Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A kedvezőtlen időjárási körülmények miatt nem volt jó a szőlőtermés ebben az évben, ezért a SIÓ (egy kis reklám remélem belefér) üdítők túl savanyúra sikeredtek. Egy kis cukorral könnyen javíthatunk rajta. De ne tegyünk bele túl sokat, mert átesünk a túloldalra és nagyon édes lesz.Varga Tamás írta:Tudod, ki-ki 'érdeme' szerint.Gomezinho írta:16 vagy és rendfenntartó?? te osztod a népet itt balra jobbra?
Tudod, ki-ki 'érdeme' szerint.Gomezinho írta:16 vagy és rendfenntartó?? te osztod a népet itt balra jobbra?
KöszRivaldinho írta:Nem igaz, hogy nem érzitek Zozz-nál az iróniát.. nem akarok beleszólni, de egy tanárembernek, meg 1-2tagnak nem igaz, hogy nem esik le..
Amúgy meg hogy a jogsi témához hozzászóljak, én meg remélem, hogy február 26.án nekem is meglesz a jogsim
Zoli!Zozzy 5 írta:Aha. De legalább már a jogsim megvan, 12éves korom óta.Gomezinho írta:16 vagy és rendfenntartó?? te osztod a népet itt balra jobbra?
Erre én is kiváncsi lennék mert akkor leteszem én isel fuero írta:Azt meg hog csináltad? Nyerted lottón?Zozzy 5 írta: Aha. De legalább már a jogsim megvan, 12éves korom óta.
Nekem is megvan már másfél éve, pedig még csak 16 vagyok. Jó sokáig húztam, ha már 12évesen is le lehet tenni.Gomezinho írta:nekem is +van a jogsim!!kemény másfél éve!!20 vagyok de már 8 szor átestem a kényelmetlen rendőri intézkedésen amiből 3szor nagyon rosszul jöttem ki!!!Szóval soksikert holnapra de vigyázz a jogsidra mert sokat ért:D