A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gnorbert
Capitá del Barça

2005.08.25. 14:32:19

Hello Csapat!

Silvanus aggályai nem megalapozatlanok, bevallom nagyon sokat gondolkodtam mi lenne a legjobb megoldás.

Íme a teljes keretünk, ill amire jutottam:

1. Gergő; 2. B.Pali; 3. B.Miki; 4. Bercy; 5. Melkor; 6. Marci; 7. M.Zoli; 8. Jaksy; 9. Silvanus; 10.Cory; 11. Barcafan; 12. Boogess; 13. Rafu; 14. Deffent; 15. Z.Iván; 16. C.Gábor; 17. Mehrlin ; 18. Ronaldinho17; 19. gnorbert

A bajnokságba nevezhető keret max. 15. fő. DE!

Amennyiben a szezon kezdete előtt jelezzük (már megtettem) hogy többen is lennénk, ezen egyének nevét papírra vetjük, és ha ők jönnének játszani ALKALMANKÉNT 500.-ft-ért megtehetik.
Ezért fontos kijelölnöm (nem tudom hogyan, sorsot húzunk, kalapozunk, közösen eldöntjük miként…) 5 főt, akiknek ezen alkalmanként bedobandó 500 forintjait a Csapat (amiben Ő maga is benne van) adja össze minden alkalommal!!
Ez 1 fő esetén kb. 33.-ft/Csapattag, 2 fő esetén kb. 66.-ft…stb...

A szerdánként esedékes bajnokikon pedig a következő módon javasolnám a részvételt:

Minden szerdán szeretnék 15 fővel (s nem többel, de annyival mindig) megjelenni.

Ez annyit jelent hogy négy főnek nem lesz helye az aktuális keretben.

Eme négy fő kiválasztása a következő módon lehetséges:
(itt jegyzem meg, kevésbé radikális ill. jobb ötleteket szívesen veszek)
1. A legkedvezőbb eset: négyen jelzik hogy nem jó nekik az aktuális játéknap.
2. Ha éppen ellenkezőleg történik a dolog és mindenki ráér, mindenki játszani akar, akkor sajnos nekem kell döntenem…
3. Rotáció. Kijelölöm az aktuális keretet (alapul véve az ellenfelek tabellán elfoglalt helyeit, esetleges sérüléseket, miegyebeket…), és igyekszem úgy alakítani, hogy minél több játéklehetőséghez jusson mindenki (de ebben ugyancsak benne van, hogy minden alkalommal lesznek akik kénytelen-kelletlen „szabadságot élvezhetnek”).

Egy dolog biztos: akivel megbeszélem hogy eljön szerdán, s mégsem lesz ott (és mindezt nem jelzi nekem min. 4 órával a mérkőzés első perce előtt – hogy behívjak helyette mást) AUTOMATIKUSAN kimarad a következő heti keretből!!!

Az anyagiak:
A bajnoki szezon teljes ára 101.000.-ft, ez 19 főre leosztva pontosan 5.315.-ft/fő.
Ezt az összeget fizethetjük két részletben is, tehát kérek mindenkit hogy 2005. szeptember 17-ig bezárólag jutasson el hozzám 3.315.ft-ot első körben (aki már adott némi lóvét a múltkor, természetesen azt vonja le – ezzel kapcsolatosan küldök mindenkinek majd jelzést), a fennmaradó kétezret pedig jóval később (jövőre) gyűjtük.

A bajnoki szezon első fele idén november közepéig tart, majd véget ér – ekkor rendeznek ugyanis egy másik (téli) bajnokságot, fedett pályán ugyanitt – majd március második felében indul újra.
Tudomásom szerint 16 csapat lesz, ez osztódik a szezon második felére alsó, ill. felső házra (8-8 gárdával).
Hízelgő lenne az első nyolcasba kerülni, meglátjuk.

Kérek mindenkit, jól gondolja át hogy ezek mellett a lehetőségek mellett akar-e jönni, ki akarja e fizetni ezt az összeget akkor is, ha nem mindig juthat játéklehetőséghez, mert sajnos előfordulhat a dolog nem is egy alkalommal!

Mellesleg feltennék egy (nemrég emlegetett és) engem nagyon is érdeklő kérdést – talán ráérne később, ám mégis megkérdem, mert nagyon érdekel a véleményetek ez ügyben:
- van e kedve a gárdának a 2006/07-e idényt (tehát jövőre, az év második felében való kezdettel – kb. 12 hónap múlva) nagypályás, igazi NAGYCSAPAT módjára végigvinni?? Igazi edzésekkel, igaziból, komolyan (ennél is komolyabban) véve a dolgot?

üdv

gnorbert
Bercy
Entrenador del Barça

2005.08.25. 11:51:14

Silva!

Küldtem privátot!!!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.25. 11:22:39

Barcafan - nem csak azon van a hangsúly, hanem a befektetett időn, de mindegy... nem hőzöngök tovább, mert nincs értelme! Belegondoltam Norbi helyzetébe, és beláttam, hogy mi a szomorú, de jogos válasz:

EZ VAN! Aki akar az JÖN, aki nem az NEM! Sokan vagyunk, mindenki szeretne játszani, és ez a bajnokság 1 játéknapon, csak egy 2x20 perces meccsből áll számunkra (mint mindegyik más is...), így ebből kell gazdálkodnunk! Bízzunk a folyamatos, és igazságos rotációban!!!
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.25. 11:05:50

Valóban írjuk be hogy kik tudnak/nem tudnak jönni szombaton!! Nem akarok sokat fizetni,meg kevesen nem is olyan jó!! Én megyek!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.25. 11:00:32

Nincs jó hírem: én és a Kori is egyéb elfoglaltságunk miatt sajnos nem tudunk részt venni a most szombati focin! Ahogy láttam már mások is jelezték ezt, úgyhogy jó lenne, ha időben szólna mindenki Norbinak, aki tud majd menni, hogy ha nincs meg a kellő létszám, akkor időben lemondhassa még, mert 3-4 embernek felesleges odamennie!

A jövő hét szerdán kezdődő bajnokság részünkről OK, bár senkitől sem kaptam kielégítő válaszokat a kérdéseimre, Norbi és Bercy is eltűnt, no majd talán felhívom őket, mert írtam nekik, arra sem válaszoltak!?... A Kori az első fordulóba, azaz a jövő héten még nem tud jönni, mert nyaral! Én leszek!
(A problémám lényege továbbra is az egyébként, hogy ha kevesen vagyunk, akkor drága, bár ettől nem félek, ha pedig sokan leszünk, amire elég nagy az esély, akkor meg x forintért + x forint benzinért 1 percet játszom minden szerdán! :? Jó-jó tudom, ez van, és ez nem is csak az én gondom, ez mindenkinél ugyan így van...)

A részleteket remélem beírjátok ide, hogy tudjam mikorra kell majd menni, és mennyi lét vigyek...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Silvanus 2005.08.25. 11:05:55-kor.
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.24. 12:44:07

Az hogy 10-12 ember van az azért sem jó mert nagyon drága lenne(akkor biztos nem vállalnám) (meg szinte mindenki jönne a 18 emberből szerencsére)+mindig lesz olyan valaki akinek nem jó az akutális szerda!!
deffent
Jugador d'estrella

2005.08.24. 02:40:53

A múltkor Norbi mindenkit kiosztott amikor a B csapat került szóba. A baj csak az, hogy nem azért került szóba, mert erre vágyik mindenki, hanem azért mert többet szeretne mindenki játszani. Szerintem legyen meg, hogy ki az a 10-12 ember, aki játszani fog szerdánként, azok fizessenek, a többieknek meg ott a szurkolói torna + a szombati foci.

A legjobb megoldás a nagypályás foci lenne!

Egyébként annak idején a Norbi terve ez volt.
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.23. 16:57:53

Fog védeni Zoli!!(Gabi mondta)Remélem(és úgy is tudom) hogy lehet részletre fizetni,ami fontos nekem,mert ennyi pénzt egyszerre biztos nem tudok kifizetni.

Szombaton/szombatra pontosa tudni kell hogy kik jönnek,meg hogy mennyi a pénz és mikor kell leadni!

Én is remélem hogy nem pár percért fizetek..
Gábor
Jugador del Barça

2005.08.23. 16:42:33

Sziasztok!

Mi ketten (Gáborok) tudunk menni, előreláthatólag minden alkalommal. Kivételesen az első megmozduláson nem tudunk megjelenni, de ezt leszámítva ránk számíthattok...

Továbbá ugyanezen elfoglaltság miatt a legközelebbi szombati "edzést" is ki kell hagyjuk.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.23. 16:19:28

barcafan írta:Silvának igaza van ezekben a kérdésekben...

Sajna már csak 19en lehetünk Mucs1 sajnálatos távozása miatt... (suzombaton se leszel? lehet, h ez hülye kérdés)

én mindenhéten tudok menni elvileg, a szeptember 5.ikei héten nem, akkor tábor lesz elvileg. lehet, h szerdára visszatérek, de nem valószinü...
Mucsi nem is jön a szerdai bajnokságba egyáltalán? Ezt nem is tudtam! Kár! :(
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.23. 16:03:43

Norbi, vagy aki tud róla - ha lehet, akkor szeretnék több infót tudni a bajnokságban induló csapatunkról! Pusztán csak a megnyugvásom érdekében.

Én magam, és a Kori is nagyon szívesen, nagyon-nagy örömmel megyünk, de azért nem szeretnénk belemenni kilátástalan helyzetekbe...

Elmondom mire értem ezt:

- Mennyien leszünk? Mert ha 18-20-an (a kétszer 20 percre), akkor nem biztos, hogy szeretnék kifizetni a bajnokságra x forintot, meg a benzint, meg a.... hogy aztán 1 percet legyek a pályán!?...

- Kik azok, akik fix, hogy jönnek, és szinte 100%, hogy ott is lesznek minden héten, illetve kik azok, akikre csak ritkábban lehet számítani?

- A hivatalos EuroBarca mezben nyomjuk?

- Mucsi - öcséd jön? Ha nem, akkor ki lesz a hálóőr?

Egyenlőre ennyi... :wink:
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.22. 09:44:01

Ja, és Boogess - a vasárnapi meccs jó volt, mindenki nagyon jól szórakozott, kár, hogy nem jöttél!

A mérkőzés nagyrészt elég kiegyenlített csatát hozott, voltak itt is-ott is nehézkes 10 percek. Az ellenfél létszámhiányban szenvedett, így a mieinkkel bővültek ki (akik bizony sokat dobtak az ellenfél egyébként is igen erős teljesítményén!!!), és úgy játszottunk vagy 2 órát, amelynek a végére egy igazságosnak mondható 21:21-es eredmény jött ki! Nos, azért hogy mégis legyen egy győztes, büntetőkkel döntöttük el a dolgot, amelyet a tornához hasonlóan a magyar Barca, azaz MI NYERTÜNK MEG!!! 8)

Itt jegyzem meg, a mi első büntetőnket ismét én végeztem el, és jelentem: BEVÁGTAM ! ! ! :wink: Ez egy kis megnyugvás zaklatott lelkemnek!...
"Més Cuen un Club"
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.22. 09:38:19

Ronaldinho 17 írta:Szombatonként összejárunk focizni,a legközelebbire lejöhetsz sztem!!itt a topicban keresd meg gnorbert (ő a csapatkapitányunk) telefonszámát,és besuéljétek meg

Üdv:Zsolti
Kedves Ede72 - természetesen szívesen látunk a rendszeres szombat délutáni csepeli focinkon, a továbbiekról G.Norbival egyeztess kérlek, ahogy Ronaldinho17 barátom is mondta, bár biztos úgy akarta írni, hogy beszéljétek meg, nem úgy ahogy leírta! :D

Egyébként egy apró észrevétel: nekünk nem csak kialakulóban van egy kiváló focicsapatunk, NEKÜNK MÁR AZ VAN!!! SZURKOLÓ TORNA GYŐZTESEK VAGYUNK!!! CÍMVÉDŐK!!! 8)
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.08.21. 21:47:06

Szombatonként összejárunk focizni,a legközelebbire lejöhetsz sztem!!itt a topicban keresd meg gnorbert (ő a csapatkapitányunk) telefonszámát,és besuéljétek meg

Üdv:Zsolti
Ede72
Jugador d'estrella

2005.08.21. 21:19:13

Üdv Barca drukkerek!!

Örömmel olvasom,hogy kiválló ficicsapatotok van alakulóban...ha esetleg lehetne csatlakozni hozzátok néha egy két jó meccsre szívesen besegítenék!!
Játszom már jó pár éve kis és nagypályás bajnokságokban, nagy Barca rajongó vagyok szívesen fociznék hasonló érdeklődésű srácokkal...
ha esetleg van rá lehetőség kérlek írjatok!!
köszi előre is!!
hali

Ede72
Boogess
Jugador del Barça

2005.08.21. 19:52:07

Na mi volt, srácok?
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Ronaldinho Gaúcho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.08.20. 23:04:08

Írtam neki egy mailt...
Visca .. el .. Barca
Los Banditos
KépKépKép
Ronaldinho Gaúcho
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.08.20. 22:52:48

Hy most keveredtem erre nemrég és kérdezném hogy lehet-e még jelentkezni?? :oops:
17 vagyok "profiskodtam" egy ideig a DVTK-ban csak volt egy aleset a lábammal és azota elvileg :lol: nem lehet fociznom ahoz képest mindennap...szoval.
Ja a távpéság nem lényeg a arcáért mindent!! :wink:
Visca .. el .. Barca
Los Banditos
KépKépKép
Lezárt