Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
F*sza kis ötlet ez.palesz77 írta:Nagyon ottvan a toppon... Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni egy mestert, hogy valaki csinálna nekem egy ilyen témájú siget - mint a fölöttem levő - a mostani szereplőkkel - Thiago,Jonathan,Xavi és Ini -, csak ha lehet mindenkin idei hazai mez legyen... Ha nem találtok róluk képet én szívesen keresek itt a fotóalbumokban, csak jelezzétek légyszi.MichaaBee írta:
Vélemények![]()
Ha vállaljátok annyi kérésem lenne, hogy Thiago és Jonathan az egyik, Xavi és Ini meg a másik oldalon legyenek, középen meg valami félig beolvasztott Barca címer ha lehet. És színvilágban is ilyet kérnék... Előre is kösz.
Nagyon ottvan a toppon... Ezzel kapcsolatban szeretnék kérni egy mestert, hogy valaki csinálna nekem egy ilyen témájú siget - mint a fölöttem levő - a mostani szereplőkkel - Thiago,Jonathan,Xavi és Ini -, csak ha lehet mindenkin idei hazai mez legyen... Ha nem találtok róluk képet én szívesen keresek itt a fotóalbumokban, csak jelezzétek légyszi.MichaaBee írta:
Vélemények![]()
jóh lesz úgyisHouse írta:Az jó, ha éppen rooney átdöfi cr szívét egy szuronnyal, aminek a végén egy mu címer van?katalunya írta:UltraMetálKirályCsászár sig mesterek! Egy olyan siget kérnék:
-Messi,Xavi,Ini egyik oldalon és így kivilágosítva
-A másikon Cr.9 és Rooney(az mind1 h hogyan)
Előre is köszi
ui: 1400-adik hsz
Hát igen, ezt én is bánom, de nem találtam róluk normális képet idei mezben, ami mutatott is volna ezen a képen.fcbarca0827 írta:...
Azanyám...
![]()
Azt hiszem, elég egyértelmű, hogy milyen lett.
Kár, hogy Piqué és Busquets nem idei mezben van.
MichaaBee írta:
Vélemények![]()
Az jó, ha éppen rooney átdöfi cr szívét egy szuronnyal, aminek a végén egy mu címer van?katalunya írta:UltraMetálKirályCsászár sig mesterek! Egy olyan siget kérnék:
-Messi,Xavi,Ini egyik oldalon és így kivilágosítva
-A másikon Cr.9 és Rooney(az mind1 h hogyan)
Előre is köszi