nyílvánvalóan a 6 tétmeccsen rúgott 21 gól, a totális mázli szüleménye. pedig az ellenfelek annyira jók voltak, hogy a Madrid vereséget érdemelt volna, mert midnen ellenfél 5 percenkjént lövi a kapufákat, de a Realnak sikerül minden meccsen bemákolnia 1 helyzetből 3-4 gólt. a Barca pedig gálázik egész évben, csak szerencsétlenségükre, 600 helyzetből néha csak 2 megy be. így volt ez a getafe, az inter, a malaga ellen is, sőt a gijon ellen is egy 56-0ás siker lett volna az igazságos. puszi az álmodozóknak, és a vakoknak.most nem akarom hogy bárkinek is űgy tűnjön hogy aggodalmaskodok csak egyszerűen idegesít a Real...
nem igaz, nem nagy szám az egész nem játszanak olyan jól mint mi(na most ez a Malaga meccs jó, ez kivétel) nem sok extra van a játékukban se védekezésben se támadásban...
góljaik egynémeike szép de azon kívül semmi..
de mégis..
20-30 perc alatt 2-3-4 gólokat vágnak... és az ellenfélnek most csomó helyzete van , kapufáik... nem csak most a tenerife ellen az előző meccseket is...
és megússzák..
most nem azt akarom hogy fú most kapjanak ki mindig de azért remélem lesz 'igazságosság' az idénybe hogyha nem jók akkor kikapnak..
ez az ellenfeleken is múlik persze...
a gólarányos vezetés meg nem érdekel senkit szerintem majd később ha valaki pontokkal vezet az az érdekesebb..
Barca vs Real
A Real-Tenerife első félidejét láttam csak, és a meccs képe az volt, hogy a Tenerife jól játszott. A Real meg...nem tudom mit csinált. De végül behúzták a meccset, és ez valahol természetes, mert ezért vannak a sztárjaik, hogy eldöntsenek meccseket.
Inkább az aggaszt, hogy ennyire gyenge a spanyol bajnokság a Barca-n és a Real-on kívül? Mert az egyértelmű, hogy egyik nagycsapat sincs még ereje teljében, viszont pl. a Real-t simán meg lehetett volna csapni 1-1 egészségesebb csapatnak, mert a Real eddig csak 1 alkalommal (amit láttam) tudott dominálni egy teljes meccset, a többin csupán 10-max.20 perces felvillanásaik voltak (átlagban).
Én nem hiszem, hogy a Barca és a Real ennyire túlnőtte a többieket, hanem a többiek múlják alul önmagukat is (???). Viszont ez egyelőre nekünk rossz - szerintem. Mi a bekapott gólok ellenére 90 percen keresztül dominálunk egy meccsen. Vagyis ugyanaz a helyzet egyelőre, mint tavaly: mi gálázunk, a Real pedig összekaparja a meccseket, és a pontokban nem is látszik nagy különbség. És még az is lehet, hogy ellenünk épp jól jön ki nekik a lépés... bár ezt nem szabadna hagyni ez évben (naptári), mert ugye az első meccs a Camp Nou-ban lesz.
Inkább az aggaszt, hogy ennyire gyenge a spanyol bajnokság a Barca-n és a Real-on kívül? Mert az egyértelmű, hogy egyik nagycsapat sincs még ereje teljében, viszont pl. a Real-t simán meg lehetett volna csapni 1-1 egészségesebb csapatnak, mert a Real eddig csak 1 alkalommal (amit láttam) tudott dominálni egy teljes meccset, a többin csupán 10-max.20 perces felvillanásaik voltak (átlagban).
Én nem hiszem, hogy a Barca és a Real ennyire túlnőtte a többieket, hanem a többiek múlják alul önmagukat is (???). Viszont ez egyelőre nekünk rossz - szerintem. Mi a bekapott gólok ellenére 90 percen keresztül dominálunk egy meccsen. Vagyis ugyanaz a helyzet egyelőre, mint tavaly: mi gálázunk, a Real pedig összekaparja a meccseket, és a pontokban nem is látszik nagy különbség. És még az is lehet, hogy ellenünk épp jól jön ki nekik a lépés... bár ezt nem szabadna hagyni ez évben (naptári), mert ugye az első meccs a Camp Nou-ban lesz.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Szerintem nem hasonlítható a Madrid tavalyi szereplése az ideihez.
Sokkal magabiztosabban hozzák a meccseiket.
És magasan kiemelkednek az új fiúk, a régiek ugyanúgy elszürkülnek.
Több aggódni valónk van idén, de én ennek ellenére is meggyőzőbbnek érzem a mi Barcánkat.
Sokkal magabiztosabban hozzák a meccseiket.
És magasan kiemelkednek az új fiúk, a régiek ugyanúgy elszürkülnek.
Több aggódni valónk van idén, de én ennek ellenére is meggyőzőbbnek érzem a mi Barcánkat.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Ebben már semmi szokatlan sincs, tavaly tavasszal is ilyen " játékkal" nyerték meg sorba a meccseket. Sőt akár azt is mondhatnám hogy 2 évre visszamenőleg.Barcaádám írta:most nem akarom hogy bárkinek is űgy tűnjön hogy aggodalmaskodok csak egyszerűen idegesít a Real...
nem igaz, nem nagy szám az egész nem játszanak olyan jól mint mi(na most ez a Malaga meccs jó, ez kivétel) nem sok extra van a játékukban se védekezésben se támadásban...
de mégis..
20-30 perc alatt 2-3-4 gólokat vágnak... és az ellenfélnek most csomó helyzete van , kapufáik... nem csak most a tenerife ellen az előző meccseket is...
és megússzák..
most nem azt akarom hogy fú most kapjanak ki mindig de azért remélem lesz 'igazságosság' az idénybe hogyha nem jók akkor kikapnak..
a gólarányos vezetés meg nem érdekel senkit szerintem majd később ha valaki pontokkal vezet az az érdekesebb..
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

- marci.
- Jugador d'estrella
Teljes mértékben igazat adok a károgóknak!
Eddig ez egy 0.Semmi játék , semmi látványosság ,csak az eredmény megfelelő.
DE!
Az is hülye,aki ilyenkorra focit vár.Bőven lesz vagy január , amire itt láthatunk a kis zsugát,addigra fog (kb) összeérni a csapat.Addig meg az az cél,minél jobban tartsuk magunkat a Barcával szemben.
Eddig ez egy 0.Semmi játék , semmi látványosság ,csak az eredmény megfelelő.
DE!
Az is hülye,aki ilyenkorra focit vár.Bőven lesz vagy január , amire itt láthatunk a kis zsugát,addigra fog (kb) összeérni a csapat.Addig meg az az cél,minél jobban tartsuk magunkat a Barcával szemben.

csakamadrid
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Igen, Kaká maradt volna szíve szerint, de állítólag így is a kezébe adták a döntést. Ehhez képest...na mindegy. Sőt, ha jól tudom,Albiol is inkább maradt volna Valenciában. A lényeg azonban a jelen, ami azt mutatja, hogy a madrid képes gólt, gólokat szerezni, felőrölni, megtörni az ellenállást. azonban a játék nagyon is hagy kívánnivalót maga után, a középpályás védekezésük katasztrófa volt tegnap. Ez a teljesítmény egyébként már a Sanchez Pizjuanban kevés lehet...Boixos írta:amennyiben kizárólag rajta múlt volna a szitu, még mindig a milanban játszik, de ezt a transzfert - ahogy egyébként többször el is mondták már az érintettek - inkább berlusconiék erőltették. szívnak is miatta rendesen, de ez legyen az ő bajuk.Rivaldo11 írta:Na, a milanmezlobogtatós klübhűségmintapéldája' is betalált.
egyébként ha nekünk lesznek olyan lehetőségeink, mint most a tenerifének voltak, mi élni fogunk velük.
remélem, akkor majd sok madridi arcra fog ráfagyni a mosoly.
Arra is kiváncsi lennék, mi történne, ha kivételesen ők kapnák az első gólt...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Nem mondanám,hogy nem nagy szám a reál,mert nagyon összevásárolták ezt a keretet.Ennek ellenére az összeszokottság és a csapatjáték mellettünk szól.Engem egyedül csak az aggaszt kicsit,h nem csak,hogy hosszabb a padjuk a mi cseresorunknál,hanem minőségibb is. Ugyanis nem mindegy,h van Nistelrooy áll be csereként vagy Jeffren adott esetben... mondhatnám a kp-ra,h Guti vagy Johnatan dos Santos (pl. ANK idején majd).
Mindenesetre classico idején remélem,hogy mindkét csapat sérülések nélkül tud majd kiállni és parázs meccs lesz ( Barca sikerrel
).
Mindenesetre classico idején remélem,hogy mindkét csapat sérülések nélkül tud majd kiállni és parázs meccs lesz ( Barca sikerrel

- Barcaádám
- Capitá del Barça
most nem akarom hogy bárkinek is űgy tűnjön hogy aggodalmaskodok csak egyszerűen idegesít a Real...
de mégis..
és megússzák..
de mégis..
és megússzák..

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
-
- Llegenda del Barça
amennyiben kizárólag rajta múlt volna a szitu, még mindig a milanban játszik, de ezt a transzfert - ahogy egyébként többször el is mondták már az érintettek - inkább berlusconiék erőltették. szívnak is miatta rendesen, de ez legyen az ő bajuk.Rivaldo11 írta:Na, a milanmezlobogtatós klübhűségmintapéldája' is betalált.
egyébként ha nekünk lesznek olyan lehetőségeink, mint most a tenerifének voltak, mi élni fogunk velük.
remélem, akkor majd sok madridi arcra fog ráfagyni a mosoly.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a reál nagyon hasonlít a két évvel ezelőttire asszem... Ott is semmit nem csináltak, mákkal behúzták a meccseket, aztán ha már a gépezett akadozott, akkor jöttek a jv-k...
Ronaldo flegmasága meg sírása szánalmas
Forca Barca
Ronaldo flegmasága meg sírása szánalmas
Forca Barca

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Na, a milanmezlobogtatós klübhűségmintapéldája' is betalált.
Közben épp írni akatam, remélem céroncika is betalál, de látom, lecserélték.
Szegény, étvágytalan lesz a csapatvacsorán. A csapat nyer, az igaz, de mit ér ez akkor, ha ő nem talál a kapuba...?
Közben épp írni akatam, remélem céroncika is betalál, de látom, lecserélték.
Szegény, étvágytalan lesz a csapatvacsorán. A csapat nyer, az igaz, de mit ér ez akkor, ha ő nem talál a kapuba...?
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
Ami számomra meglepő,hogy nem koordinálják a játékot.Nem csak most hanem úgy általában. Itt azt értem,hogy olyan mintha átengednék a területet az ellenfélnek. Tavaly is ezt játszották, és tavaly előtt is,de az betudható volt a gyér játékosállománynak. Most viszont nem értem!Nincs letámadás amivel minél gyorsabban vissza lehetne szerezni a labdát, és minél gyorsabban támadást lehetne indítani.Valahogy csapatként nem funkcionálnak annyira. A világsztárok rengeteg meccset fognak eldönteni,ahogy ezt is,de egy másik klasszis csapat ellen kevés lesz.Persze fejlődni fognak,de azt hiszem ha a Barca-nál morálisan marad minden ilyen szinten,akkor nem fognak a mi szintünkre érni!
Én addig nem félek ettől a Realtól, ameddig egy egézsgées szép támadást nem vezetnek.
Most is szöglet ellenük, egyik védő megszerzi a labdát és kibikázza a világ végére, illetve újabb Tenerife helyzet.
Nevek szépek, eredmény is jön, majd nem fog.
3-0 Kaká.
Most is szöglet ellenük, egyik védő megszerzi a labdát és kibikázza a világ végére, illetve újabb Tenerife helyzet.
Nevek szépek, eredmény is jön, majd nem fog.
3-0 Kaká.
- miihii
- KHAL
Mondjuk a másodiknál a kapus biztosra ment.Inkább a kapu mellé állt,nehogy véletlenül is belerúgja Benzema
Figyelmeztető jel lehet,h egy Tenerife ilyen helyzeteket tud teremteni -és ennyit- ,ráadásul idegenben.Más kérdés,h egyszerűen nem bírnak betalálni.Am elég érdekes,h elég bátran mernek játszani a vendégek.Kíváncsi leszek,h a Nou Campban mit mutatnak.Csodálkoznék,ha ennyire mernének támadni...(Igaz,azért most "hagyják" is őket
)

Figyelmeztető jel lehet,h egy Tenerife ilyen helyzeteket tud teremteni -és ennyit- ,ráadásul idegenben.Más kérdés,h egyszerűen nem bírnak betalálni.Am elég érdekes,h elég bátran mernek játszani a vendégek.Kíváncsi leszek,h a Nou Campban mit mutatnak.Csodálkoznék,ha ennyire mernének támadni...(Igaz,azért most "hagyják" is őket

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- ozsimiki
- Adminisztrátor
helyzetkihasználásra nem panaszkodhatnak, másik oldalon több volt---> 0gól, ők meg kb 4/2
de ez is kell a focihoz,bár ez a mai real eddig nem nagy focit produkál,de tény,h Kaka és Guti beállása jót tett nekik.
de ez is kell a focihoz,bár ez a mai real eddig nem nagy focit produkál,de tény,h Kaka és Guti beállása jót tett nekik.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1-0 után, enyhén elkezdett helyzeteket kialakítani a Tenerife
+veszélyeztetni, persze semelyik sem ment be,és nem is fog 

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mint az összes eddigi meccsén, a madrid megint iszonyat sok helyet hagy az ellenfélnek a középpályán. Ha ezt ellenünk is megteszik, megint szórunk egy pár gólt. Lassúak, ötlettelenek, és még ha nyernek is-mert nyerni fognak-ez a produkció soványka lesz. Ha összehasonlítom a mi játékunkkal...inkább nem is. 

Rivaldo-A Legnagyobb.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1.08 as szorzója volt a meccsnek, sokan azt hiszem még jobban "megkedvelik" a madridot,ha ezen megy el vmelyik szelvényük
de szerintem is megnyerik. 2-0

de szerintem is megnyerik. 2-0

- miihii
- KHAL
Csatlakozom!
Bár nem a legelejétől,de nézem a meccset.Elég langyos a dolog.Néhány lehetőség volt,de elég gyenge a felhozatal.
Nem bánnám,ha így maradna -legalábbis az eredmény...
Kíváncsi leszek mennyit változik a mentalitás a másodikra,főleg Kaká beállása után.

Bár nem a legelejétől,de nézem a meccset.Elég langyos a dolog.Néhány lehetőség volt,de elég gyenge a felhozatal.
Nem bánnám,ha így maradna -legalábbis az eredmény...

Kíváncsi leszek mennyit változik a mentalitás a másodikra,főleg Kaká beállása után.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel