Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nah épp ezért én még azt is felírtam,hogy a rekordot hogy értem elVito írta:
65ezernél elszabtam a 30ezres tizit
65ezernél elszabtam a 30ezres tizitozsimiki írta: Eddig 30400 a rekordom,ennyit értem el, Ronaldo-val,Rooney-val, Berbatovval is....
Az elején nagyon nem találtam el a lasztit...de aztán ráéreztem...![]()
![]()
Az a dúrva,h vannak törpék,de pl Crouch meg kilóg a képernyőről:D:D:D nagyon dúrva....
szerk: közben C.Ronival 41575 a rekord
Eddig 30400 a rekordom,ennyit értem el, Ronaldo-val,Rooney-val, Berbatovval is....
Nézzétek meg Vidukát vagy KanutCooltiszo írta:40300-Walcott(amúgy mintha vmi törpével lennél:D)
4450 Bendtnerrelcsababarca írta:válasszátok ki Defoe-t.20200 pontot csináltam vele![]()
a labdára kattintsatok amikor a földön van kb....
akkor jó lesz
Most megnyugodtam. Én már pár éve is játszottam ezzel a játékkal, akkor is hasonló eredménnyel. Viszont egyszer sem találtam el, igaz a nyolcadik után kiléptem, ez a játék nem nekem való.barca99 írta:Jó, jó, csak egyszer találnám el a labdát.
egyszer tökön lőttem a védőt, majd védett 1et a kapusbarca99 írta:Jó, jó, csak egyszer találnám el a labdát.
Nem is baj, h lemaradtam rola.Los Banditos írta:Parancsolj LG
Mi van HomérralOrdog írta:Jééé egy Szandi:) Most már tudom mi hiányzott a fórumról:))
Homérról annyi, hogy kissé elszaladt vele a ló, de hála a talpraesett modijainknak meg lett oldva a helyzet.
Természetesen, nem.Ordog írta:Mármint arról hogy Szandi hiányzott a fórumról??
Szerinted.Ordog írta:Jééé egy Szandi:) Most már tudom mi hiányzott a fórumról:))
Homérról annyi, hogy kissé elszaladt vele a ló, de hála a talpraesett modijainknak meg lett oldva a helyzet.
Főnökasszony!Szandi írta:Nem voltam pár napig és kb ezer oldalt kellett olvasnom!
Mi történt Homérral? Ezt a részt nem értettem