Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hű de rutinosan kivágtad magad!Boixos írta:
pár sorral lejjebb a Tamás nagyon ünnepelt, azt hittem téma van!![]()
mindegy, akkor váltsuk be akkor, amikor aktuális lesz!
pár sorral lejjebb a Tamás nagyon ünnepelt, azt hittem téma van!Sharky írta:Nekem nincs semmim, de azér kösz![]()
Bálint!Sharky írta:Boldog szülinapot Játék![]()
![]()
VT meg rhynn, boldog névnapot Nektek
Én a régi sulimba,kolbászt tettem az egyik gyerek csomagjába.de ez a gyerek ilyen jó nagy paraszt!De az a lényeg,hogy a gyerek örült neki,az osztályfönők meg kiverte a balhét hogy mekkora bunkó vagyok........Vesszen Bettike néniRoniee21 írta:Elég érdekes iskolátok lehet![]()
Nálunk,lehetne akárhanyadikos a gyerek,ha ilyet venne ajándékba azt azonnal kirúgnák!(megjegyzem,teljesen megérdemelten)
(Lehet a miénk az érdekes![]()
)
Megcsóválta a fejét és nevetett.Los Banditos írta:Osztályfőnök mit szólt hozzá?![]()
![]()
Nem hinném, hogy neked valaki is vibrátort akarna venni. De ki tudja.varga tamás írta:Tudom, hogy egyedül maradok maradi véleményemmel, de ez nagyfokú illetlenségről tanúskodik. A jópofaságnak is van határa. Én biztos a szeme közé vágtam volna annak a bunkónak, aki ezt vette. Mert ez nem vicces.Kluivertinho írta:Osztálykarácsonyra egyik fiú osztálytársam 1 csajt húzott. Ki nem találjátok mit vett neki. Egy rózsaszín vibrátort!A csaj irult-pirult, köpni-nyelni nem tudott! Aztán egyik srác odaszól neki: "Nem hiszem el, hogy nem fogod használni...". Erre a leányzó nem reagált semmit, csak elmosolyodott.
Vagy bash...Enrique írta:http://subba.blog.hu/2007/12/21/subba_i ... des_voltamgrecki írta:Mondjatok vmi izgit, mert csöppet uncsizok a munkahelyemen... nincs meló!
Subba mindig segít ilyenkor.
Tudom, hogy egyedül maradok maradi véleményemmel, de ez nagyfokú illetlenségről tanúskodik. A jópofaságnak is van határa. Én biztos a szeme közé vágtam volna annak a bunkónak, aki ezt vette. Mert ez nem vicces.Kluivertinho írta:Osztálykarácsonyra egyik fiú osztálytársam 1 csajt húzott. Ki nem találjátok mit vett neki. Egy rózsaszín vibrátort!A csaj irult-pirult, köpni-nyelni nem tudott! Aztán egyik srác odaszól neki: "Nem hiszem el, hogy nem fogod használni...". Erre a leányzó nem reagált semmit, csak elmosolyodott.
Jobban jár ha szorgalmas lesz és kitakarít a szobájában!!Danka00792 írta:Ez akkor gáz, ha a lány olyan tipus, hogy mindent elmond a szüleinek. Hazamegy, egyböl megkérdik: Na mit kaptál? És erre felmutatja a vibrátort. Megnézném az egész család képétVagy ha nem is olyan tipus, akkor is, Anyja takarit szobában, és egyszercsak megtalálja
![]()
![]()