Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha viszont csak erre szavazunk, akkor szerintem elég száraz lenne az egész egy meccsel. akkor már ki kéne választani az europai topligákból (+magyar) 10 meccset (vagy 13 +1-et) hetenként, köztük a Barca meccsel ami kétszeresen számítana.Ordog írta:
Csak akkor lenne fain a tippmixes, ha csak arra kéne szavazni, hogy 1,2 vagy x.
Csak akkor lenne fain a tippmixes, ha csak arra kéne szavazni, hogy 1,2 vagy x. Ha bonyolítani akarjuk, akkor a saját pontrendszert kell kitalálni Ennyi az egésznek a lényege...Enrique írta:Nem naon konyítok a dologhoz, szvsz lehet h hülyeséget mondtam a nehézséget illetően, de vmiért nekem nem teccik ez a tippmixes dolog...![]()
![]()
![]()
![]()
Abban viszont 1et értünk, h nem kell túlbonyolítani hülye kérdésekkel..
Szasz fönök!Hogy kell azt megnézni?Rivaldinho írta:remélem bizonyítasz, mert a modik engem neveztek ki örződek!! mert hajdan én is ilyen kapós voltamde télleg legyél yoo mer én vok a fönököd, a modik küldtek egy privi üzit
Mondtam már... A frankó Tipp-mixes odsokat tesszük rá, amit lehet kapni a totózókba. Gondolom az weboldalukon is rajta van...Badi írta:Enrique írta:De vagy sehol senki, vagy nem érdekel senkit a dolog...
Legalábbis 5ünkön kívül...
inkább az utóbbi. Charliet, Boixost, LG-t pl biztosan érdekli..meg még sokakat.
Ordog ötlete tényleg profibb lenne, de bonyolult számolni, meg ki dönti el az oddsokat?
aztán lehet hogy tök fölösleges dolgokról beszélünk, mert Ivánék csinálnak valami profit![]()
Iván azt mondta, ránk bízza, csak szüljük meg hogy mi és hogy legyen.Badi írta:aztán lehet hogy tök fölösleges dolgokról beszélünk, mert Ivánék csinálnak valami profit![]()
Enrique írta:De vagy sehol senki, vagy nem érdekel senkit a dolog...
Legalábbis 5ünkön kívül...
Sztem az enyém akkor is jobbEnrique írta:Hát nem tom...![]()
Én tartom az enyémet.
Az Újpest honlapján volt egy tippjáték pár hónapja, az volt ilyen odszos mint a Tipp-mix.Enrique írta:Ha elmagyaráznád, megköszönném...Ordog írta:Ez így nem lenne frankó! Odszos rendszert kell bevezetni, mint a Tipp-mixnél... Az a király!