2009.09.27. 11:32:30
A Real-Tenerife első félidejét láttam csak, és a meccs képe az volt, hogy a Tenerife jól játszott. A Real meg...nem tudom mit csinált. De végül behúzták a meccset, és ez valahol természetes, mert ezért vannak a sztárjaik, hogy eldöntsenek meccseket.
Inkább az aggaszt, hogy ennyire gyenge a spanyol bajnokság a Barca-n és a Real-on kívül? Mert az egyértelmű, hogy egyik nagycsapat sincs még ereje teljében, viszont pl. a Real-t simán meg lehetett volna csapni 1-1 egészségesebb csapatnak, mert a Real eddig csak 1 alkalommal (amit láttam) tudott dominálni egy teljes meccset, a többin csupán 10-max.20 perces felvillanásaik voltak (átlagban).
Én nem hiszem, hogy a Barca és a Real ennyire túlnőtte a többieket, hanem a többiek múlják alul önmagukat is (???). Viszont ez egyelőre nekünk rossz - szerintem. Mi a bekapott gólok ellenére 90 percen keresztül dominálunk egy meccsen. Vagyis ugyanaz a helyzet egyelőre, mint tavaly: mi gálázunk, a Real pedig összekaparja a meccseket, és a pontokban nem is látszik nagy különbség. És még az is lehet, hogy ellenünk épp jól jön ki nekik a lépés... bár ezt nem szabadna hagyni ez évben (naptári), mert ugye az első meccs a Camp Nou-ban lesz.