Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.22. 17:05:57

Zsolti írta:ronaldónál meg a sok zsíroskenyér....
:lol: Ha most ezt kihagytad volna, akkor nem tudnál aludni, mi...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.07.22. 17:05:24

Swineherd írta:
Zsolti írta:most mit veszekedtek???így már max lesz esélye a reálnak a második helyre! 8)
Szeretnéd, ha lenne esélyetek!
Még jön Luque, meg Ferdinand, aztán...........
aztán biztos a második ehly,meg odaadjuk a kupát,hogy legyen vmi sikerélményetek is. :wink:
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.22. 17:04:29

Zsolti írta:most mit veszekedtek???így már max lesz esélye a reálnak a második helyre! 8)
Szeretnéd, ha lenne esélyetek!
Még jön Luque, meg Ferdinand, aztán...........
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.07.22. 17:04:27

ronaldónál meg a sok zsíroskenyér....
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.22. 17:03:01

Taibi írta: De Maradona és Romário csupa izom volt.
Maradona olyan volt, mint egy izomgolyó....
Robinho meg nem csak alacsony, hanem mellé 20kiló....
Ja, a sok koksz megtette a hatását Diego-nál :lol:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.07.22. 16:52:08

most mit veszekedtek???így már max lesz esélye a reálnak a második helyre! 8)
Boixos
Llegenda del Barça

2005.07.22. 16:51:16

Ronaldiho ha nem is isten és nem is varázsló, de a világ jelenlegi legjobb futballistája.
és tőlünk fog nyugdíjba menni 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.07.22. 16:32:27

Ronaldinho azért simán felveszi a versenyt Maradonával, sőőőt...

Isten ez a brazil srác!!:D Egy varázsló :!:
BlackPriest
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.07.22. 15:42:36

Taibi írta:
Boixos írta:nem kell ahhoz bengának lennie, h hülyét csináljon a hátvédekből, ezer példát fel lehetne hozni erre.
csak nálunk: nyúl, gili, romario stb. vagy csak h a lexarbbat említsem, maradona.
inkább kicsit kajakabbnak kell majd lennie, mert így lehet, h lazábban elsodorják a liftajtó hátvédek, már ha utolérik persze. sztem inkább erre gondoltak, akik a fazonját kritizálták (köztük én is).
De Maradona és Romário csupa izom volt.

Maradona volt a legjobb :))) AZ itt a gond, hogy hozzájuk képest a játékosok nullák!
Hala Madrid!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.07.22. 15:30:14

Boixos írta:nem kell ahhoz bengának lennie, h hülyét csináljon a hátvédekből, ezer példát fel lehetne hozni erre.
csak nálunk: nyúl, gili, romario stb. vagy csak h a lexarbbat említsem, maradona.
inkább kicsit kajakabbnak kell majd lennie, mert így lehet, h lazábban elsodorják a liftajtó hátvédek, már ha utolérik persze. sztem inkább erre gondoltak, akik a fazonját kritizálták (köztük én is).
De Maradona és Romário csupa izom volt.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2005.07.22. 14:11:27

nem kell ahhoz bengának lennie, h hülyét csináljon a hátvédekből, ezer példát fel lehetne hozni erre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.07.22. 13:51:12

Romario is nagyon jól tolta, pedig ő sem volt vmi hűha magas... :wink:
BlackPriest
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.07.22. 13:38:38

Bodi írta:Nemtom mi lesz már ebből,az igaz,hogy Robinho egyedül nem fogja megváltani a világot,de én akkor is nagyon nagy játékosnak tartom őt,és szerintem sokra fogja még vinni!
Kár,hogy pont a Realba megy.... :(
A méretről csak annyit,hogy Giuly is elég jól keni,és Robinho nála is sokkal technikásabb!
végre valaki aki nem a madridot látja a srácban
Hala Madrid!
Bodi
Director del Fútbol

2005.07.22. 13:28:17

Nemtom mi lesz már ebből,az igaz,hogy Robinho egyedül nem fogja megváltani a világot,de én akkor is nagyon nagy játékosnak tartom őt,és szerintem sokra fogja még vinni!
Kár,hogy pont a Realba megy.... :(
A méretről csak annyit,hogy Giuly is elég jól keni,és Robinho nála is sokkal technikásabb!
BlackPriest
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.07.22. 13:14:52

Ordog írta:Robinho nem nagy szám sztem... Majd ha játszanak a Depor ellen, akkor Coloccini úgy fel fogja rúgni, ha sokat biciklicselezik ott körülötte, hogy pár hónapra le fog sérülni... Nem kívánom neki, de hozzá hasonló idegbeteg védők ólálkodnak szerte Európában:DDD És egy 160 centis embert, ugye még egy erősebb szél is megmozdítana, hát még Coloccini:DDDDDDDDD

EZ csak egy példa volt. Nem kívánom Robinhonak hogy sérüljön le, de elég nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogja "átficánkolni" az egész szezont a biciklicseleivel...:)))

hehe...Coloccini...jó példa nem mondom :lol: :lol: :lol: mindenkit lerug a pályáról :roll:
Hala Madrid!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.07.22. 12:46:54

Robinho nem nagy szám sztem... Majd ha játszanak a Depor ellen, akkor Coloccini úgy fel fogja rúgni, ha sokat biciklicselezik ott körülötte, hogy pár hónapra le fog sérülni... Nem kívánom neki, de hozzá hasonló idegbeteg védők ólálkodnak szerte Európában:DDD És egy 160 centis embert, ugye még egy erősebb szél is megmozdítana, hát még Coloccini:DDDDDDDDD

EZ csak egy példa volt. Nem kívánom Robinhonak hogy sérüljön le, de elég nagy a valószínűsége annak, hogy nem fogja "átficánkolni" az egész szezont a biciklicseleivel...:)))
Morminho
Entrenador del Barça

2005.07.22. 12:22:06

Had menjen a reálba, egy ember nem tud helyettesíteni 9-et :roll:
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.22. 12:15:47

Legalább az NS is tud min rágódni :lol:
Chris
Capitá del Barça

2005.07.22. 12:14:15

ÁTIGAZOLÁS. A királyi klub 24 millió eurót fizetne a brazil szövetségen keresztül a Santosnak, a dél-amerikai klub elnöke 40 millióról beszél
Robinho még nem a Realé, Butragueno óvatos
NSO, 2005-07-22 09:59
Noha spanyol állami rádió már tegnap este világgá kürtölte a hírt, hogy a Real Madrid 24 millió euróért leigazolta a brazil futball egyik legnagyobb ígéretének tartott Robinhót a Santostól, Emilio Butragueno, a királyi klub elnöke a Real hivatalos weboldalán leszögezte: a megállapodást még nem véglegesítették. Marcelo Teixeira, a Santos elnöke kijelentette: Robinho akkor mehet Madridba, ha a Real letesz érte 40 millió eurót, ellenkező esetben marad a Santosnál. Ennek ellenére szinte biztosra vehető, hogy Robinho a spanyol fővárosba költözik.

Robinho (középen): A brazil játékosok számára Spanyolország ideális hely, Vanderlei Luxemburgót, a Real edzőjét pedig nagyon jól ismerem

"Nagyon óvatosnak kell lennünk - nyilatkozta Butragueno a www.realmadrid.com-on, hozzátéve: - Az ajtó nyitva áll Robinho leigazolása előtt, de az üzlet még nem végleges, noha nagyon közel állunk hozzá."

Összességében a támadó kivásárlási ára 41 millió euró, de a kilencszeres BEK- (BL-)győztes Real 24 millió eurót fizet a Santosnak, míg a fennmaradó 40 százalék Robinhót és az ügynökét illetné meg. Ők azonban erről lemondanának, csak üssék nyélbe a szerződést. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy augusztus 14-én a magyar publikum már őt is láthatja majd a Puskás Ferenc-stadionban, amikor a Real a magyar All-Star-csapattal játszik barátságos mérkőzés.

"Már elküldtük azokat a papírokat a Brazil Labdarúgó-szövetséghez, amelyekkel garantáljuk, hogy a játékjog árának hatvan százalékát kifizetjük - mondta a játékospályafutása során Keselyűnek becézett Butragueno. - Körültekintően kell eljárnunk, de reméljük, huszonnégy-negyvennyolc órán belül minden tisztázódik."

"Robinho különleges játékos elképesztő tehetséggel, jelenleg nem sok ilyen futballistát találni. Az ázsiai túránkig még egy hét van hátra, és ha a leigazolásában fegyorsulnak az események, akkor csatlakozhat majd a csapathoz."

Marcelo Teixeira, a Santos klubelnöke megerősítette: Robinho egyelőre az ő játékosuk, ráadásul azt is hozzátette, hogy az átigazolási díj teljes összege, azaz körülbelül 40 milló euró őket illeti meg.

"Egyelőre semmilyen pénzt nem tettek le - idézte a Marca című tekintélyes spanyol sportújság Teixeirát. - A helyzet így nem változott, ugyanaz, mint korábban volt. Ha a Real Madrid letétbe helyez ötvenmillió dollárt (negyvenmillió eurót), akkor Robinho mehet, ha nem, akkor itt marad a Santosnál.

"Huszonnégymillió eurót fizetünk, ami a kivásárlási ár hatvan százaléka" - nyilatkozta korábban a Real Madrid sajtófőnöke, Antonio García Ferreras. - A többi negyven százalékot a játékosnak és a menedzserének kellett volna megkapnia, de ők erről lemondanak."

García Ferreras hozzátette továbbá: a pénzt először a Brazil Labdarúgó-szövetségnek utalják, nem a Santosnak.

Robinho azt követően tett hitet a Real Madrid mellett, hogy a brazil válogatott megnyerte a németországi Konföderációs Kupát. Akkor mondta, ki: a szíve vágya a királyi gárda, és a jövőjét Európában képzeli el.

"A családom biztonsága miatt is ez lesz a legjobb - jelentette ki Robinho, akinek az édesanyját korábban elrabolták és negyven napig tartották fogságban.

"A brazil játékosok számára Spanyolország ideális hely, Vanderlei Luxemburgót, a Real edzőjét pedig nagyon jól ismerem" - tette hozzá a vékonydongájú labdaművész.

Az is kiderült, hogy Robinho szerint az üzlet megkötését Marcelo Teixeira ígéretszegése késleltette: a játékos azt állította, hogy a Santos klubelnöke először azt mondta, hogy tízmillió euróért is elengedi, de aztán alaposan felsrófolta az árat, így lett abból végül 41 millió euró.

"Tavaly októberben, amikor a PSV Eindhoven és a Benfica érdeklődött irántam, az elnök azt mondta nekem, hogy a Libertadores-kupa után tízmillió euróért elenged - magyarázta Robinho. - Ezután a Real Madrid jóval több mint kétszer ennyit ajánlott, de nem akart elengedni ennyiért."

Teixeira sokáig hajthatatlan volt, ami nem csoda, hiszen Robinhót 2008-ig szerződés kötötte a Santoshoz. Ekkor jött Robinho, aki válaszként sztrájkba lépett: kijelentette, hogy a Konföderációs Kupa után nem játszik többet a Santosban. Ezt persze a klub sem nézte tétlenül: minden munkamegtagadással eltöltött napért meg nem határozott összegű pénzbüntetéssel sújtotta játékosát, és megbízta ügyvédeit, hogy a helyi bíróságon indítson pert Robinho ellen.

na itt még egy adalék a Robinho sagához.

én már csak nevetek ezen az egészen.
Kép
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.22. 12:10:32

Morminho írta: Raúl akármilyen [auto_cenzúra], nem fogják kispadra ültetni...
Ezt ne vedd olyan biztosra!
A túrán már lehet látni a változást ez ügyben...
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2005.07.22. 12:07:51

ok szót fogadok, ezentúl csak szvati miatt fogok átjárni :wink:
Swineherd
Capitá del Barça

2005.07.22. 12:05:11

Rivaldinho írta:bocs swineherd h olyan voltam a madridistán csak hát kiakadtam attól a REALMADRID = AZ ÉLET nevű gyerektől
Szerintem semmi gond, csak ne erőltesd, mert nem fognak érte megdícsérni :wink:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2005.07.22. 12:04:54

én vagyok de ezt már rég tudjátok
Morminho
Entrenador del Barça

2005.07.22. 12:04:20

BlackPriest írta:
HAnonymus írta:Attól uganúgy ott lesz Raul, Owen, Robinho, Ronaldo Portillo,
Soldado meg még egykét forma arra a fennmaradó 2-3 helyre... :roll:

Ha belegondolsz, Raul sem a régi őt is megkéne tanítani kispadra ültetni, Owen tökéletes..., Portillo viszont gáz...ő is mehetne.
Raúl akármilyen [auto_cenzúra], nem fogják kispadra ültetni...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
BlackPriest
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.07.22. 12:03:42

Rivaldinho írta:jól van legközelebb oda írom de belátod h igazam van??
áh szóval te vagy az antimadrid :roll:
Hala Madrid!
Lezárt