deffent írta:Attól tartok akkor lesz valakinek elektronikus sorsolás, ha bepötyögi a meccseinket.
Tegnap voltam megnézni a tabellát és az elmúlt egy hétben nem volt képes senki kirakni a frissített tabellát. 0 meccsel 0 ponttal a középmezőnyben állunk.
Hát ezen ne lepődj meg! Ez a hely arról híres, hogy általában jó fejek a szervezők, a bírók normálisak, a pályák nagyon rendben vannak, és olcsó is…
…de nem arról, hogy elég precízek lennének ilyen téren! Sajnos elég linkek, ami talán egy ekkora vállalkozásnál (több pálya, több bajnokság, és több száz csapat!!!) talán érthető is, persze bizonyos határokon belül!!! Tapasztalataim szerint nehezen indul be mindig a tabellák frissítése, de aztán a bajnokságok közepe-vége felé már elég frissek lesznek!?… E-mail-en szinte lehetetlen tőlük bármit is kérni, telefonon is elég linkek… ez van! De jó a hely!
Én pl.: már tiszta ideg voltam, mert a múlt héten szombaton játszottuk az első meccsünket ott, és csütörtökön még semmit sem tudtam az egészről!!! És nekem mint csk-nak ez elég kínos volt a csapatommal szemben, de hát hiába kerestem őket 100-szor… 101-szerre csak kibökték, hogy az előző szezon bajnok csapatával nyitunk! J Jó mi?!… Ki is kaptunk, bár mentségünkre legyen mondva, hogy nem volt cserénk a déli 12-kor rendezett meccsen (33 fok!!!), kiköptük a belünk is szinte…, és még így is eléggé megnehezítettük a címvédő sorsát!!! No sebaj, a legközelebbin már jobb lesz, ahogy MA IS!!!