miihii írta:Én mindenesetre egyelőre azon ámulok és bámulok,h mi a fenéért kerülne Villa (~)45 milla+(kölcsön)Keirrisonba,ha Samu mindössze 35 méter körül mozog?!
Az,h David fiatalabb kicsit,meg fizuban is olcsóbb,még nem "jogosítja fel",h ennyivel drágább legyen.Samu nagyságrendekkel többet tett le az asztalra az évek folyamán...
Ezt én nem értem meg.

Ez valóban érdekes...
Én nagyon örülnék,ha Samu maradna,mivel évről évre hozza a szintet,és termeli a gólokat.
Ő is engedhetne egy kicsit a követeléseiből,mert a City-n kívűl más csapat nem hinném,hogy adna neki 11-12misit.
De bízom benne,hogy idén is marad,mert attól függetlenül,hogy kijelentette,hogy csak munkahelye a csapat és a "város", azért szívét,lelkét odateszi a meccseken.
"az Ő maradása jelentette a legjobb igazolást 2008 nyarán."
Írta: H. PetI, Varga Tamás.
Olvasgattam a "Játékoskeretek" menüpont alatt.
Remélem Szeptemberben Tamásék frissítik az adatlapot,és az fog rajta állni,hogy:
Az ő megtartása volt 2009legjobb igazolása..."
Nemtudom menniyt keres most,de ha a mostani követeléséből lejjebb tudna adni,akkor remélem a vezetőség hosszabbít vele.
Mindenesetre ha mennie kell,akkor jöjjön Villa,de az ára irreálisan magas.
Maximum 30-33mat ér Villa,semmivel sem többet. EB-n gólkirály volt,ennyi. Persze ez nem vesz el tőle semmit,mert remek csatár.
Viszont én nagyon rühellem,mikor megmakacsolja magát a pályán,és gusztustalan módon visszarúg,szabálytalankodik,színészkedik.
06-s VB-n volt erre 1-2példa, mikor felrúgták, forgott egyett,majd gyertyába kinyomta magát,hogy egyet odapakoljon az Ukrán ellenfélnek,azt hiszem.
Én bízom Eto'o-ban,hogy maradn,nagyon örülnék,ha innen már csak akkor menne el,ha Mallorca-ba megy levezetni,és itthagyna nekünk egy beérett Bojan,Keirrison duot.