Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Angliában játszott azon a poszton, nem is olyan keveset. Portsmouthba(?), és még talán az Arsenalban is szerepelt ott, ha jól emlékszem. Persze ott nem tud olyan szintet hozni, mint vkp. poszton, de lehet, h Mou ott számít rá, hiszen csak Arbeloa maradt szélsőhátvéd cserének.sjd írta:Jól látom h Lass lett most a jobbhátvéd?
Érdekes lesz nekik, mert egyből egy olyan Mallorcahoz mennek, akik simán meglephetik őket. Nézem a mecccset, első nagyobb meccs, új játékosokkal,kevés elképzeléssel. Ikernek nagy grat jól tolja, meg tán Marcelonak van egy két jó elfutása, lövése. Nem tudom mi lesz a Reallal, de szerintem ilyen Canales vagy ki meg az újdonsült német se lesz a Madridra nagy hatással. De ez szubjektív. Sergio R. meghát...Nemtudom. Kicsit alibinek érzem.Leomessi14 írta:Most nezem a Bayern-Real meccset...hat eleg szomoru ez a Real Madrid es nem az eredmenyre,helyzetekre gondolok,hanem a jatekfelfogasukra.Mourinho nagyon ugy nez ki hasonlot akar bevezetni ott is mint Milanoban.Nagyon defenziv a jatekuk es ettol eredmenyesek lesznek,sot sztem a mai meccset is hozzak,de latvanyban ismet tovabb fog gyengulni a spanyol liga,ha a Real sem fog FOCIZNI jovore.Eddig legalabb valami szint hozott a bajnosagba pld egy Sevilla-Real vagy egy ATM-Real,de attol tartok,hogy ennek vege lesz.Azert mondjuk egy meccsbol nem lehet nagy kovetkezteteseket levonni,de nekem ez a velemenyem....
és úgy hívják,hogy zdf????én sose hallottam róla...akkor semmi,annyira nem érdekel a meccs,hogy neten nézzem...daffy írta:remélem h egy tv adó,mer különben oltári hisztit rendezek estechonggy írta:az mi is?daffy írta:zdf ha minden igaz
remélem h egy tv adó,mer különben oltári hisztit rendezek estechonggy írta:az mi is?daffy írta:zdf ha minden igaz
zdf ha minden igazchonggy írta:TV-n lehet nézni a mai meccset?
mou megmondta h 3 féle felállást próbál ki az előszezon során,ha minden igaz még van egy 3 védős is,remélem nem ma akarja kipróbálni,mert féltem a mixemChino írta:Nem kell komolyan venni ezeket a "mindig is álmaim klubja volt xy csapat és mindig is itt akartam játszani stb" szöveget. Mindig is oda megy valaki ahol nagyobb a lehetőség és nagyobb fizut kap. Vannak kivételek persze, mert mondjuk Puyolt vagy Xavit nehezen képzelném el real mezben.
A Yaya-ügyet meg nem kellene már háborgatni. Elment és kész, már feláll a szőr a hátamon a sok összesküvés-elmélettől.
Ha Özil elmegy a Realba akkor egézségére. Pep nem vele képzeli el a jövő csapatát.
Amúgy kiváncsi leszek a mai meccsre. A kezdők alapján mindenképp a madrid az esélyes, meglepne a Bayern-győzelem, bár ki tudja. Most Mou megmutathatja hogy tényleg akkora messiás-e (persze nem ezen fog múlni, de nem tudom hányan fogadnák el a vereséget, és ezt nem rosszmájúságból mondom).
Mindenesetre én várok mindkét csapattól egy-egy igazolást és majd kiderül ki taktikázott jobban.
na mert szted a szerkesztők poénból találnak ki híreket.....lluisllach89 írta: Ez sokat elárul![]()
Persze ez lehet h így van. De vannak spílerek pl nálatok akik vhogy nem így voltak.
Például a madridista rövidhírhez hasonlóan hiteles Sunnak nyilatkozva Djemba-Djemba azt mondta Ronaldo-ról h odáig volt Mu-s évei elején a Barcáért.
Arra mondjuk kiváncsi leszek h ezek után is ennyire Barca-szurkoló lesz-elluisllach89 írta: http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... na-to-real
Ez sokat elárulferninho írta:
madridista rövidhír:
nem hiszem h ez a yaya-jm váltás megérné azt a pár milliót.nagy minőségi zuhanás ez és azt hiszem egyértelműen pepnek kell elvinni a balhét,ha nem jön be.Fecooo írta: tudod, ha tényleg idejönne az a vadbarom, és Pep jobban rotálná Busival, akkor a falba verem a fejem, mert az azt jelentené, h Busi csak egy eszköz Yaya eltávolításához... ha nem kapna több percet, mint Yaya kapott, akkor persze ilyesmiről szó se lenne, akkor egyszerűen "hüle" a vezetőség, h képesek mondjuk egy 20ast (Hleb értékével együtt...) adni egy ennyire idióta játékosért...(mikor Yayát se sokkal drágábban adták el...)
tudod, ha tényleg idejönne az a vadbarom, és Pep jobban rotálná Busival, akkor a falba verem a fejem, mert az azt jelentené, h Busi csak egy eszköz Yaya eltávolításához... ha nem kapna több percet, mint Yaya kapott, akkor persze ilyesmiről szó se lenne, akkor egyszerűen "hüle" a vezetőség, h képesek mondjuk egy 20ast (Hleb értékével együtt...) adni egy ennyire idióta játékosért...(mikor Yayát se sokkal drágábban adták el...)daffy írta:én is álmodok sok f.szságot,ha megtörténik valamelyik,akkor azt mondom h ez álmaim netovábbja...pedig nem is....
no,pep biztos elolvasta,amit írtam![]()
nem kell nektek özil,megoldjátok a fiatalokból. vesztek egy argentin vkp-t. nem egy életbiztosítás a pali,ahogy busi sem az,de mindenképp megnyugtató,hogy vannak alternatívák. én jobban örülök azért,hogy j.m. fog nálatok játszani és nem yaya...
istenem, ezek a hülyeségek....S.Agüero írta: Igaz!
Egyébként nem fog menni Özil a Realhoz szvsz. A Barcának szurkol és akkor hogy mehetne már az RMCF-hez?
Kétlem.
Amúgy ha nem tudnak vele szerződést hosszabbítani akkor eladják, mert jövőre akkor mehetne ingyen.
madridista rövidhír:És az nem fura, hogy mindenki oda akart menni mindig is,amelyik csapat épp leigazolta? HA mi megvesszük,akkor nálunk akart volna egész életében játszani.
Igaz!