Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aztán biztos a második ehly,meg odaadjuk a kupát,hogy legyen vmi sikerélményetek is.Swineherd írta:Szeretnéd, ha lenne esélyetek!Zsolti írta:most mit veszekedtek???így már max lesz esélye a reálnak a második helyre!
Még jön Luque, meg Ferdinand, aztán...........
Ja, a sok koksz megtette a hatását Diego-nálTaibi írta: De Maradona és Romário csupa izom volt.
Maradona olyan volt, mint egy izomgolyó....
Robinho meg nem csak alacsony, hanem mellé 20kiló....
Taibi írta:De Maradona és Romário csupa izom volt.Boixos írta:nem kell ahhoz bengának lennie, h hülyét csináljon a hátvédekből, ezer példát fel lehetne hozni erre.
csak nálunk: nyúl, gili, romario stb. vagy csak h a lexarbbat említsem, maradona.
inkább kicsit kajakabbnak kell majd lennie, mert így lehet, h lazábban elsodorják a liftajtó hátvédek, már ha utolérik persze. sztem inkább erre gondoltak, akik a fazonját kritizálták (köztük én is).
Maradona olyan volt, mint egy izomgolyó....
Robinho meg nem csak alacsony, hanem mellé 20kiló....
De Maradona és Romário csupa izom volt.Boixos írta:nem kell ahhoz bengának lennie, h hülyét csináljon a hátvédekből, ezer példát fel lehetne hozni erre.
csak nálunk: nyúl, gili, romario stb. vagy csak h a lexarbbat említsem, maradona.
inkább kicsit kajakabbnak kell majd lennie, mert így lehet, h lazábban elsodorják a liftajtó hátvédek, már ha utolérik persze. sztem inkább erre gondoltak, akik a fazonját kritizálták (köztük én is).
végre valaki aki nem a madridot látja a srácbanBodi írta:Nemtom mi lesz már ebből,az igaz,hogy Robinho egyedül nem fogja megváltani a világot,de én akkor is nagyon nagy játékosnak tartom őt,és szerintem sokra fogja még vinni!
Kár,hogy pont a Realba megy....
A méretről csak annyit,hogy Giuly is elég jól keni,és Robinho nála is sokkal technikásabb!
Ordog írta:Robinho nem nagy szám sztem... Majd ha játszanak a Depor ellen, akkor Coloccini úgy fel fogja rúgni, ha sokat biciklicselezik ott körülötte, hogy pár hónapra le fog sérülni... Nem kívánom neki, de hozzá hasonló idegbeteg védők ólálkodnak szerte Európában:DDD És egy 160 centis embert, ugye még egy erősebb szél is megmozdítana, hát még Coloccini:DDDDDDDDD
EZ csak egy példa volt. Nem kívánom Robinhonak hogy sérüljön le, de elég nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogja "átficánkolni" az egész szezont a biciklicseleivel...))
Szerintem semmi gond, csak ne erőltesd, mert nem fognak érte megdícsérniRivaldinho írta:bocs swineherd h olyan voltam a madridistán csak hát kiakadtam attól a REALMADRID = AZ ÉLET nevű gyerektől
Raúl akármilyen [auto_cenzúra], nem fogják kispadra ültetni...BlackPriest írta:HAnonymus írta:Attól uganúgy ott lesz Raul, Owen, Robinho, Ronaldo Portillo,
Soldado meg még egykét forma arra a fennmaradó 2-3 helyre...
Ha belegondolsz, Raul sem a régi őt is megkéne tanítani kispadra ültetni, Owen tökéletes..., Portillo viszont gáz...ő is mehetne.
áh szóval te vagy az antimadridRivaldinho írta:jól van legközelebb oda írom de belátod h igazam van??