Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy kalappal! Ne izgulj, könnyű. A három pontos forgalmi helyzetekre figyelj oda, ne kapkodj! Jobbkéz-szabály, villyanyos - elgondolkodtatóak! Szorítunk Neked!el fuero írta:Holnap Kresz vizsga...Ha megbukok beugrok a Dunába vagy leiszom magama valamelyik lepusztult lebujba és elköltözöm az Északi-sarkra. De ha átmegyek akkor óriásit partyzok este a Glob Royalba.
Még nem érzem a Jedit....
Ha már viccelni sem lehet, akkor, bocsi. Természetesen, nem.Los Banditos írta:Miért Tamás, ha az egyik tanítványod veled így szórakozna, akkor te történelemből buktatnád meg?Varga Tamás írta:Csak nehogy feljöjjön a honlapra, viszontlássa magát, és év végén jól megbuktasson.Nem véletelenül van külön magatartás, történelem stb...
Miért Tamás, ha az egyik tanítványod veled így szórakozna, akkor te történelemből buktatnád meg?Varga Tamás írta:Csak nehogy feljöjjön a honlapra, viszontlássa magát, és év végén jól megbuktasson.
Nagyívből szrok rá, hogy itt elolvasod-e, vagy sem, de, mivel nem ez nem igazolás téma, azért áthoztam ide.bence93kis írta:jo keménykeggyé.... ez az én véleményem mer sztem Xavi és puxol nem elég jo egy barcához de lényegtelen..... ja és ien forumokba nem fogok oda figyelni a hejesirásra de ha te a nyelvtanra élvezel ako bocsi
for: Chris0527
Ha én gazdag lennék.....meghivnék mindenkit innengrecki írta:http://index.hu/sport/foci/noucamp0213/
Na azt én még nem néztem, de az lesz a következő, kössz.Slither írta:Én a taktikámat a játékhoz tartozó fórum-félességben néztem, ahol ilyeneket postolnak (ott van azon az oldalon, ahol a játék is), youtube-on inkább csak azt néztem, hogy hová érdemes az ágyúkat helyezni.
Youtubeon nézegettem, azzal formáltam félig sikeressé a taktikám, mert ugye végig érek, de nem elég nagy pontszámmal. Mindig a minimum ágyút használom, de így is csak 10ezreket érek el, de majd körülnézek jobban elsősorban végig akartam játszani, most majd lehet finomítani, de a 100ezres azért nem semmiSlither írta:Nem emlékszem a pontos eredményre, de 100ezres nagyságrendű volt.![]()
A siker titka, hogy mindig csak annyi ágyút használ fel az ember, ahány min. kell (és persze nem mindegy hogy milyen ágyút és hová teszi azt), így több arany marad, ami az interest miatt nagyon fontos. (valahol még fel is volt írva nekem, hogy szintenként mennyi a min., amúgy keress rá youtube-on)
Ja azt vágom, azt viszont nem, hogy hogyan lehet több 10ezer pontokat összeszedni, nem beszélve néhány 100-200ezres jómadárról, egyenlőre azt meguntam, majd pár hét múlva talán visszatérek rá, mindenesetre boldogsággal töltött el, amikor megcsináltam, ráadásul az aktuális topban mindig 7-8 vagyok, de a 100ezerre még gyúrnom kellSlither írta:Megfelelő taktikával nem a végigjátszás a cél, hanem hogy mennyi ponttal fejezed be a játékot.(asszem vmikor sikerült bekerülnöm top XX-be
![]()
)
A másikkal nem nagyon játszottam, mert túl sokáig tart, és egy idő után rohadt unalmas...
Megfelelő taktikával nem a végigjátszás a cél, hanem hogy mennyi ponttal fejezed be a játékot.Drigo írta:Na az elsőt végig vittem megfelelő taktika birtokában még könnyűnek is mondható. Azt a taktikát viszont jól át kell gondolni. A másodikkal nem nyomultam sokat, mert közben megtaláltamSlither írta:Sztem azt én linkeltem be, legalábbis ha ugyan arra gondolunk.Flash Element TD
(Ennek a tovább fejlesztett változata: Flash Circle TD)
Neked pedig a webforditas.huVarga Tamás írta:barca99: más dolog, ha egy szó idegen, és más az amikor egy fél oldal íródik angol nyelven. És különben is: ott a gugli, beüti, hogy blaszémia, aztán kidobja a jelentést, vagy elővesz egy idegen szavak kéziszótárt, és megvan a megoldás.
Na az elsőt végig vittem megfelelő taktika birtokában még könnyűnek is mondható. Azt a taktikát viszont jól át kell gondolni. A másodikkal nem nyomultam sokat, mert közben megtaláltam a játékot, amiről beszétem. Ezzel viszont akárhogy próbálkozom nem jutok a 72. szintnél tovább, pedig a készítője elméletileg 90 szintet csinált.Slither írta:Sztem azt én linkeltem be, legalábbis ha ugyan arra gondolunk.Flash Element TD
(Ennek a tovább fejlesztett változata: Flash Circle TD)
thx,felvettem,remélem maradt ez a címe.Los Banditos írta:raiszt@enternet.huRaulito írta:Charlie nem szokott már fórumozni? Vki meg tudná adni msncímét?
Küldtem neki privit de kétlem h egyhamar elolvassa..viszont ez sürgős lenne,thx.
Régebben ez volt neki, de lehet azóta új van![]()
raiszt@enternet.huRaulito írta:Charlie nem szokott már fórumozni? Vki meg tudná adni msncímét?
Küldtem neki privit de kétlem h egyhamar elolvassa..viszont ez sürgős lenne,thx.