokság egy szenvedés, csoda hogy elsők vagyunk.
Fecó
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Értem, h mit akarsz mondani, de nagyon eltúloztad ezt a mondatot.Szerintem ha majd te fizetsz nekik euro milliókat, akkor várhatsz el valamit.
Addig maximum szurkolhatsz, és reménykedhetsz, nem ?
Egyébként tényleg te vagy a legpesszimistább a fórumon. Elég lehangoló ilyeneket olvasni.
A szurkoló nemcsak reménykedhet, hanem el is várhat bizonyos dolgokat, még akkoris ha nem én fizetem őket. Szerintem. Engem pedig az idei szezonban sokszor látott teljesítmény hangol le.
De egy "ugye megmondtuk"-ra számíthatsz év végén...

Legyen igazad! Bár fogadni nem mernék rá!
- Andris
- Adminisztrátor
Ezt már borítékolhatjuk, pláne h a Sevilla emberhátrányban van...Zozzy 5 írta:Valencia-Sevilla : 2-0, 85. perc!!!!
Jól sikerült ez a hétvége...

Most má' megyek, komolyabb értékelést majd holnap kapnak a játékosok egyenként...
Jó éjt mindenkinek!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Charlie
- Öreg Harcos
Ez az év ilyen, döcögős. Sajna. Tavaly olyan tempót diktáltunk, hogy nem is csodálom, hogy picikét elfáradtak a srácok, főleg úgy, hogy alapozni se volt idő.
2 kupát bezsebelnénk idén, akkor nem lehetnénk még a legboldogobbak, de méltó zárása lehetne ennek a nem jól sikerült idénynek.
Jövőre, új emberekkel, pihentebben remélhetőleg, egy más Barca fog minket szórakoztatni.
Visca el Barca y Visca el Catalunya
C.
2 kupát bezsebelnénk idén, akkor nem lehetnénk még a legboldogobbak, de méltó zárása lehetne ennek a nem jól sikerült idénynek.
Jövőre, új emberekkel, pihentebben remélhetőleg, egy más Barca fog minket szórakoztatni.
Visca el Barca y Visca el Catalunya

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Llegenda del Barça
Ebben is van vmilionelmessi19 írta:Szerintem ha majd te fizetsz nekik euro milliókat, akkor várhatsz el valamit.varga tamás írta:Elvárom, hogy a sztárok a milliókért kiszolgáljanak engemet a tévé előtt, és a nézőket a helyszínen. Elvárom, hogy Rijkaard vegye már észre, hogy a Gyula egy nagy nulla, és csak azért ne küldje Messit a baloldalra, mert a franciának helyet akar szorítani.

- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem ha majd te fizetsz nekik euro milliókat, akkor várhatsz el valamit.varga tamás írta:Elvárom, hogy a sztárok a milliókért kiszolgáljanak engemet a tévé előtt, és a nézőket a helyszínen. Elvárom, hogy Rijkaard vegye már észre, hogy a Gyula egy nagy nulla, és csak azért ne küldje Messit a baloldalra, mert a franciának helyet akar szorítani.

Értem, h mit akarsz mondani, de nagyon eltúloztad ezt a mondatot.
Egyébként tényleg te vagy a legpesszimistább a fórumon. Elég lehangoló ilyeneket olvasni. Egyébként meg bőven elég lesz a bajnoki címhez, ha így hajtanak a fiúk, és kiegészülünk R10-el. Pláne ha nem lesz minden meccse ilyen vacak Messinek és Zambrottának...

És még vmi: Ha neked jó ez a hozzáállás, hát tőlem...

De egy "ugye megmondtuk"-ra számíthatsz év végén...

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.04.15. 22:40:57-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Varga Tamás!
Igen, ez a játék kevés lesz a Getafe ellen. Viszont ilyenket írsz, hogy azért a pénzért amit kapnak szolgáljanak ki téged. Hát...Amikor aláírták a szerződést akkor nem azt írták alá, hogy minden meccsen a Joga kameráknak fognak tudni játszani. Ők is emberek, nem robotok. Az utóbbi 2 évben nagyon nagyot játszottak, elfáradtak. Nyáron sem volt idejük pihenni mert Rijkaard az idegenvezető szerepben megmutatta nekik az Amerikát. Egyszóval: nem várhatsz tőlük minden meccsen szép játékost akármennyi pénzt is kapnak. A szép játék nem akkor jön ha akarjuk. Az csak úgy jön
Sztem ebben a szezonban már nem sok szép focival telített meccs lesz, de el kell fogadni. Ez most egy ilyen év, ez van.
Igen, ez a játék kevés lesz a Getafe ellen. Viszont ilyenket írsz, hogy azért a pénzért amit kapnak szolgáljanak ki téged. Hát...Amikor aláírták a szerződést akkor nem azt írták alá, hogy minden meccsen a Joga kameráknak fognak tudni játszani. Ők is emberek, nem robotok. Az utóbbi 2 évben nagyon nagyot játszottak, elfáradtak. Nyáron sem volt idejük pihenni mert Rijkaard az idegenvezető szerepben megmutatta nekik az Amerikát. Egyszóval: nem várhatsz tőlük minden meccsen szép játékost akármennyi pénzt is kapnak. A szép játék nem akkor jön ha akarjuk. Az csak úgy jön

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Charlie: köszönöm!
Ozsimiki: azt írod, hogy elégedett vagy, mert a fiúk küzdöttek, hajtottak és nyomtak. Már ne is ahargudj, de ez nekem kevés, mert ezek a dolgok a legalapvetőbbek. Az, h egy játékos hajt, az a minimum, az alapból elvárható kötelessége mindegyik játékosnak. A hajtás, a küzdés nem erény, hanem kutya-kötelesség.
Én, egyáltalán nem vagyok elégedett. Persze, megvan a 3 pont, a madriddal szemben újra 5 pont az előnyünk. Nem elsősorban az elmúlt évekről van szó, persze, elkényeztettek minket, ez nem vitás. De, nem várom el tőlük, hogy mindig ilyen színvonalon játsszanak. De azt igenis elvárom, hogy mai a real szintjére ne süllyedjenek le, hogy egy Mallorcát legalább 2-3 góllal küldjenek haza, akárhány emberrel védekezzenek is. Elvárom, hogy a sztárok a milliókért kiszolgáljanak engemet a tévé előtt, és a nézőket a helyszínen. Elvárom, hogy Rijkaard vegye már észre, hogy a Gyula egy nagy nulla, és csak azért ne küldje Messit a baloldalra, mert a franciának helyet akar szorítani. Ilyen kínszenvedős meccseket legutóbb van Gaal második regnálása idején láttam, az sem tetszett, ez sem tetszett. Az idei szezonban nem volt olyan időszak, hogy egymás után 2-3 meccsen jól, egyenletesen játszottunk volna, a játékunk pedig számtalan alkalommal hagyott kívánnivalót maga után. Ennél több kell, ez nem lesz elég a bajnoki címhez - szerintem. És, igen sokszor vagyok pesszimistább, mint optimista, de inkább realistának mondanám magamat.
Szerdán javulnunk kell, mert a Getafe keményebb dió lesz, ez a játék kevés lesz.
Ozsimiki: azt írod, hogy elégedett vagy, mert a fiúk küzdöttek, hajtottak és nyomtak. Már ne is ahargudj, de ez nekem kevés, mert ezek a dolgok a legalapvetőbbek. Az, h egy játékos hajt, az a minimum, az alapból elvárható kötelessége mindegyik játékosnak. A hajtás, a küzdés nem erény, hanem kutya-kötelesség.
Én, egyáltalán nem vagyok elégedett. Persze, megvan a 3 pont, a madriddal szemben újra 5 pont az előnyünk. Nem elsősorban az elmúlt évekről van szó, persze, elkényeztettek minket, ez nem vitás. De, nem várom el tőlük, hogy mindig ilyen színvonalon játsszanak. De azt igenis elvárom, hogy mai a real szintjére ne süllyedjenek le, hogy egy Mallorcát legalább 2-3 góllal küldjenek haza, akárhány emberrel védekezzenek is. Elvárom, hogy a sztárok a milliókért kiszolgáljanak engemet a tévé előtt, és a nézőket a helyszínen. Elvárom, hogy Rijkaard vegye már észre, hogy a Gyula egy nagy nulla, és csak azért ne küldje Messit a baloldalra, mert a franciának helyet akar szorítani. Ilyen kínszenvedős meccseket legutóbb van Gaal második regnálása idején láttam, az sem tetszett, ez sem tetszett. Az idei szezonban nem volt olyan időszak, hogy egymás után 2-3 meccsen jól, egyenletesen játszottunk volna, a játékunk pedig számtalan alkalommal hagyott kívánnivalót maga után. Ennél több kell, ez nem lesz elég a bajnoki címhez - szerintem. És, igen sokszor vagyok pesszimistább, mint optimista, de inkább realistának mondanám magamat.
Szerdán javulnunk kell, mert a Getafe keményebb dió lesz, ez a játék kevés lesz.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Látom kornyaszt Benneteket az általam ugyan nem látott meccs.
Sajnos néha nekem sem esnek jól egyes edzéseim a maraton felé
vezető úton, én is belepusztulok néha a kínlódásba, sokszor fáj is
ettől mindenem, de azért ha a versenyre kerül a sor, azért csak
megcsinálom!
Irgalmatlanul elfáradok, kiüresedem, nehezen épülök vissza, de
a végén csak elérem a célkaput, megiszom, megeszem, amit ilyenkor
"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", majd két hét múlva új makrociklus következik a következő
versenyig.
A fiúk ma ilyen fogvicsorogtatva érezhették magukat, de fogalmunk
nincs az igazságról.
Mellesleg páran csúnyán írtok a csapat tagjairól.
Megkérdem Tőletek, hogy hogy álltok a feltétlen szeretet kérdésével?
Véleményem szerint ide olyan stílusban írjatok, mintha az érintett
ott lenne a szemetek előtt és hallana minden szót.
Talán megkérdezné egyikük-másikuk, hogy akkor most szurkolsz-e
neki, vagy gyűlölöd?
A CSAPAT most túlélőtúrán van, tavaly gálaműsort adott, egyszer fenn,
máskor lenn! Egy szó sem érheti a ház elejét! Ezt a fordulót is az élen
zárhatjuk, nincs veszve a Liga! Csigalom-nyugavér!
Nyugtat mindenkit Krojfotok.
Látom kornyaszt Benneteket az általam ugyan nem látott meccs.
Sajnos néha nekem sem esnek jól egyes edzéseim a maraton felé
vezető úton, én is belepusztulok néha a kínlódásba, sokszor fáj is
ettől mindenem, de azért ha a versenyre kerül a sor, azért csak
megcsinálom!
Irgalmatlanul elfáradok, kiüresedem, nehezen épülök vissza, de
a végén csak elérem a célkaput, megiszom, megeszem, amit ilyenkor
"Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", majd két hét múlva új makrociklus következik a következő
versenyig.
A fiúk ma ilyen fogvicsorogtatva érezhették magukat, de fogalmunk
nincs az igazságról.
Mellesleg páran csúnyán írtok a csapat tagjairól.
Megkérdem Tőletek, hogy hogy álltok a feltétlen szeretet kérdésével?
Véleményem szerint ide olyan stílusban írjatok, mintha az érintett
ott lenne a szemetek előtt és hallana minden szót.
Talán megkérdezné egyikük-másikuk, hogy akkor most szurkolsz-e
neki, vagy gyűlölöd?
A CSAPAT most túlélőtúrán van, tavaly gálaműsort adott, egyszer fenn,
máskor lenn! Egy szó sem érheti a ház elejét! Ezt a fordulót is az élen
zárhatjuk, nincs veszve a Liga! Csigalom-nyugavér!
Nyugtat mindenkit Krojfotok.
-
- Llegenda del Barça
Huhh, 1-0!!! A gólnál mint egy őrült törtem ki
A meccsről:
Ez megint egy olyan meccs volt ahol az ellenfél 11 emberrel védekezett és nekünk ezt kellett áttörni. Nem ment most pár emberkének, mint pl Eto'onak de mindenki küzdött! Űzték, hajtották az ellenfelet a végéig aminek meg is lett az eredménye. Én nem elsősorban a jó formát, a szép játékost hiányoltam hanem ezt az utóbbi meccseken. De most bizonyítottak a fiúk. Gondolok itt Deco-tól kezdve Marquezig. Akik eddig lazáskodtak azok most kitették a szivüket a pályára!!! És ez nagyon fontos! Ilyet várok a jövőben is és előbb utóbb meglesz a szép játék is.
A másik fontos dolog: Rijkaard. Nagyon kellemesen csalódtam ma benne. Minden cseréje bejött és végre mert vmi nagyot húzni. Neki is nagyon örülök. Remélem mostantól az ő fejében is helyre állnak a dolgok.
nem akarok semmit sem elkiabálni de szerintem ez egy nagyon fontos este volt a bajnokságban ahol jelesre vizsgázott a csapat. Bizakodjunk...

Ez megint egy olyan meccs volt ahol az ellenfél 11 emberrel védekezett és nekünk ezt kellett áttörni. Nem ment most pár emberkének, mint pl Eto'onak de mindenki küzdött! Űzték, hajtották az ellenfelet a végéig aminek meg is lett az eredménye. Én nem elsősorban a jó formát, a szép játékost hiányoltam hanem ezt az utóbbi meccseken. De most bizonyítottak a fiúk. Gondolok itt Deco-tól kezdve Marquezig. Akik eddig lazáskodtak azok most kitették a szivüket a pályára!!! És ez nagyon fontos! Ilyet várok a jövőben is és előbb utóbb meglesz a szép játék is.
A másik fontos dolog: Rijkaard. Nagyon kellemesen csalódtam ma benne. Minden cseréje bejött és végre mert vmi nagyot húzni. Neki is nagyon örülök. Remélem mostantól az ő fejében is helyre állnak a dolgok.
nem akarok semmit sem elkiabálni de szerintem ez egy nagyon fontos este volt a bajnokságban ahol jelesre vizsgázott a csapat. Bizakodjunk...

- Andris
- Adminisztrátor
Reméljük, hogy meccs után jön az a híres új keletű szigor, és levonják vele kapcsolatban a tanulságokat...Game90 írta:Csak ezt nem a 2. félidőben kell észrevenniozsimiki írta:Dehogynem2.félidőre Ő is észrevette

Még jó, h második félidőnek viszonylag az elején lecserélte...

- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ez egy dolog,de nem csak akkor kell dicsérni a csapatot,ha gyönyörű játékkal győz! Akkor könnyű a jót meglátni!Game90 írta:Csak az a baj, hogy az utóbbi évek teljkesítménye miatt hozzávagyunk szokva a gyönyörű játékhoz. Amit sajnos ebben az évben nem sokszor láttunk. De természetesen a 3 pont a lényeg.ozsimiki írta: Főleg Varga Tamásnak! Neki miért nem elég,hogy egy rossz formában lévő BARCA,küzd,hajt az utolsó percig,szívvel játszik,és végül győz? Mi a legfontosabb? Az,hogy tegyük a pályára a szívünket! És ezt megcsinálták,meg is lett az eredménye!
Most is észre kellene venni a pozítiv dolgokat! Nem az egész szezonról beszélek,hanem a mostani meccsről! Nekem nagy Boldogság volt látni így küzdeni a srácokat,és úgymond végig menni előre lehajtott fejjel!
FORZA BARCAAAAAAAAAAAAAAA

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem véletlenül van ott az a bizonyos smyle....Game90 írta:Csak ezt nem a 2. félidőben kell észrevenniozsimiki írta:Dehogynem2.félidőre Ő is észrevette

-
- aka Game90
Csak ezt nem a 2. félidőben kell észrevenniozsimiki írta:Dehogynem2.félidőre Ő is észrevette

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
Csak az a baj, hogy az utóbbi évek teljkesítménye miatt hozzávagyunk szokva a gyönyörű játékhoz. Amit sajnos ebben az évben nem sokszor láttunk. De természetesen a 3 pont a lényeg.ozsimiki írta: Főleg Varga Tamásnak! Neki miért nem elég,hogy egy rossz formában lévő BARCA,küzd,hajt az utolsó percig,szívvel játszik,és végül győz? Mi a legfontosabb? Az,hogy tegyük a pályára a szívünket! És ezt megcsinálták,meg is lett az eredménye!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- ozsimiki
- Adminisztrátor
DehogynemGame90 írta:Frank nem veszi észre, hogy Giuly írtó gyenge? És miatta játszik Messi a balon. Remélem a kupában Giuly csak a padon lesz

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én is ezt hajtogatom!!!Enrique írta:Ez meg a másik, nagyon fontos dolog. Itt az eredménye annak, ha valaki igazán akarja a győzelmet. Ezért 5-öst érdemelnek a fiúk.lionelmessi19 írta: De amit már rég hiányolok, hogy az emberek nagyrészének ha nem is ment, tényelg futottak, nyomták, harcoltak. Ha a játékért nem, ezért megérdemlik a 3 pontot.![]()
Főleg Varga Tamásnak! Neki miért nem elég,hogy egy rossz formában lévő BARCA,küzd,hajt az utolsó percig,szívvel játszik,és végül győz? Mi a legfontosabb? Az,hogy tegyük a pályára a szívünket! És ezt megcsinálták,meg is lett az eredménye!