Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem nem tűnik olyan imádnivalónak ezt a babakép, kicsit ufo-s.Victor_Valdes írta:Zozz esetleg aláírásnak ajánlhatok egy képet?
akár igen akár nem , úgyis belinkelem() http://imaginee.deviantart.com/art/Ador ... a-52500109
barca99!barca99 írta:Karashu!
Menjél és NSO-n növeld a színvonalat. Szégyen.
Vicces kedvünkben vagyunk, mi?barca99 írta:Első olvasásra kajak azt hittem, hogy ez Tamásnak szól, amiért nem tud fellépni chatre.messi1918 írta:Senki sem állíthat/gördíthet, akadályt Isten elé!![]()
![]()
Első olvasásra kajak azt hittem, hogy ez Tamásnak szól, amiért nem tud fellépni chatre.messi1918 írta:Senki sem állíthat/gördíthet, akadályt Isten elé!
"Isten sem állíthatja meg az éhes embert"Varga Tamás írta: Tim!
Mit jelent pontosan a "Deus Impeditio Esuritori Nullus"? A Deus Isten, az Impeditio akadály, a nullus senki sem, egyik sem jelentéssel bír. Az esuritori igére nem találtam megfelelő jelentést.
Senki sem állíthat/gördíthet, akadályt Isten elé!Varga Tamás írta:Miért?Szandi írta:Varga Tamás gyere csetre!
fórum és a tippjáték között kattints
Egyrészt, ha rákattintok a Chat-menüpontra csak egy szürke háttéroldal jelenik meg. Másodszor: nem értek én ahhoz, mit is kellene ahhoz tennem. Nem vagyok egy chat-internet-észkombájn.
Tim!
Mit jelent pontosan a "Deus Impeditio Esuritori Nullus"? A Deus Isten, az Impeditio akadály, a nullus senki sem, egyik sem jelentéssel bír. Az esuritori igére nem találtam megfelelő jelentést.
Miért?Szandi írta:Varga Tamás gyere csetre!
fórum és a tippjáték között kattints
EltaláltadBlest írta:csak nem a sanye? neki voltak ilyen "poénjai"Emigrat írta:Tudtátok hogy a Chipicao-ban Alkohol is van?![]()
Szal aki vezetni akar az döntse el hogy eszik-e vagy vezet!:D:D![]()
Sharky írta:Tegnap volt két éve, h regeltem ide![]()