Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gyertek, még él a szoba. Most kivételesen nem tudtam semmi frappánsat beleszőni.S.Agüero írta:Csinálok szobát gyakorolni.
Matyi's room
eurobarca
Azért nekem is volt egy utolsó másodperces gólom, ne feledd el kiírni.lluisllach89 írta:Gyertek sokan, vagyunk sokanS.Agüero írta:Csinálom a szobát most.
Matyi's room
eurobarca
Nagyon komoly fight folyik az arénában, Slither 04:58-kor equalizert lő, Bob csak az overtime-ot dönti el folyamat, mi folyik itt?
Sőt, az is kiderült hogy bullyja nem lehet Matyinak, bizony az ő szendvicsét nem venné el senki
Krisz ha vagy gyere gyakorolni.
Gyertek sokan, vagyunk sokanS.Agüero írta:Csinálom a szobát most.
Matyi's room
eurobarca
Matyika sajnos már ilyenkor álmos és nem tud koncentrálni úgy.... meg kedve sincsozsimiki írta:
Matyi/Ferni!
Nem tudom meddig lesztek fent, de pár gyakorló meccs után, akár le is játszhatnánk ma az élest. 22.30-23 körül.
22után vmennyivel leszek (ha tegnappal ellentétben, nem megy el a netemlluisllach89 írta:Ma egy giga össznépi gyakorlásban benne lennék, remélem Krisz Te is
És mondjuk holnap lennék benne Slither az éles meccsben, neked/nektek megfelel?
Aki csinál room-ot az jelezz majd!
Csatlakozom hozzád, az elmondattakhoz annyit fűznék hozzá, én is annyit tudok, amennyit te.lijacska írta:Én is sajnálom Messifan.MessiFan írta:Ha lionel85 benne van akkor legyen ő a párod.
Sajnálom de ez a hónap nagyon zűrzavaros.
Lionel85 csatlakozol a bajnoksághoz?
Kezdő játékos vagyok, sok hibával játszok, nem tudok védekezni sem, támadni sem.
Ha benne vagy, akkor írjál időpontokat , hogy tudjuk megszervezni.
Ma este nem tudok, de pénteken, szombaton igen.
Lijacska-Lionel85 egy pár.vargaakos írta:Ma (is) várjuk a párok jelentkezését! Este 10ig játszanánk, előtte 10-15perc gyakorlást kérünk, szóval írjatok időpontokat!
de legalább írtad volna, hogy Ozsi ily serényen keres engemetS.Agüero írta:Az Ozsi vs. Ferni csatához/párbajhoz szólnék hozzá, ha szabad.
Csak annyit, h Ozsi mikor kérdezte kb. 3x, h itt van-e Ferni, akkor tényleg nem volt fent Ferni fb-n, ezért mondtam, h nincs.
Az lehet, h később feljöttél Ferni, de addigra meg már Ozsi ment el szóval...![]()
Na mindegy.![]()
Én is sajnálom Messifan.MessiFan írta:Ha lionel85 benne van akkor legyen ő a párod.
Sajnálom de ez a hónap nagyon zűrzavaros.
Ezt már írta Messifan is. Nekem a gond ott van, hogy nincs fix időpontok amihez én tudjak alkalmazkodni, illetve Messifant sem mindig érem el,(igaz az utolsó alkalommal én késtem).ozsimiki írta: szerk: Lijacska! Mi újság Messifannal?
ha túl nehezet kértem, megértem, restellem, inkább beírtam én az eredményeket, mint lelkes szervező...ozsimiki írta:Annyi,hogy az általam ömlesztett eredményeket,és párosítást idézzétek csak, természetesen már az új eredmény beírásával együtt.
szóval eddig:
Ozsi/Gergő vs levproff/Slither 14-0
Ákos/faith vs Gyula/fcbarca0827 17-0
Lijacska/Messifan vs Matyi/ferni
Gyula/Fcbarca0827 vs Ozsi/Gergő 0-5
Ákos/faith vs levproff/Slither 10-1
Kanty/Bob vs Matyi/Ferni
Ozsi/Gergő vs Matyi/Ferni
Kanty/Bob vs Levproff/Slither
Lijacska/Messifan vs Gyula/Fcbarca0827
Ákos/Faith vs Matyi/Ferni 5-3
Levproff/Slither vs Lijacska/Messifan