A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Boogess
Jugador del Barça

2005.07.21. 19:37:33

Ne merészeljetek inni szombaton mert úgy néz ki hogy nem megyek! :D :( Vagy ihattok, de akkor legközelebb is :!: :lol: :wink:
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Boogess
Jugador del Barça

2005.07.21. 18:30:30

Silvanus írta: Utálom a sört!!! :? Alkoholmentes VÖRÖSBOROS-KÓLA NINCS??? :P :D
Utálod a sert? Milyen ember vagy Te? :shock: :lol: :lol:

A barátságos foci jó ötlet, nem is hallottam még h a Fenernek is van szurkolói csapata. Milyen hosszú lenne a meccs? Ilyen 2X15 vagy 2X20 percesnek sztem nem sok értelme lenne, már ha gyakorolni akarunk...
gnorbert
Capitá del Barça

2005.07.21. 17:42:52

Hello Csapat!

Tegnap délután meglátogattam a FENERBACHE csapatát, és meghívtak minket ill. megbeszéltünk egy barátságos találkozót!

Remélem minél többen ráértek majd (időpont később - mit szóltok pl. jövő hétvége 31-én vasárnaphoz??), hogy egy jót focizzunk.

A helyszín Csepelen, a Papírgyár műfüves kispályályán lesz.

üdv

gnorbert
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gnorbert 2005.07.22. 13:00:24-kor.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.21. 15:32:56

Melkor írta:
Silvanus írta:
Melkor írta:Vagy mit szólnátok a most szombati foci után??
Én támogatnám, mert szabad vagyok, aztán jövő héten úgy is elpályázok két hétre....

...mondjuk kocsival leszek! Wazze az gáz! Tudjátok busszal nem szívesen bugizom végig a fél várost, aztán meg fáradtan egy nagy pakkal haza..... na még meglátom!?... :roll:
Legfeljebb schlossgoldot iszol...:D :wink:
Utálom a sört!!! :? Alkoholmentes VÖRÖSBOROS-KÓLA NINCS??? :P :D
"Més Cuen un Club"
Melkor
Entrenador del Barça

2005.07.21. 15:01:08

Silvanus írta:
Én támogatnám, mert szabad vagyok, aztán jövő héten úgy is elpályázok két hétre....

...mondjuk kocsival leszek! Wazze az gáz! Tudjátok busszal nem szívesen bugizom végig a fél várost, aztán meg fáradtan egy nagy pakkal haza..... na még meglátom!?... :roll:
Legfeljebb schlossgoldot iszol...:D :wink:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.21. 14:53:06

"Més Cuen un Club"
Melkor
Entrenador del Barça

2005.07.21. 13:19:53

Vagy mit szólnátok a most szombati foci után??
Boogess
Jugador del Barça

2005.07.21. 13:05:52

Bercy írta: más: emberek nem gondolt senki arra, hogy ezt a tornagyőzelmet bambizás helyett egy nagy sörözéssel kéne inkább megünnepelni???
Én már múltkor is ünnepeltem volna, de mindenki kocsival volt meg húzott haza :? Csak tudnám miért :? Nem volt túl jó aznap este olyan emberekkel "ünnepelni" akik kb. azt se tudták miről van szó :?

Szal én benne lennék egy maratoni sörpartyban :wink: :lol:
Melkor
Entrenador del Barça

2005.07.21. 13:00:34

Bercy írta: más: emberek nem gondolt senki arra, hogy ezt a tornagyőzelmet bambizás helyett egy nagy sörözéssel kéne inkább megünnepelni???
Jó ötlet - sztem a másik torna utáni estére kéne időzíteni, vagy ha előbb akkor az is jó... :P
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.21. 12:47:08

Melkor írta:Részemről is rendben a nevezés!!
Mondjuk ott sztem kisebb lesz az esélyünk a tornagyőzelemre..... :?
Söt talán egyenlő a 0-val, de anyagilag nem megterhelő és legalább máshol is kiprobáljuk magunkat.
Tanulópénz lesz.

más: emberek nem gondolt senki arra, hogy ezt a tornagyőzelmet bambizás helyett egy nagy sörözéssel kéne inkább megünnepelni???
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.21. 12:44:48

Saviola írta:Gratulálok a csapatnak a tornagyőzelemhez! 8)
Köszönjük szépen! :wink:
Melkor
Entrenador del Barça

2005.07.21. 11:34:03

Részemről is rendben a nevezés!!
Mondjuk ott sztem kisebb lesz az esélyünk a tornagyőzelemre..... :?
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.07.21. 11:29:07

Gratulálok a csapatnak a tornagyőzelemhez! 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.21. 09:13:21

Ronaldinho 17 - Köszönöm a bíztató szavakat, jól esnek! A másik dologról pedig: ez bizony nehéz döntés, nem irigyellek érte! Mérlegelned kell, hogy mik is a lehetőségeid, és mit szeretnél igazán az élettől, mi a fontosabb. Állíts fel egy rangsort, írd fel a lehetőségek előnyeit, hátrányait, és a dolog adni fogja magát! Ez így talán kissé egyszerűnek tűnik, de hidd el sokszor segít!!!

Egyébként én a helyedben kihagynék 1 évet, mert az érettségi mindennél fontosabb most!!! Aztán ráérsz még focizni amíg csak élsz, és nem is kerülhetsz annyira nagy hátrányba, ha velünk rúgod a bőrt, NEM IS AKÁRHOGY barátom!!! :D
"Més Cuen un Club"
Gábor
Jugador del Barça

2005.07.20. 22:37:04

Szerintem is nevezhetünk 8)
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.20. 21:48:26

Silvanus,júniusban volt sportnap a suliban,és szintén a döntőben én is kihagytam a büntetőt :lol: :oops: ráadásul ott csak 3-3 emberke rúgott,szóval el is vesztettük,most egy sokkal komolyabb tornán odaálltam és... 8) szóval nehogy az legyen "hogy többet én nem rúgok" :wink: (bár elején mondtam hogy nem szeretnék,de láttam hogy senki sem vállalja szívesen,mondtam akkor "muszáj" )

Sztem elég jó csapat vagyunk/lettünk,és érdemes elindulni,persze akkor nagyon komolyan kell készülni,mert biztos lesznek kispályás porfi csapatok :roll:

más:Gondolkozok hogy kihagyjak-e 1 évet nagypályán,

ami emelett szól,a kispályás tornák a Barca-val(ha játszanék nagypályán akkor NEM tudnék jönni :cry: ),+ érettségi,amire igencsak fel kell majd készülnöm,hiszen 3 évig semmit nem tanultam

ha meg kihagyok 1 évet,akkor nagy hátrányban leszek a többiekkel szemben(és mivel szeretnék focista lenni,ilyen "luxust" nem engedhetek meg magamnak)

Na most mit csináljak?,ráadásul az ESMTK 2.osztályú lett...ha felkerülnék a felnőttbe...(a csapatom viszont nagyon gyenge,és másikat kellene keresni)
Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.20. 16:55:39

Részemről természetesen rendben! Az első 7-est én lövöm!!! :D
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2005.07.20. 16:02:34

Üdv HFCB!

Annak, aki még nem olvasta, íme a főszervező - Juventino/Z9/ZÉ - összefoglalója szóról-szóra:

"Július 16-án ismét útjára indult a labda Szurkolói Torna keretében. A minden résztvevő csapat által nagyon várt rendezvény minden eddiginél nagyobb csatákat és izgalmakat hozott.

Már a csoportok első mérkőzésein kiderült,hogy mely csapatok lesznek a dominánsok a VI. Tornán. A Barca könnyedén lépett túl a Juve "B" csapatán, a Milan "A" pedig hibátlan játékkal intézte el a Torna előtt még esélyesként számontartott Juve "A"-t. Ez a meccs természetesen a "sima" győzelmi kényszeren túl nagy presztízzsel is bírt. A címvédő Róma a Milan "B"-n lépett át, a Real pedig az Interen. A koreográfia akésőbbiekben sem nagyon változott. A Barcelona és a Milan "A" ellentmondást nem tűrően söpörte be a győzelmeket és az ezzel járó csoportelsőséget,míg a két másik továbbjutó a Róma és a Real Madrid lett. Nagy meglepetés volt a Juve "A" totálisan impotens játéka. A Tornák történetének legtöbb gólt szerző csapata ezúttal 3 mérkőzésen mindössze 4 találatig jutott. A csoportutolsók a Juve "B" és az Inter csapatai lettek. nekik következő alkalommal Selejtezőn kell kvalifikálni magukat. Előbbi rosszabb gólkülönbséggel szorult a másik "csikócsapat", a Milan "B" mögé(akik kettejük meccsén a legutolsó pillanatban egyenlítettek). Érdekesség,hogy a selejtezőn ugyanez volt a helyzet,csak akkor a Juve volt kedvezményezett a gólarányt tekintve.

Az egyeneskieséses szakasz meccsei igazi rangadók voltak. A Barca-Real összecsapás már a nevében is nagy csatát ígért, de a pályán is valódi "El Classico" zajlott. Az "olasz" slágermeccs már inkább volt nevezhető egyoldalúnak,de ezen sem lehetett unatkozni. A harmadik hely sorsáról ezúttal is büntetők döntöttek,most a Real Madrid játékosai koncentráltak jobban(a Róma ellenében),így az ő nyakukba került a bronzérem.

A döntőt viszont először döntötték el hétméteresek. A rendes játékidő nagy csatát hozó 1-1-es döntlenje után drámai végjáték következett. A Barca rögtön az első kísérletnél hibázot,így a Milan egészen az 5. párig lépéselőnyben volt. A legfontosabb pillanatban azonban megremegett a lövő játékos lába(a Barca kapusa védett),így újra X lett az állás. Az első hibázóig tartó folytatás mindössze 2 kört élt meg. A biztoslábú Barcelona játékosok után ismét a Milan rontott,így első alkalommal került a gránátvörös-kék mezben pompázó csapat nyakába az arany, kapitányuk kezébe pedig a serlegek. Érdekesség,hogy először fordult elő,hogy nem "olasz" csapat diadalmaskodott.

A végig remek hangulatú,sportszerű rendezvény következő, immáron VII. "epizódja" várhatóan szeptemberben kerül megrendezésre, remélhetőleg még jobb és élvezetesebb kiszerelésben. "

Az egész HungarianFCB nevében : Köszönjük Zé

Más.

Ha a Csapat benne van a buliban, azaz anyagilag bírja - mert más visszatartó erő, ismerve Titeket nem hiszem hogy lenne - hétfőn benevezném a Csapatot.

Mit szóltok hozzá?

Szerintem nem lenne több, mint 1.000-1.500.-ft / fej!

üdv

gnorbert

ui. köszi a jó tippet Ronaldinho 17!!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.07.20. 13:28:28

A sport Duna-parti otthona

Budapest, július 20., 12.15 Presztízs lesz a Prestige Sportaréna.

Papíron amatőr, amúgy profi: hazánk legnagyobb méretű amatőr sportkomplexuma, a Prestige Sportaréna 2005. október 14-én nyitja meg
kapuit.
A külalakra, illetőleg a panorámára bizonyára nem lesz majd panasz: a létesítmény a Duna Plaza mögötti, a Transelektro tulajdonában lévő, Erste Bank által finanszírozott területen, a Prestige-tornyok, valamint a Yacht-kikötő szomszédságában épül és szépül. Nagy szám: a több mint egyhektáros területen 4 kézilabdapálya méretű futballpálya, 2 lábteniszpálya, 2 a régi idők focijából valamit visszacsempésző "dühöngő", 1 homokfocipálya és 4 teniszpálya várja a sportolni vágyókat, akik a 32 öltöző valamelyikéből kilépve választhatnak, hogy akkor most a centrum büféjében vagy pubjában huppanjanak le.
A Prestige Sportaréna egyébként nem csupán hazai, de európai mércével nézve is egyedülálló lesz, mivel télen két darab, egyenként 45x130 méteres sátorral lesz lefedve. Ami a tél előtti programot illeti, az október 14-i ünnepélyes megnyitót követően (ahová egy neves világsztár érkezését várják) 15-én és 16-ára mindjárt egy több mint 1 millió forint összdíjazású kispályás futballtornát írnak ki a szervezők, akiket a 06-302-402-406-os számon érdemes ez ügyben keresni. Annyit már most tudni lehet, hogy a nevezési díj 19.990 forint, jelentkezni július 25-től lehet.
A Prestige sportarénát üzemeltető cég ügyvezető igazgatója, Németh Péter talán még sosem várta így Helén napját - ez esik ugyebár október 14-ére...
- Először is szeretnék köszönetet mondani a Transelektrónak, hogy partner eme ötlet megvalósításában - így az ügyvezető. - Jó érzés, hogy akad még olyan cég, amely támogatja egy sportkomplexum létrehozását akkor, amikor létesítményeket nem avatni, hanem bezárni szoktak... Annyit ígérhetek, mindent megteszünk azért, hogy az ide látogatók jól érezzék magukat. A többi pedig rajtuk és rajtunk múlik: együtt tehetünk majd azért, hogy itt mindenki otthonra leljen.

Leginkább a torna miatt tettem be,indulhatnánk...
Bercy
Entrenador del Barça

2005.07.19. 18:21:37

mucs1 írta:Még annyit, hogy szólhatott volna a roma, hogy ellenünk amugy sem akartak nyerni, "a másik csoport eredményeinek ismeretében", és akkor többet cserélünk vagy nem fárasztjuk magunkat! :D
Kis kötöszködös... :wink:
mucs1
Jugador d'estrella

2005.07.19. 17:47:01

Még annyit, hogy szólhatott volna a roma, hogy ellenünk amugy sem akartak nyerni, "a másik csoport eredményeinek ismeretében", és akkor többet cserélünk vagy nem fárasztjuk magunkat! :D
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona

A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
mucs1
Jugador d'estrella

2005.07.19. 17:09:08

köszönöm, hogy válaszoltál, nincs harag, és köszönjük mégegyszer a torna megszervezését, találkozunk a következőn vagy ha esetleg lesz egy edzőmeccs megint a két csapat közt, akkor majd ott.

z9
Barça C

2005.07.19. 17:06:00

mucs1: bocs,nem kívántam bunkó lenni,csak ez a téma ingerültté tesz mióta még a balhés Inter az egyik torna után(mikor a kitiltás réme fenyegette őket) szabályosan sikkasztással vádolt... szerencsére nem vagyok rászorulva arra,h néhány ezer forintokat lenyúljak másoktól és anno,mikor ezt az egészet elkezdtem szervezgetni,sem az volt a célom,h most majd jól meggazdagszom. de hogy érdemben válaszoljak a kérdésedre: a pálya 11 forint óránként, a bíró 20 ezer, a serlegek,érmek,különdíjak,gravíroztatással pedig 40.000. ez ugyebár 159.000. a fennmaradó összeg meg arra lenne,h fedezze a szervezésre fordított költségeket(telefon,utazás),de elárulom,h szinte sose tudom begyűjteni hiánytalanul a nevezési díjat, most is jópár ember kevesebbet adott,mert nem volt nála elég pénz. természetesen ebből nem csinálok ügyet,számomra tökéletes "jutalom" látni azt,h ilyen sok embernek örömet és szórakozást nyújt ez az egész.

ja,kifelejtettem a kamerást: nos, ő 25ezer forintért vállalta azt,hogy egész nap rögzíti a mérkőzéseket. igen ám,de mint utólag kiderült,ez az összeg nem tartalmazza a kazetták és dvd-k árát,vagyis ez további 20ezer forintos plusz kiadást jelentett,ami már nem a csapatokat terhelte... nos,ebből is látszik,h mekkora üzlet egy ilyen torna szervezése...:wink:

remélem most már mindenki átlátja a pénzügyi dolgokat és Veled mucs1,pedig nincs harag. bár részemről eddig sem volt
mucs1
Jugador d'estrella

2005.07.19. 17:00:19

Mindent a csapatért, ezért sem erőltettem a játékot annyira a kieséses szakaszban! Megnyertük, és ez a lényeg, viszont ahogy a mondás is tartja, megvédeni nehezebb lesz úgyis. egyébként nem is tudtam, hogy a 15 fő az a max. létszám, most néztem csak utána, de legközelebb már ezt is megoldjuk. 15 fő, plusz pályaedző, szövetségi kapitány, technikai vezető, labdaszedő, mindenkinek, a képességeinek megfelelően találunk valami posztot. Én vállalom majd a stadionból kirúgott labdák összegyűjtését. :D

Silvanus
Director del Fútbol

2005.07.19. 16:55:04

mucs1 írta:gratulálok a csapatnak, és belátom, igaza volt Silvának, aki végig rendületlenül a biztos győzelmet szajkózta minden hozzászólásában.Azért Silva bevallhatod, meleg pillanatokat éltél át az első hetes után,nem?:))
Először is köszi a gratulációt, ez nem volt más, mint egészséges optimizmus, aminek a háta mögött az volt, hogy bíztam ebben a gárdában, és bejött!!! Ez a csapat nagyon összejött, és nagyon megérdemelte a sikert!

Máskülönben nekem sem ment úgy a játék, ezt már le is írtam, de hidd el Mucs, azóta rájöttem nem kell foglalkozni vele, ez egy csapatjáték, és a közös siker a lényeg!!! Ennek kell örülni!!!

Egyébként csak amióta erre rájöttem (mármint erre az: "örüljünk a közös sikernek" dologra), azóta tudok rendesen aludni a torna óta, mert volt két álmatlan éjszakám a kihagyott büntető miatt, elhiheted!!! Siker ide vagy oda, nagyon bántott, és nehezen emésztettem meg!!! Tényleg, ez komoly!!! Rettentő érzések kavarogtak bennem akkor, és az öcséd mentett meg a totális szégyentől, ezért örökké hálás leszek neki, ezt meg is mondhatod neki, bár szerintem én már mondtam neki, és a hozzászólásaimban is csak őt dicsőítem, nagyszerű teljesítményt nyújtott és kihúzott a bajból!!! 8)

ÖRÖK TÖRVÉNY: akinek nem megy annyira a játék a meccseken, az ne is álljon oda büntetőt rúgni!!! Már túlvagyok rajta, nem érdekel, csak örülök a közös sikerünknek, ami nagyon nagy dolog!!! Még most is alig hiszem!

JA, és MUCSI - a következő tornán CÍMVÉDÉS!!! :D
"Més Cuen un Club"
Lezárt