Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
looka
Capitá del Barça

2010.08.13. 22:33:08

sjd írta:Jól látom h Lass lett most a jobbhátvéd?
Angliában játszott azon a poszton, nem is olyan keveset. Portsmouthba(?), és még talán az Arsenalban is szerepelt ott, ha jól emlékszem. Persze ott nem tud olyan szintet hozni, mint vkp. poszton, de lehet, h Mou ott számít rá, hiszen csak Arbeloa maradt szélsőhátvéd cserének.
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.13. 22:29:03

Jól látom h Lass lett most a jobbhátvéd?

szerk: amúgy nem kicsit gáz h a Real percek óta csak nyomozza a labdát, a Barca ellen így örülhetnek egy 25%nak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2010.08.13. 22:33:42-kor.
looka
Capitá del Barça

2010.08.13. 22:24:32

Belenéztem a meccsbe, és hááát... Nagyon gyenge nah. :)
Mind a Bayern, mind a Real gyengén játszik, a Real valamivel gyengébb, de igazából mindkét csapat csak lötyög a pályán. Ez így egy nagy nulla, de mivel igyekszem hanyagolni a naivitást azt mondom, hogy messzemenő következtetéseket nem lehet levonni ebből a sörmeccsből.
A Mallorca elleni meccsre már jóval összeszokottabb Madrid fog megérkezni, ahol majd Carvalho is tudja majd, h nagyjából hol a helye. Az a meccs jelenthet támpontot, de az is csak egy idény eleji meccs lesz. Érdemlegesen szeptember végén lehet majd nyilatkozni Mou munkásságáról Madridban, addigra kialakul a csapat stílusa. Mindenesetre az szvsz kijelenthető, hogy a madridiak nem nagyon számíthatnak intenzív támadófocira. :wink:
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.08.13. 22:10:09

most láttam először játszani idei szezonba és egy valamin csodálkoztam: még mindig rohannak! azt hittem megjön J.M. lecibálja a fejeket, hogy ilyen nincs, de állítom, még jobban rohannak mint Pele kezei alatt. Védekezés is olyan nagy rössel támadják a labdást, hogy egy pici testcseltől elszállnak.
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.08.13. 22:06:02

Leomessi14 írta:Most nezem a Bayern-Real meccset...hat eleg szomoru ez a Real Madrid es nem az eredmenyre,helyzetekre gondolok,hanem a jatekfelfogasukra.Mourinho nagyon ugy nez ki hasonlot akar bevezetni ott is mint Milanoban.Nagyon defenziv a jatekuk es ettol eredmenyesek lesznek,sot sztem a mai meccset is hozzak,de latvanyban ismet tovabb fog gyengulni a spanyol liga,ha a Real sem fog FOCIZNI jovore.Eddig legalabb valami szint hozott a bajnosagba pld egy Sevilla-Real vagy egy ATM-Real,de attol tartok,hogy ennek vege lesz.Azert mondjuk egy meccsbol nem lehet nagy kovetkezteteseket levonni,de nekem ez a velemenyem.... :roll:
Érdekes lesz nekik, mert egyből egy olyan Mallorcahoz mennek, akik simán meglephetik őket. Nézem a mecccset, első nagyobb meccs, új játékosokkal,kevés elképzeléssel. Ikernek nagy grat jól tolja, meg tán Marcelonak van egy két jó elfutása, lövése. Nem tudom mi lesz a Reallal, de szerintem ilyen Canales vagy ki meg az újdonsült német se lesz a Madridra nagy hatással. De ez szubjektív. Sergio R. meghát...Nemtudom. Kicsit alibinek érzem. :)
Hattrick: Tatabánya City
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.13. 22:05:00

Real elég lazán veszi a meccset, ha Casillas nincs már nem egyel menne a Bayern. Még azért látszik, hogy nem sokat játszottak együtt egymással (Carvalho pl. semennyit :) ). León gyerek nem rossz, sokat besegít hátul.
Khedira gyenge szerintem. Ramos meg már nem lenne tétmeccsen a pályán.

A játék képe a 0 és a semmi között mozog. Várom a daffy által említett "barca-s" szép, játékot. :P :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.08.13. 21:57:42

Most nezem a Bayern-Real meccset...hat eleg szomoru ez a Real Madrid es nem az eredmenyre,helyzetekre gondolok,hanem a jatekfelfogasukra.Mourinho nagyon ugy nez ki hasonlot akar bevezetni ott is mint Milanoban.Nagyon defenziv a jatekuk es ettol eredmenyesek lesznek,sot sztem a mai meccset is hozzak,de latvanyban ismet tovabb fog gyengulni a spanyol liga,ha a Real sem fog FOCIZNI jovore.Eddig legalabb valami szint hozott a bajnosagba pld egy Sevilla-Real vagy egy ATM-Real,de attol tartok,hogy ennek vege lesz.Azert mondjuk egy meccsbol nem lehet nagy kovetkezteteseket levonni,de nekem ez a velemenyem.... :roll:
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.08.13. 15:40:25

Erdelyiek: Sport.ro - adja a Bayern- Real meccset :lol:
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.13. 15:40:00

Létezik ZDF nevű adó, és valóban adja a Madrid meccsét.
http://www.zdf.de/ZDFde/inhalt/12/0,187 ... 68,00.html

Riportert lessétek.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.13. 15:34:35

daffy írta:
chonggy írta:
daffy írta:zdf ha minden igaz
az mi is? :D
remélem h egy tv adó,mer különben oltári hisztit rendezek este :wink:
és úgy hívják,hogy zdf????én sose hallottam róla...akkor semmi,annyira nem érdekel a meccs,hogy neten nézzem... :)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
daffy
Madridista

2010.08.13. 15:32:39

chonggy írta:
daffy írta:zdf ha minden igaz
remélem h egy tv adó,mer különben oltári hisztit rendezek este :wink:
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.13. 15:30:46

daffy írta:
chonggy írta:TV-n lehet nézni a mai meccset?
zdf ha minden igaz
Kép

daffy
Madridista

2010.08.13. 15:29:01

chonggy írta:TV-n lehet nézni a mai meccset?
zdf ha minden igaz
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.13. 15:26:41

TV-n lehet nézni a mai meccset?
Kép

daffy
Madridista

2010.08.13. 15:22:43

Chino írta:Nem kell komolyan venni ezeket a "mindig is álmaim klubja volt xy csapat és mindig is itt akartam játszani stb" szöveget. Mindig is oda megy valaki ahol nagyobb a lehetőség és nagyobb fizut kap. Vannak kivételek persze, mert mondjuk Puyolt vagy Xavit nehezen képzelném el real mezben.

A Yaya-ügyet meg nem kellene már háborgatni. Elment és kész, már feláll a szőr a hátamon a sok összesküvés-elmélettől.
Ha Özil elmegy a Realba akkor egézségére. Pep nem vele képzeli el a jövő csapatát.

Amúgy kiváncsi leszek a mai meccsre. A kezdők alapján mindenképp a madrid az esélyes, meglepne a Bayern-győzelem, bár ki tudja. Most Mou megmutathatja hogy tényleg akkora messiás-e (persze nem ezen fog múlni, de nem tudom hányan fogadnák el a vereséget, és ezt nem rosszmájúságból mondom).

Mindenesetre én várok mindkét csapattól egy-egy igazolást és majd kiderül ki taktikázott jobban.
mou megmondta h 3 féle felállást próbál ki az előszezon során,ha minden igaz még van egy 3 védős is,remélem nem ma akarja kipróbálni,mert féltem a mixem
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.13. 15:16:21

Nem kell komolyan venni ezeket a "mindig is álmaim klubja volt xy csapat és mindig is itt akartam játszani stb" szöveget. Mindig is oda megy valaki ahol nagyobb a lehetőség és nagyobb fizut kap. Vannak kivételek persze, mert mondjuk Puyolt vagy Xavit nehezen képzelném el real mezben.

A Yaya-ügyet meg nem kellene már háborgatni. Elment és kész, már feláll a szőr a hátamon a sok összesküvés-elmélettől.
Ha Özil elmegy a Realba akkor egézségére. Pep nem vele képzeli el a jövő csapatát.

Amúgy kiváncsi leszek a mai meccsre. A kezdők alapján mindenképp a madrid az esélyes, meglepne a Bayern-győzelem, bár ki tudja. Most Mou megmutathatja hogy tényleg akkora messiás-e (persze nem ezen fog múlni, de nem tudom hányan fogadnák el a vereséget, és ezt nem rosszmájúságból mondom).

Mindenesetre én várok mindkét csapattól egy-egy igazolást és majd kiderül ki taktikázott jobban.
Forca Barca!!!!
ferninho
Madridista

2010.08.13. 14:54:41

lluisllach89 írta: Ez sokat elárul :lol:

Persze ez lehet h így van. De vannak spílerek pl nálatok akik vhogy nem így voltak.
Például a madridista rövidhírhez hasonlóan hiteles Sunnak nyilatkozva Djemba-Djemba azt mondta Ronaldo-ról h odáig volt Mu-s évei elején a Barcáért.
na mert szted a szerkesztők poénból találnak ki híreket..... :lol: nem szokásuk, hidd el... (csak ápr. elsején :D)
ezt lenyilatkozta 2005-ben , nem kell ezt variálni...
madridista
daffy
Madridista

2010.08.13. 14:39:25

friss hírek:
El Confidencial szerint mou áldását adja az özil üzletre. nemrég kijelentette h kell neki egy masszív csatár,de jelen állás szerint higu és benzema elég neki+cr kap egy kötetlen szerepkört.
távozni fog valószínűleg drenthe és diarra,valamint megfelelő ajánlat esetén lass és vdv is mehetne. (vdv játékát am szereti mou)
drenthe távozásával és maicon nem jövetelével 1 csere szélső hátvéd maradt,arbeloa. ezt kevesellem.
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.13. 11:43:06

Arra mondjuk kiváncsi leszek h ezek után is ennyire Barca-szurkoló lesz-e
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.08.13. 10:58:45

ferninho írta:
madridista rövidhír:
Ez sokat elárul :lol:

Persze ez lehet h így van. De vannak spílerek pl nálatok akik vhogy nem így voltak.
Például a madridista rövidhírhez hasonlóan hiteles Sunnak nyilatkozva Djemba-Djemba azt mondta Ronaldo-ról h odáig volt Mu-s évei elején a Barcáért.

Ha nem is lenne igaz, ott van Vdv amit megcáfolni is lehetetlen.

Amúgy hány olyan hír van, h egyszer Spanyolországban szeretnék játszani, vagy itt vagy ott.
De van aki nem így van ezzel:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... rcelona-in

vagy:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... na-to-real
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2010.08.13. 07:43:47

Fecooo írta: tudod, ha tényleg idejönne az a vadbarom, és Pep jobban rotálná Busival, akkor a falba verem a fejem, mert az azt jelentené, h Busi csak egy eszköz Yaya eltávolításához... ha nem kapna több percet, mint Yaya kapott, akkor persze ilyesmiről szó se lenne, akkor egyszerűen "hüle" a vezetőség, h képesek mondjuk egy 20ast (Hleb értékével együtt...) adni egy ennyire idióta játékosért...(mikor Yayát se sokkal drágábban adták el...)
nem hiszem h ez a yaya-jm váltás megérné azt a pár milliót.nagy minőségi zuhanás ez és azt hiszem egyértelműen pepnek kell elvinni a balhét,ha nem jön be.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.13. 07:35:13

daffy írta:én is álmodok sok f.szságot,ha megtörténik valamelyik,akkor azt mondom h ez álmaim netovábbja...pedig nem is....

no,pep biztos elolvasta,amit írtam :D
nem kell nektek özil,megoldjátok a fiatalokból. vesztek egy argentin vkp-t. nem egy életbiztosítás a pali,ahogy busi sem az,de mindenképp megnyugtató,hogy vannak alternatívák. én jobban örülök azért,hogy j.m. fog nálatok játszani és nem yaya...
tudod, ha tényleg idejönne az a vadbarom, és Pep jobban rotálná Busival, akkor a falba verem a fejem, mert az azt jelentené, h Busi csak egy eszköz Yaya eltávolításához... ha nem kapna több percet, mint Yaya kapott, akkor persze ilyesmiről szó se lenne, akkor egyszerűen "hüle" a vezetőség, h képesek mondjuk egy 20ast (Hleb értékével együtt...) adni egy ennyire idióta játékosért...(mikor Yayát se sokkal drágábban adták el...)
daffy
Madridista

2010.08.13. 07:17:37

én is álmodok sok f.szságot,ha megtörténik valamelyik,akkor azt mondom h ez álmaim netovábbja...pedig nem is....

no,pep biztos elolvasta,amit írtam :D
nem kell nektek özil,megoldjátok a fiatalokból. vesztek egy argentin vkp-t. nem egy életbiztosítás a pali,ahogy busi sem az,de mindenképp megnyugtató,hogy vannak alternatívák. én jobban örülök azért,hogy j.m. fog nálatok játszani és nem yaya...
ferninho
Madridista

2010.08.13. 02:29:42

S.Agüero írta: Igaz!
Egyébként nem fog menni Özil a Realhoz szvsz. A Barcának szurkol és akkor hogy mehetne már az RMCF-hez?
Kétlem.
Amúgy ha nem tudnak vele szerződést hosszabbítani akkor eladják, mert jövőre akkor mehetne ingyen.
istenem, ezek a hülyeségek.... :roll:
szerinted ezen a szinten számít valamit is ez? most őszintén...
amúgy azt a cikket előkaparná valaki ahol mondja, hogy a barcának drukkol, mert az kimaradt nekem :)
És az nem fura, hogy mindenki oda akart menni mindig is,amelyik csapat épp leigazolta? HA mi megvesszük,akkor nálunk akart volna egész életében játszani.
madridista rövidhír:

Érdekesség, hogy Ricardo Carvalho 2005-ben kijelentette, hogy a Chelsea helyett a Real Madridba szeretett volna igazolni, ám a klubok végül nem tudtak egyezségre jutni. Ahogy akkor fogalmazott: "Tudom, hogy ha egy napon Spanyolországban játszhatom, boldog leszek."

igen általában tényleg ez az álmaim klubja szöveg megy minden játékosnál, de ez tényleg nem kamu :)
madridista
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.13. 00:00:59

sjd írta:
S.Agüero írta:Vagy ITT :wink:
Szerintem én inkább maradok a szememnek kedvesebb oldalon :wink: :D
Igaz!
Egyébként nem fog menni Özil a Realhoz szvsz. A Barcának szurkol és akkor hogy mehetne már az RMCF-hez?
Kétlem.
Amúgy ha nem tudnak vele szerződést hosszabbítani akkor eladják, mert jövőre akkor mehetne ingyen.
Lezárt