Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez hihetetlen.Chris írta:az előbbi helyre én is követem őt hétfőnBoogess írta:Barcelonába és Valenciába.Chris írta:hova ment iván???
Barcelonába és Valenciába.Chris írta:hova ment iván???
hova ment iván???Melkor írta:Neked, pedig jó nyaralást!! (nagyon irigyellek ám!!Z. Iván írta:Hát nekem most így elöre gözöm sincs, hogy milyen lesz a menetrendem szeptembertöl, de látatlanban a szerdát támogatom.
Pénteket nem igazán preferálom, akkor már inkább a hétvége.
Hétvégén hajrá nektek)
Aztán készíts jó képeket, ja és jó szurkolást!
Okés, köszi szépenMelkor írta:Neked, pedig jó nyaralást!! (nagyon irigyellek ám!!Z. Iván írta:Hát nekem most így elöre gözöm sincs, hogy milyen lesz a menetrendem szeptembertöl, de látatlanban a szerdát támogatom.
Hétvégén hajrá nektek)
Aztán készíts jó képeket, ja és jó szurkolást!
Neked, pedig jó nyaralást!! (nagyon irigyellek ám!!Z. Iván írta:Hát nekem most így elöre gözöm sincs, hogy milyen lesz a menetrendem szeptembertöl, de látatlanban a szerdát támogatom.
Hétvégén hajrá nektek
Nem kell ám kötekedni!Silvanus írta:Na, ezt jól meg mondtad! Szerda, vagy péntek, vagy hétvége... végül is, ezek a lehetőségek!Melkor írta:Nekem leginkább a szerda - esetleg a péntek vagy a hétvége a jó!
Bezony, nem kevés alkoholtartalmú szeszesital fog bennem véget érni sztem ama szent naponmucs1 írta: Hát Boogess, ha ilyen programod van, akkor egye fene, egy focit valahogy kibírunk nélküled, megértjük, hogy a 18 az egy különleges alkalom, akkor nagyon be kell inni!
aztán vigyázz, nehogy a detoxban végezd!