mucs1 írta:gratulálok a csapatnak, és belátom, igaza volt Silvának, aki végig rendületlenül a biztos győzelmet szajkózta minden hozzászólásában.Azért Silva bevallhatod, meleg pillanatokat éltél át az első hetes után,nem?:))
Először is köszi a gratulációt, ez nem volt más, mint egészséges optimizmus, aminek a háta mögött az volt, hogy bíztam ebben a gárdában, és bejött!!! Ez a csapat nagyon összejött, és nagyon megérdemelte a sikert!
Máskülönben nekem sem ment úgy a játék, ezt már le is írtam, de hidd el Mucs, azóta rájöttem nem kell foglalkozni vele, ez egy csapatjáték, és a közös siker a lényeg!!! Ennek kell örülni!!!
Egyébként csak amióta erre rájöttem (mármint erre az: "örüljünk a közös sikernek" dologra), azóta tudok rendesen aludni a torna óta, mert volt két álmatlan éjszakám a kihagyott büntető miatt, elhiheted!!! Siker ide vagy oda, nagyon bántott, és nehezen emésztettem meg!!! Tényleg, ez komoly!!! Rettentő érzések kavarogtak bennem akkor, és az öcséd mentett meg a totális szégyentől, ezért örökké hálás leszek neki, ezt meg is mondhatod neki, bár szerintem én már mondtam neki, és a hozzászólásaimban is csak őt dicsőítem, nagyszerű teljesítményt nyújtott és kihúzott a bajból!!!
ÖRÖK TÖRVÉNY: akinek nem megy annyira a játék a meccseken, az ne is álljon oda büntetőt rúgni!!! Már túlvagyok rajta, nem érdekel, csak örülök a közös sikerünknek, ami nagyon nagy dolog!!! Még most is alig hiszem!
JA, és MUCSI - a következő tornán CÍMVÉDÉS!!!