Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban tévedtem, és egy játékos köpte le (álítólag). Ettől én még tudok olvasni, csak a cikk olvasása, és a beírásom között eltel idő alatt rosszul memorizáltam az olvasottakat...BlackPriest írta:nem a szurkolók, legalább tudnál olvasni
Azért attól még messze vagyunkEnrique írta:Különben meg lassan át kéne nevezni a topicot Madridista topicra...![]()
![]()
Itt még én is elég messze vagyok... Bár akiket ugy gondoltam h jófejek, azoknak megvan az msn-je és mind a mai napig sokat beszélünk...Swineherd írta:Hát köszColin írta:De azé rendes kölök ŐA rendestől azért itt még gondolom nagyon messze vagyok
![]()
![]()
És leszek is
Ugyan ugyan... blancok nem szidják 1mást... Csak épp máshogy értékeljük ezt a meccset... De azé rendes kölök ŐEnrique írta:Jól elvitatkoztok, azt nézem...![]()
Sztem sem kell ilyen nagy dobra verni ezt a vereséget, majd ha a valencia ellen, netán ellünk nem fog menni, na majd ott kell keseregni.
Tudom mire gondolsz ezzel a nagykövetesdivelColin írta:Tudod mit? Elhiszem. Tetszenek az érveid, meggyőző vagy... lehetsz az al-nagykövet a madridista - eurobarcán. Vállalod?Swineherd írta: Lehet, hogy neked furának tűnik, ahogyan kezelem, én is rohadtul örültem volna egy győzelemnek szép játékkal. Viszont nem fogom magam nyakon szúrni, mert ismerem a körülményeket.
Hidd el, nálam több üvegpoharat nem nagyon vágott oda még madridista, amikor vmi balul sült el!
Tudod mit? Elhiszem. Tetszenek az érveid, meggyőző vagy... lehetsz az al-nagykövet a madridista - eurobarcán. Vállalod?Swineherd írta: Lehet, hogy neked furának tűnik, ahogyan kezelem, én is rohadtul örültem volna egy győzelemnek szép játékkal. Viszont nem fogom magam nyakon szúrni, mert ismerem a körülményeket.
Hidd el, nálam több üvegpoharat nem nagyon vágott oda még madridista, amikor vmi balul sült el!
Lehet, hogy neked furának tűnik, ahogyan kezelem, én is rohadtul örültem volna egy győzelemnek, szép játékkal. Viszont nem fogom magam nyakon szúrni, mert ismerem a körülményeket.Colin írta:Az 1 doloh h nem lepőrsz meg rajta. De hogymondjam... olyan furán kezeled... mintha ez teljesen természetes lett volna! De a 2. érved nagyon jó volt, nemtudom megcáfolni, grat
Az 1 doloh h nem lepőrsz meg rajta. De hogymondjam... olyan furán kezeled... mintha ez teljesen természetes lett volna! De a 2. érved nagyon jó volt, nemtudom megcáfolni, gratSwineherd írta:Az első: nem elvileg vagyok realos.Colin írta: Az 1 dolog h nem viszed tulzásba a szomorkodást... de amit te csinálsz.. Mintha nem is realos lennél... ha nemtudnám h elvileg realos vagy, rád se ismernék!
A második: 2 nap pihenők, repülőutak stb. után, edzés nélkül, úgy, hogy még átállni is alig volt idejük én nem lepődtem meg ezen a vereségen!
Na érted már
Az első: nem elvileg vagyok realos.Colin írta: Az 1 dolog h nem viszed tulzásba a szomorkodást... de amit te csinálsz.. Mintha nem is realos lennél... ha nemtudnám h elvileg realos vagy, rád se ismernék!
Az 1 dolog h nem viszed tulzásba a szomorkodást... de amit te csinálsz.. Mintha nem is realos lennél... ha nemtudnám h elvileg realos vagy, rád se ismernék!Swineherd írta:Én csupán a helyén kezelem a dolgot, ennyi....Colin írta:Swineherd, te viszont nem olyannak tünsz mint akit nagyon zavar ez a zakó
Le is köpném, ha komolyan gondolnámColin írta:Swineherd, miért jöttél te ide? Köztudott h az eurobarca vonzerejének csak én tudok ellenállni... látod.. nézz magadra... mivé lettél... 1 féléve 1 ilyen után leköpted volna magadSwineherd írta:Sőt a kudarc nem kifejezés! Nem értem, hogyan mernek ezután kimenni egyáltalán a pályára
![]()
![]()
![]()