Nos. Én és a Kori már elég régóta együtt játszunk egy kispályás csapatban, ráadásul épp ott a TIPPMIX arénában! A következő bajnoki szezon épp a jövő héten kezdődik, amelyen mi is részt veszünk a csapatunkkal, azok a meccsek minden szombaton délelőtt lesznek, így kettőnk részvétele az általad említett bajnokságban elég kétséges, nagyban függ attól, hogy mikor lennének azok a meccsek?!... Igazság szerint én nagyon örülnék neki, de félek ez így már túl sok lenne... (szombat délelőtti bajnoki meccs, szombat délutáni Barca edzés, és még egy Barca bajnoki!) Még meglátom, a Kori nevében nem tudok nyilatkozni.
BÁR, és itt jön egy kis őszinte önkritika: az elmúlt hetekben sajnos elég rosszul megy nekem a játék (beleértve a legutóbbi tornát is), ezt biztos ti is látjátok. Nem tudom, hogy miért van ez, nem is keresek kifogásokat, de nagyon messze vagyok igazi önmagamtól! A sok játék biztos segítene, hogy visszalendüljek a régi formámba, de lehet, hogy pénzzel sem bírnám már ezt, nem beszélve a kedvesemről, aki meg leszedné a fejemet...
Így egyenlőre marad csak a fogadkozás, miszerint kérem türelmeteket, és megértéseteket. Ígérem összeszedem magamat, és az edzésekre, ill. a következő tornára már nagyon oda fogom tenni magamat, hogy tényleg hű legyek a "9"-es mezre!!!