Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha akarod.madmax87 írta:Ha esetleg mégis a realba menne(ami szinte elképzelhettelen) akkor rem min 3at azért berámol nekünk az EL Classikon, mert simán megérdemelné a vezetöség még azt is hogy bemutasson neki de sztem a szurkolok 90% még akkor is megtapsolná öt ennyit erröl a részemröl!!!
ui.: rem slither megint belémköt!
Ha minden átigazolásról csak akkor írnának, amikor már tuti, akkor a nyári szünetben lenne maximum 50-100 cikk. Valamivel ki kell elégíteni az olvasóközönség igényeit...Los Banditos írta:A Mundo is egy ugyanolyan szennylap. A Henry-ügyről is hetekig írtak aztán csúnyán belebuktak.
Amennyiben elnökjelölt, Laporta ellenfele, nem?grecki írta:mert elnökjelölt vol?lionelmessi19 írta:De előfordulhat, h pont ezért nincsenek semmilyen benfentes infoi
Azért goal.com nem csak Mundóról ír... sőtt. Mindenhonnan kb., EMD-től az AS-en keresztül minden, legalábbis az én észrevételeim szerint.grecki írta:Most komolyan, mi a [auto_cenzúra] bajotok van a goal.com-mal?????? Szinte az összes cikk a mundo tükörfordítása, ami a Barcával kapcsolatos...
LM19!
Az a hatodrangú senki pedig Jose Maria Minguella, egykori elnökjelölt...
Most komolyan, mi a [auto_cenzúra] bajotok van a goal.com-mal?????? Szinte az összes cikk a mundo tükörfordítása, ami a Barcával kapcsolatos...Los Banditos írta:goal.com...
Ne vicceljünk már emberek!![]()
![]()
Ne vicceljünk már. Én is jobb szerettem volna, ha marad, de a vezetőség részéről egyértelműen meg lett mondva, hogy nem kell. Kap egy szerződést, ha nagyon akar, maradhat, de ne várjon extrát.Atesz írta:Én egyáltalán nem utálnám meg emiatt.
Azért jól kitolt vele a Barca...
Bár azért jobban örülnék, ha máshova menne.
Én sem.grecki írta:Én egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek, és nem is utálnám annyira érte, mint Figót...
Szerintem is, de nem egy ilyenről kiderült később, hogy mégsem az... Elég jó kis magyarázatot hoztak arra, miért nem volt szombaton keretben a Nyúl...lionelmessi19 írta:Hú B+
Ez nagyon hápog ...