Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen csak most!meg is mondom miért!nekem nagyon szimpatikus ez a Robinho gyerek elismerem jó meg minden de valahogy nem jön be!Colin írta:Csak most? Áhh, én nem foglalkozom vele... valószinüleg ugyis eljön... ha meg nem akkor kösse fel magát a Santos elnöke h megszegi az ígéretétMaxi írta:Na most megint az van, hogy ki kell robinhoért fizetni az 50 misit dollárban!
kezdem télleg sajnálni szegény gyereket!![]()
![]()
Csak most? Áhh, én nem foglalkozom vele... valószinüleg ugyis eljön... ha meg nem akkor kösse fel magát a Santos elnöke h megszegi az ígéretétMaxi írta:Na most megint az van, hogy ki kell robinhoért fizetni az 50 misit dollárban!
kezdem télleg sajnálni szegény gyereket!
Nem értem szegény Robinho miért akar pont oda szerződnikralo írta:Megint miről szól az idei nyár? Hát hogy a real mennyi pénzt dob ki új játékosokra! Csak vhogy olyan sokan nem akarnak már Realba igazolni csakúgy mint a chelseahez!
Akkor még igen.....de mostmár nem akkor játékos, mint volt.BlackPriest írta:
régi barkás videók...na igen akkor jól tolta, csoda, hogy visszatudott térni és játszani /sérülés/
Taibi írta:Aha, lehet látni. Akkor amikor a régi Barcás videókat nézem. Akkor lehet látni. De ha megnézek egy mostani reál meccset, akkor csak 5 métereket lehet tőle látni......, aztán már a seggén veszi a levegőt.BlackPriest írta: lehet őt látni, csak te vagy vak![]()
Aha, lehet látni. Akkor amikor a régi Barcás videókat nézem. Akkor lehet látni. De ha megnézek egy mostani reál meccset, akkor csak 5 métereket lehet tőle látni......, aztán már a seggén veszi a levegőt.BlackPriest írta: lehet őt látni, csak te vagy vak![]()
lehet őt látni, csak te vagy vakTaibi írta:Ja, akkor azért nem fut mostanában, mert már "sztár"?BlackPriest írta:olyan lejárt lemez...höhö már csak rajtad tudok röhögni...legalább ha dagatt lenne de nem azZsolti írta:ronaldónál meg a sok zsíroskenyér....![]()
Vagy miért nem látni tőle 50méteres sprinteket a labdával?
Ja, akkor azért nem fut mostanában, mert már "sztár"?BlackPriest írta:olyan lejárt lemez...höhö már csak rajtad tudok röhögni...legalább ha dagatt lenne de nem azZsolti írta:ronaldónál meg a sok zsíroskenyér....![]()
olyan lejárt lemez...höhö már csak rajtad tudok röhögni...legalább ha dagatt lenne de nem azZsolti írta:ronaldónál meg a sok zsíroskenyér....
majd én reagálokSwineherd írta: A hozzászólásodból ítélve teljesen reális elképzelésnek tartod ezen két focista megszerzését, mivel nem is arra reagáltál. Régebben ez nem volt jellemző.
én vigyáznék az ilyen elhamarkodott kijelentésekkel...Taibi írta:Ezt rossz helyre írtad!Swineherd írta: Szeretnéd, ha lenne esélyetek!
Még jön Luque, meg Ferdinand, aztán...........
Vagy nem a "humor" topicba akartad?
Ha Ferdinandot eladná az MU, akkor Glazert megölnék. Szóval ő nem fog onnan eljönni.
Luque pedig Barca fiú.......
Ezt rossz helyre írtad!Swineherd írta: Szeretnéd, ha lenne esélyetek!
Még jön Luque, meg Ferdinand, aztán...........
ígyis kevesek lennétek,de esélytelen,hogy leessenek nektek ezek.Swineherd írta:A hozzászólásodból ítélve teljesen reális elképzelésnek tartod ezen két focista megszerzését! Na ennek örülökZsolti írta: aztán biztos a második ehly,meg odaadjuk a kupát,hogy legyen vmi sikerélményetek is.
A hozzászólásodból ítélve teljesen reális elképzelésnek tartod ezen két focista megszerzését, mivel nem is arra reagáltál. Régebben ez nem volt jellemző.Zsolti írta: aztán biztos a második ehly,meg odaadjuk a kupát,hogy legyen vmi sikerélményetek is.
jóhogy,de ez ziccer volt!és hamár feldobtad,akko azt illik lecsapni!Swineherd írta:Zsolti írta:ronaldónál meg a sok zsíroskenyér....Ha most ezt kihagytad volna, akkor nem tudnál aludni, mi...