Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Utálod a sert? Milyen ember vagy Te?Silvanus írta: Utálom a sört!!!Alkoholmentes VÖRÖSBOROS-KÓLA NINCS???
![]()
Utálom a sört!!!Melkor írta:Legfeljebb schlossgoldot iszol...Silvanus írta:Én támogatnám, mert szabad vagyok, aztán jövő héten úgy is elpályázok két hétre....Melkor írta:Vagy mit szólnátok a most szombati foci után??
...mondjuk kocsival leszek! Wazze az gáz! Tudjátok busszal nem szívesen bugizom végig a fél várost, aztán meg fáradtan egy nagy pakkal haza..... na még meglátom!?...![]()
Legfeljebb schlossgoldot iszol...Silvanus írta:Én támogatnám, mert szabad vagyok, aztán jövő héten úgy is elpályázok két hétre....Melkor írta:Vagy mit szólnátok a most szombati foci után??
...mondjuk kocsival leszek! Wazze az gáz! Tudjátok busszal nem szívesen bugizom végig a fél várost, aztán meg fáradtan egy nagy pakkal haza..... na még meglátom!?...
Én támogatnám, mert szabad vagyok, aztán jövő héten úgy is elpályázok két hétre....Melkor írta:Vagy mit szólnátok a most szombati foci után??
Én már múltkor is ünnepeltem volna, de mindenki kocsival volt meg húzott hazaBercy írta: más: emberek nem gondolt senki arra, hogy ezt a tornagyőzelmet bambizás helyett egy nagy sörözéssel kéne inkább megünnepelni???
Jó ötlet - sztem a másik torna utáni estére kéne időzíteni, vagy ha előbb akkor az is jó...Bercy írta: más: emberek nem gondolt senki arra, hogy ezt a tornagyőzelmet bambizás helyett egy nagy sörözéssel kéne inkább megünnepelni???
Söt talán egyenlő a 0-val, de anyagilag nem megterhelő és legalább máshol is kiprobáljuk magunkat.Melkor írta:Részemről is rendben a nevezés!!
Mondjuk ott sztem kisebb lesz az esélyünk a tornagyőzelemre.....
Kis kötöszködös...mucs1 írta:Még annyit, hogy szólhatott volna a roma, hogy ellenünk amugy sem akartak nyerni, "a másik csoport eredményeinek ismeretében", és akkor többet cserélünk vagy nem fárasztjuk magunkat!
Először is köszi a gratulációt, ez nem volt más, mint egészséges optimizmus, aminek a háta mögött az volt, hogy bíztam ebben a gárdában, és bejött!!! Ez a csapat nagyon összejött, és nagyon megérdemelte a sikert!mucs1 írta:gratulálok a csapatnak, és belátom, igaza volt Silvának, aki végig rendületlenül a biztos győzelmet szajkózta minden hozzászólásában.Azért Silva bevallhatod, meleg pillanatokat éltél át az első hetes után,nem?:))