Xavinho #26 írta:
Megmondom őszintén, h sajnos kinézem ezt Eto'o-ból!!! Könnyen előfordulhat, h már megegyezett valakivel a jövőt illetően. Nem értem mit akar a kameruni komolyan mondom!
Ha egy játékos minden áron távozni akar egy klubtól, akkor azt el kell engedni, különben megromlik a viszony a jövőben ergo ennek fordítva is így kéne lennie. Nem akarnak neki "12890" milliós fizetést adni és Pep sem szándékozik megtartani, és a klub hajlandó lenne eladni, akkor minek akar maradni????? Minek????
Ha valaki tudja, magyarázza már el nekem h mit akar! előre is köszi:)
A kiemelt rész kerek egy esztendeje is pont ugyanígy igaz volt (na jó,annyi különbséggel,h nem volt aktuális még a hosszabbítás.De már akkor szóba került asszem,és finoman jelezve lett felé,h ne várjon majd túl sokat.Mármint lóvéban

) és végül megbántuk,h maradt

Sztem NEM
Akkor nem volt gond,h miért is hessegeti el a kérőket (azt a nem sokat

) a nagy fizuigényével?Egy ideig akkor sem tudtuk,h mire megy ki a játéka,de aztán miután megmaradt a keretben és elkezdődött az idény,rögtön kiderült.

Nem emlékszem,h valaki is megkérdezte volna akkor,h MINEK AKART MARADNI?
Szal egyenlőre még nem kellene ennyire elhajtani,mint ahogy páran megnyilvánulnak róla.
Azért annyit hozzáteszek,h természetesen nem látok bele a fejébe,így nemtom mit akarhat.Összeesküvés elméleteket persze lehet gyártani,ahogy látom már mennek is
De egyelőre mindenki találgat.Azt sem tudjuk,mennyit kér.Azt sem,h mennyit ajánl a klub.Azt sem,h Pep miért akarja ennyire elküldeni,HA UGYAN EL AKARJA (főleg,h pölö Laporta állítólag megtartaná - pedig Ő fizet
Igaz,mondani meg sokmindent lehet
).Azt meg pláne,h Samu milyen koncepció szerint alakítja/alakítaná a sorsát.Így meg nehéz igazából érdemben megnyilvánulni a bugiról.Csak érzések,szubjektív gondolatok alapján véleményezhet az ember,nem konkrétumok által.
TZS írta:miihii írta:
Csininek meg annyit,h Zsirkov a cselszkijé

Jó lesz ide Filipe, nem kell Zsirkov.
De ő még nem a Chelseaé, nem?

Jah,sorry!
Én úgy tudtam,h már le van vajazva
barca99 írta:Barcaforever írta:
K9 V7 M10?

Nemrossz kis banda állhat össze később.

Én egy R7-nek jobban örülnék Ribéry személyében...
ÉN IS,ÉN IS!!!
De még mennyire